Пулев победи Томпсън и е на крачка от Кличко

Страхотният Кубрат Пулев победи Тони Томпсън по точки и по този начин си осигури мач за световната титла в тежка категория, която в момента е притежание на Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Пулев победи Томпсън и е на крачка от Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера, какво общо имам аз с тоя Кубрат, дето слуша чалга, че да му се радвам на победата.

Трябва да си голям компексар, че да се гордееш че си българин.

Има поздравителна телеграма от Главното мюфтийство и по случая ще се даде тържествена вечеря - ифтар

Много злоба има в тази България,какви хора сте да не серадвате на успеха на най-добрия ни боксьор.Браво Кобра

Кубрат(Кълванч) е най-добрия представител на ислямския бокс

Ще ми е интересно да гледам боксов мач по двама- Кубрат Пулев и брат му срещу Маргините и друг мач- Братята Кличко срещу Братя Галеви.

Аз бих се задоволил само с мач Кличко срещу Галеви.Мисля че тогава на Галеви няма да им се наложи да излежават присъди и ще могат да дадат реални бележки за тежки травми за пред съда.

Той затова е силен щото не яде свинско и не пие алкохол. Господин Лютви Местан го прие за почетен член на ДПС и го черпи на ифтар с президента само с агнешко и стафиди.

Браво на Кубрат Пулев, страхотен мач!!! Силно се надявам той да НЕ ЧЕТЕ коментарите във този форум, защото повечето са написани от 2-3 комплексари, които тайно му завиждат и които са яли много бой в училище. Комплексарите да пишат, те само това могат. На Кубрат - БРАВО и УСПЕХИ

Преди два дни прочетох в новините-"Задържаха български професионален боксьор на испанския остров Майорка за побой над туристи". Без да се спомене името на боксьора. Така ако всяка мутра я пишем за боксьор, само ще се излагаме пред останалите страни. Също като с циганите които започнаха на групи да ходят в Франция и Швеция. Да вземат да си оправят заглавията тези журналисти.

bolyarin

Браво Кобра, гордеем се с теб, ти си истински българин!

Кобрата БРАВО Тигъра КО,НЕ

Давай Пуля, Володя тебе раскажет как играть бокс.

Браво Кобра !!! Лошото е че като чета някои от коментарите си отговарям защо сме били толкова века под робство......в историята няма случайни неща, всичко се случва поради причина ! Това е най-добрият успех на българите в професионалният бокс ....гордейте се ! Още един път ...БРАВО и да си жив и здрав Кобра !!!

Този Пулев или какъвто е там не се ли подмазваше на Боко Тиквата!? Отврат!

Ти си просто п...раст.

Тези двамата братя комплексари като ги видя и веднага превключвам телевизора!

Би ли обяснил в каквопо точно, се изразяват техните комплекси? Момчето развя българския трибагреник пред цял свят и с гордост се нарича българин. Ти какво направи? Кой си? Какъв си?

Аз предлагам да я даваме малко по спокойно . Да победа , но когато вдигне титлата тогава ще имаме истински повод за радост . Честно казано противникът не беше много голямо мерило за възможностите на Кубрат в момента. Трябваше промоторите да му осигурят по млад , надъхан и бърз противник. Да стане двубой, щото сега стана побой :) Оня имаше толкова бавни реакции , че Кубрат му вкарваше по 3 прави докато оня реагира. Имам чуството , че не го свали защото така му бяха казали от неговият щаб.Иначе игра подло , мръсно и правеше циркове :) Руслан Чагаев или Чисора трябваше да му осигурят , или Хей . Щяха да станат здрави мачове.

Сега видях . че Кубрат отказал мач с Чисора, заради Кличко. Дано не го преметнат и да са го обмислили добре от щаба му това решение.

Абе срещу Хей не съм много сигурен,че тактиката с дистанцията и правите ще е достатъчна,онзи е завършен боксьор и може би най-добрият в момента в тежка категория.Ако Кубрат победи Кличко,вече ще покаже,че е наистина голям и тогава ще е интересно да се гледа и срещу Хей.

Браво,браво,браво успех и с кличко гордеем се с теб:-) :-) :-)

Браво,браво,КУБРАТ ПУЛЕВ,гордостта на България, доказа,че е патриот до край,само така до край.

