Ивайло Петев поема ”Левски”

Новият треньор на "Левски" на 99,9 процента ще се казва Ивайло Петев.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Петев поема ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но ако Ивайло Петев стане треньор на Левски ще се радвам много за него, защото той направи два пъти Лудогорец шампион и го освободиха от този пост. Пожелавам му успех!

И Радуканов е вариант...

Можеха да поканят някой които още повече мрази Левски, например П. Жеков

Мрази Левски .. чак пък. Това че не спи със синьо шалче и че е бил Левски миналата година не го прави мразещ Левски. Какво да му мрази на Левски ..

Петев биеше сините и с Литекс. Да не забравяме , че той е единствния ловчалия който играеше в Литекс ( макар и да е от близкото село Баховица) и благодетеля на Разград е тясно свързан с Ловеч - той е собственик на бившия завод за москвичи и велосипеди "Балкан" на който и в момента майка му е директор ....

деер

Смешно е да се говори, че резултатите не отговарят на амбициите !! Напротив - всичко е цирк!......Вижте - Новите в ЦСКА щяха да вадят 7.5млн за 1 месец за да погасят задълженията към бюджета. На края нищо и евентуално 1 млн на година за играчи...... Ако Левски реши да си натренира качествено 17-те си футболисти , ще изкарат поне 15 млн за 1 година, по простата, че под 1млн за футболист на 18години и физически годен за дълга кариера не се дава. Следващата година с тези пари ще се подготви качествен отбор от 22 левскари, а не някакви подлоги на ръководството!!...Не си давайте децата в Левски,ЦСКА,Локомотив и Славия и да ги видим колко ще им струва АД-то????

Ама като си толкова светнат какво чакаш. Правиш едно акционерно дружество събираш акционери които ти вярват и даваш на Лупи 20 милиона. Той с радост ти продава ЦСКА а ти за година и половина си избиваш инвестицията. Колко просто било, ама друго е да даваш акъл по форумите.

Мен по-ме интересува, кой ще е новия собственик на Левски, че бай Ганьо, взе да ми идва в повече...

От всички бай-ганьовци в България точно тоя ли взе да ти идва в повече? Нещо конкретно ли те дразни или мустаците?

Край! Няма кой да ги спре вече!

За Батков няма да говоря,но НАСКО,за бога!Луд ли си?Един свестен треньор има в България и ти се съгласяваш да го махнат? Извинението ти може да е само едно-разчистване на път за Мъри...Но цената е още един провален сезон за "Левски". Обаче и ти ще си част от провала...

Петев не е лош. Верно не е сърбин ама за българин доста добре се справя. Ако не беше станал шампион на България с отбор от Разград и аз щях да се съмнявам в качествата му, но така като гледаш как се представя Лудогорец с неговата селекция май не е най лошия треньор.

И още нещо има което вкарва интрига. Искам да разбера той ли е бил мотора в Разград или собственика на отбора. Сега са един срещу друг и мача Левски Лудогорец ще е топ дербито.

На Наско силата му винаги е била работата със съдиите . Сега се вижда колко струва ...

Наско е запазена марка. И всичко да загуби пак си остава Наско Сираков.