Гришо игра страхотно срещу Надал, но загуби

Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на Откритото първенство на Австралия след загуба с 6:3, 6:7(3), 6:7(7), 2:6 от Рафаел Надал (Испания).

Обратно в новината

Коментари - Гришо игра страхотно срещу Надал, но загуби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страхотно постижение. наистина се надявам да помогне на много от българите в чужбина и българия да осъзнаят това което струват.

Поздравления за Гришо и за агитката, която не спря да го подкрепя. На критиците ще кажа: погледнете себе си, ако сете по-добри и по-успели в изявите си, добре ю, но иначе, шапки долу.

Както казваше другарят Тодор Живков - Приземяване другари, приземяване! Много летите из небесата бре хора! На годините на Гришо тоя Надал имаше вече 5 титли от Шлема. Днес с разранена ръка играе и пак бие. Гришо още не може да издържи сериозен 4 - 5 сетов мач вие шампион го пишете. Приземяване, другари! Приземяване!

Всичко ще дойде на мястото си с повече игра с тенис елита на големи турнири. Григор доказа, че не напразно е след тенис елита -първите 8 на гранд слам турнир. Отлично започна годината с исторически четвъртфинал на гранд слам турнир. Нека не забравяме, че много по-известни шампиони като Серена и Новак отпаднаха вече от турнира. С новият треньор Григор постигна върхова физическа и психическа форма, има разнообразен арсенал за шампион. Малко повече опит в игра на големи турнири, да затвърди мястото си в тенис елита и ще го виждаме все по-често победител и шампион!!! Нека продължава да работи все така упорито и не след дълго ще го видим и шампион на гранд слам турнир!!!

Гледах мача. Играе като шампион и държанието му е като на шампион. Показа отлична игра в най-трудните моменти. Имаше и много разнообразие в отиграва иата. Не беше случайно или с късмет попаднал на четвърт финал. Рано или късно ще бъде номер едно в АТП. Не бива да се игнорира, че играе с абсолютен шампион. дори и да е имал шанс на моменти Надал е много издръжлив физически. Успех! Тази година ще има полуфинал на голям шлем. Треньора също му е добър.

гриша,голям си,не трябва да казваш, че си разбит, ще доиде много скоро и твоето време, успех - ти ще станеш звезда от световна величина, ние вярваме в теб и се гордеем с теб

Гриша, ГОЛЯМ СИ!ПОКЛОН ДО ЗЕМЯТА-ТИ СИ ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ!

Не трябва да си разбит! Ти си наша гордост-колкото и тревиално да звучат тези думи. Много малко неща в този живот ме карат да се чувствам горда като българка и едно от тях си ти!Стискам ти палци,да си жив и здрав,останалото е пред теб,ти ще го постигнеш, сигурна съм!

Гришо игра страхотно! Браво на него. Мисля, че психиката му изневери. Сякаш се уплаши от победата. Но нищо. Всичко с времето си. Гордея се с тези Българи - Гришо и Цвети!!!

браво гришо гордеем се....голям си...горе главата...игра страхотно...и аз плаках от яд...ще стане..всички те виждат голям шампион и всички ти вярват...и надал го казва..дерзаи...

това 19място вече задължава гришо да играе на високо ниво във всеки мач. жалкото е ,че 10 год. по-възрастният федерер показва повече енергия на корта от него- би мъри за 10 мин. по-кратко време. фитнес му е майката- трябва да стане като надал. иначе техниката му е супер за годините.

ех жалко...но Гришо има много време още е на 22 ще успее! Гордея се и като видя успехите именно на такива българи ми става хубаво ,че и моята Родина е България!

Аз не съм горд от успехите на Гришата, защото с нищо не съм допринесъл за неговите успехи! Ама много му се кефя, баси пичагата !!!! Горд трябва да е самият той с това, което постига. Еваларка! А с това, че винаги изтъква, че е българин и , че се гордее с това, аз мога само да се поклоня. Не мисля, че има много хора в тая страна, които заслужават подобно отношение! Поклон! Да е жив и здрав!