Ако НИК-а 123 ти е диапазона на успеха в училище, напълно рабирам телешкия ти възторг от "евтината" спортна слава , както я определи на времето един доста по-умен от теб западен политик.

Като гледам коментарите и виждам,че скоро няма да се оправим.Как може на един невероятен Български успех да не се радваме?С хора като Кубрат трябва да се гордеем,а ние сме уроди и се кланяме на такива като Станишев и Доган.Позор!

"Вас" не ви знам какви сте и на кого се кланяте, но българите са с Кубрат. Тези които го плюят са боклуци с българско гражданство, не много по-различни от "българските" цигани.

Важното е че се намери боксьор който да се бие с Пулев. То вече няма качествени Боксьори като преди години и Кубрат чака цяла 1 година докато намери съперник- дали от страх или заради пари, или и заради двете, никой не искаше да се бие с него. Накрая, като няма мъже, щеше да търси жени с които да се бие Пулев... Преди години, Майк Тайсън е имал над 25 победи преди да се бие за световната титла, въпреки че тези които веднъж са се били с Тайсън, повече не са искали да го срещат... Ама вече май няма мъже.

Браво на Кубрат. На пишещите малоумници - направете си сайт за комплексари с малки достойнства и там се плюйте на воля. Как могат майките ви да ви родят толкова недъгави и злобни.

Драги съотечественици, сега да не вземете да пуснете сълзи и сополи като 1994 г крещейки наляво и надясно че сме четвъртите в света все едно сме станали 4-ти по производство на стомана , или на царевица. Предпочитам да сме 14-ти по горните показатели и 144 -ти в спортните класации. Колкото до Пулев, определено момчето е качествено и трябва да получи полгащото се уважение....

Трезвомислещ не значи умен, нали?

Кубрат Пулев е вторият най-вилик булгарин след Ахмед Догав ! Да живей живей Ахмед Доген !

Кои са тези А.Догав и А.Доген ? Не са велики, защото щях да съм чул за тях. И не са българи а фесове.

Нарочно пише глупости за да дразни,не му се връзвай.

Кобра, ти обичаш България и тя теб обича - УСПЕХ!

Така е!:) Успех и от мен!:)

Браву на ПУлев ! Размаза главата на черниьо! Да съ готви белиьо Кличко за напън и загуба!

Българите са с Кубрат. А, тези, които се опитват да го плюят, са просто боклуци с българско гражданство.

Както видиш жените им на тези двама братя можеш да прецениш що за стока са! Обикновено за чалгарки се женят най-изпадналите от обществото хора като футболисти и подобни .....

Ти като запознат кажи ни какви са жените на останалите професионални боксьори. На Тайсън да не е виолончелистка? А, на Томпсън е учителка, сигурно?

Не знам за жените, но Кубрат е доста интелигентен и не е въздухар. Остана си Българин, въпреки възможностите и има уважение към тези, които са му дали първите уроци.

Както виждаш,този успех е благодарение на новото (твоето) правителство, на заема, който изтеглиха и на автобусите , който дойдоха да Ви подкрепят..... Аааа и на Наум Шаламанов, който избяга от Вас.

А да...и малко факти. Жената на Тервел е волейболистка от националния на БГ. Приятелката на Кубрат е чалга изпълнителка. Приказките ти малко приличат на онзи виц за Пешо, който си купил мерцедес...оказало се че е Гошо и не е мерцедес а москвич и не си го е купил а го е блъснал.

Тази страна няма ли да роди един нобелист а само комплексари и чалгари като тия дебилни братя?!

А, така! Давай, докторе! Ти си! България ще те подкрепи, колкото подкрепя Кубрат.

Виж сега , аз също съм почти на твоето мнение. Много по ценни са тези награди за които ти говориш. Но бокса е един от най-старите спортове , фенове са му не само хора които обичат насилието. Аз примерно бих се радвал ,ако Кубрат направи силен мач и бие Кличко .Но чак да бъда горд , не . По скоро бих бил горд ако действително българин спечели нобелова награда или нещо такова . Бокса обаче е мног, много труден спорт , където има зверска конкуренция . Отдавам заслужено уважение на човек който се е трудил здраво за да стигне дотук . Иначе , в България всички "бойни "спортисти са си престъпничета , то е ясно . Просто такъв ни е манталитета , с такива спортове се занимават хора със съмнителна репутация . Кубрат обаче откакто е Германия , гледам и израстнал и като човек . Държи с епо различен начин , говори премерено , обръща внимание на феновете . Дано се е променил, че тука се носеха преди страшни слухове за него .

Добре е ,че победи. Но Томпсън ме разочарова много .Изглеждаше като някакъв уморен , стар чичка , дето само чака да си прибере паричките .Към 7 рунд не можеше да диша , да се движи, ебаси шампиона . Преминали са добрите му години . Кубрат игра разумно , но и много предпазливо , трябваше да го свали още в 6 . А какъв е този стил , с тези размахващи напред ръце . Не ми хареса. Все едно , че се поздравяват :) Малко кръчмарски бой стана , както каза коментатора. Ама и оня мръсни удари показа :) Според мен още един мач му трябва , ама срешу млад и бърз противник .

Хах,на мене пък въобще не ми е жал за Томпсън.В първите рундове беше по-добрия,след това започна да се измаря и почна с някакви цигански номера и игри-удари зад главата,след биена на гонка,при клинч и т.н.Малко ме изненада това,че съдията и един от журито бяха американци,но при такава очевидна разлика,няма какво да се говори.

Балкански нещасник.

Родолюбец. Няма да те питам как си.

И по "правописа" ти личи, че си нещасТник.

Тоя боклук Пульо намам търпение да строшат уродливата тиква!

Я иди ми извърти един минет на Кубрат ,че като те чета май за друго неставаш!

Гледах мача на ютуб,Кубрат игра много добре,браво Кубрате,малка България има велики личности!Успех срещу кличко,за България!

Май не си гледал добре или нищо не разбираш. Битката беше направо смешна след 5-6 рунд. Освен това е жалко да чакаш някой да падне от умора. Това което показа беше много слабо, нищо общо с качествен бокс, да се надяваме, че е било просто от предпазливост.

колкото по цивилизовани са народите, толкова по малко бячи ги представят. наи нецивилизованите народи са първи по хамалските спортове.

Ти кои цивилизивани народи визираш? Холандците например са номер 1 в K1. Или може би си имигрант в най-голямата "демокрация", която незнайно защо има най-много убийци и затворници на глава от населението.

По твоята логика,не ми се мисли кви са американците.

Абе те са холандци, ама я им погледни цвета на кожата, май не им е много местна жилката.

Още една крачка към боя за титлата. Много искам да го видя срещу Кличко - дори това е постижение ! ...Само дето останах с лек привкус, че...тези мачове са и едно голямо представление и реклама. Защо бяха всияки тези "трудности" по организацията на такъв мач ?? Това ли е нивото на американския профи бокс - "пенсионера" останал без капка сила и готов да бъде нокаутиран ?? А след това - "братска дружба" и си събу гащетата ??:))

КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ КОБРАТА НЕ Е ГОЛЯМ ДА СЛАГА РЪКАВИЦИТЕ И ДА ХОДИ ДА СЕ ПРОБВА :))))

Невероятен Кобра, гледах те и просто американеца бе един спаринг партньор! Не знам как удържа и нямаше КО....

Не така. А защо той не с е пробва в моята сфера .

поздравленя на кубрат..но това за саяление не омаловаява факта че е проста мутра с интелекта нс стоичков. дано поне надмине неговите спортни успехи.

Срещу Кличко всичко ще се разбере...добър ли е, велик ли е, заслужавало ли си е. Каквото и да говорим сега, няма смисъл...то ще си проличи.

А след твоя коментар си пролича какъв антибългарин си, Кубрат е велик за всички които са българи и го подкрепят. Ти очеизвадно не го подкрепяш, следва че за теб не е велик. Заради такива като тебе страда държавата и самочувствието на другите около теб, които облъчваш с негативизъм вместо да им повдигаш духа.

Ееееее, народе, какво ви става- дори не можете да се радвате на една голяма победа..... Браво, Кубрате, все така напред, да си жив и здрав, и да ни радваш с успехите си!!!!!!!

Kalin

Слаб мач.Пулев лесно губеше нервите си,американеца беше средна класа.Не знам как някой изобщо може да говори за успех срещу Кличко който е гледал тоя мач.Това са светлинни години разлика в класите.

Пълни глупости, няма случайни хора при претендентите за титлата.

Ти луд ли си? Ако някой без опит е на ринга, Томпсън ще го нокаутира за 20 секунди. Ти видя ли началото? Видя ли след това продължението? Как може да мислиш, че нашия не се представи подобаващо? Май сме гледали различни боксови срещи.

Kalin

Ми ти май само тоя мач си гледал и нямаш база за сравнение за да твърдиш това.

Плюй,плюй...Кубрат си прибира паричките, сега го чакат и големите милиони,а ти си просто слаб човек :)

Kalin

Май не си чел колко е наградния фонд на тоя мач!Жълти стотинки.Още нещо мач с Кличко няма да има именно заради това че такъв мач не може да намери спонсори.Просто Пулев не е интересен за рекламодатели и спонсори.

Да те качим на ринга- малко да те поступат по жалката ти тиква.....

Kalin

Май ти имаш нужда от това щото си сляп за явното и трябва на гърба си да го усетиш за да проумееш за какво иде реч.

При всички положения беше страхотна победа. Поздравления на Пулев. Но сега ще трябва много сериозна подготовка. Просто Кличко е съвсем друга класа от Томпсън. Днес определено си личеше, че Пулев отдавна не беше излизал на ринга. Яка работа трябва, за да има успех срещу Кличко. От нас обикновенните зрители ще има безгранична подкрепа. Напред България :))

Стори ми се че мачът беше уреден.Просто лично мнение,не искам да омаловажавам класата на Кобрата или пак да залитаме в това,че българите сме завистливи,но имах такова чувство докато гледах.

типичен балгарски кретен..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Извинявай, но стъпвал ли си някога в боксова зала? Чакам утре да излезе новината в двата бг сайта за бойни изкуства за да коментирам с други колеги трениращи. Кобрата го победи убедително, но имаше 2 слаби места, на които можеше да бъде изненадан неприятно . За Кличко трябва да е на 100%, сега беше на около 85-90%. Поздрави за всички българи както каза и Кубрат!:)

Според мен дори на 70 процента мога да го сложа. Честно казано според мен дори щеше да е хубаво да направи още един мач, преди да излезе срещу Кличко. Дори 2. За да бъде на 100, ако не и на 120 процента. Ако забеляза ударите му бяха доста слаби. Нямаше сила в тях. Ако поработи малко там ще е перфектно. Освен Кличко, Пулев е единствения боксьор тактик. Абсолютно спокоен и праволинейно си следва целта. Не се подлага на безсмислени и рисковани атаки. Въобще е професионалист отвсякъде. Но още малко тренинг му трябва. Дано да успее да се подготви за Кличко.

Да бе,ти пък му видя слабите места на Кобрата,направо му звънни да му ги кажеш ,а защо и не му станеш треньор,ако искаш даже се качи вместо него на ринга срещу Кличко,щом си стъпвал в залата не се съмнявам,че си подготвен.Точно тук е разликата между теб,онези в залата и Кобрата.Той е професионалист,достигнал ниво което е за топ 5 в света,т.е много много високо,а професионалистите работят за пари и слушат екипа си.В бокса има много уредени мачове.Ако се замислиш,самият избор на противник-42 годишен,вече излизащ от активна кариера,но с някакво име-идеален за трамплин.През целият мач не си спомням сериозна атака на Томпсън,даже имаше един момент в 5-6 рунд където Кубрат се беше открил,а Томпсън сякаш се спря.Освен това в края Кубрат не изглеждаше чак толкова радостен,колкото се очаква от човек спечелил такъв голям мач,последно препятствие преди големият сблъсък.Може и аз да греша,но вие в залата не си мислете,че в големият спорт няма и уредени мачове,това е част от играта и не означава,че Кубрат е слаб,а е просто въпрос на мениджмънт и маркетинг,за да достигнеш голямата цел.Все пак Кличко го въртя 50 пъти и дори и да уреди мач е пълно право на екипа на Кобрата,а неговият клуб е доста стабилен и се грижи за боксьорите си.Успех на Кубрат в мача срещу Кличко.

Мъжка и достойна игра на човек с борбен дух! Ето това радва окото, а победата е естествен резултат! Браво на Кубрат, дано младите вземат малко пример за борбеност и хъс.....тези двете са приложими във всяка сфера и неминуемо водят до желания резултат. Още веднъж браво на момчето!

Bravo

Победа с една ръка, дето се вика! БРАВО , ПУЛЕВ! Една крачка до върха. Вярно, най-трудната , но само една!