Гришо игра много силно,но за съжаление сам се победи,като правеше детински грешки,с което даде победа за Надал.

От страни може и да изглеждат "детиснки грешки". Все пак не игра срещу кой и да е.

Браво!!

Гледах малко от мача, като тайбрека на 3-тия сет. На Григор му трябва още психическа и физичаска издръжливост. Може би първото ще стане с опита. Но изглеждаше, като игра, много близо до Надал. Все едно съвсем малко му липсва. Ако не бе направил грешките в тайбрека и го бе взел, може би щеше да си повярва и да победи. В 4-тия сет започна все едно не вярва във възможността да победи. Не знам дали може да издържи 5 сета. Все пак мача е бил над три и половина часа.

гриша ти си истински българин.

БРАВО НА ГРИШО!!! ИГРАТА МУ Е НЕВЕРОЯТНА!!!С УДОВОЛСТВИЕ ГО ГЛЕДАМЕ ТРИ ПОКОЛЕНИЯ - РОДИТЕЛИТЕ МИ, НИЕ И ДЕЦАТА МИ.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! ОТ ВСЕ СЪРЦЕ МУ ЖЕЛАЯ ДА Е ЩАСТЛИВ И СЪС СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Браво, Гриша! Въпреки загубата. Голям си!Гордея се с теб.

Загуби, но с достойнство и чест. Повече опит и ще го смачка следващият път. Давай напред и се учи от грешките си.

Ако Григор играе на максимума на възможностите си ще бие всеки. Днес игра на около 70-80% от потенциала си. Не стигат срещу Надал , който също не беше на висота днес.

Това е абсолютната истина. Може жегата да го измори.

като гледам на годините на гришо няма много конкуренция. а големите имена ще остаряват бавно - неусетно почти. а нашия ще става по-добър и по-силен. естествено нямам илюзии че от по-младото поколение американците няма да произведат някой извънземен играч. но от поколението на гришо - той е един от най-добрите

pompai

точно казано от теб

Извънземни могат да се появят от всяка държава. В Америка последните десетина години тенисът не е раждал такива при мъжете.

поправям се. махам думичката америка

гледах мача... по-големия турнирен опит си каза думата. във всичко останало григор го превъзхождаше!!!

кой пък се е надявал да спечели?! от много години насам умря и спорта в България

а кой се е надявал да бие джокович? всъщност аз се надявах. и винаги се надявам. нека всички кадърни хора да успяват. има само едно място в турнирите - първото. иначе и на полуфинал да беше паднал и на финал - все щеше да боли. но до първото място се стига стъпка по стъпка

Не съм се надявал да спечели, не защото е Надал го превъзхожда, а защото е много млад и трябва време, за да стигне рутината в битките с големите! Изключително способен, боец, браво, гордеем се с теб! И загубата ти е победа!

Купи си сокче. Овладейте емоцията.

Не съм фен на тениса, но гледах целия мач. Браво на нашето момче, игра мъжки и достойно !! Техниката му е на доста високо ниво , физическата подготовка също. Е, може би му липсва още малко рутина и самочувствие , но все пак игра срещу номер 1. Ако продължава така, след година две ще ги търкаля наред !

Гришо, благодарим за това, че те гледахме срещу Надал! От всеки мач ще си изведеш поука, продължавай все така! 5ч. с теб се потих и аз :-)

От всеки мач поука ще си взема, и като остарее, ще вземе чантата с поуките и ще си ги има за спомен.

Браво , Гришо ! Бъдещето е пред теб , всички нормални Българи се гордеем ! Със здраве : )

може да има не само нормални, но и ненормални, които да го харесват

ПЪТЯТ КЪМ СВЕТОВНИЯ ТИ УСПЕХ МИНАВА И ПРЕЗ ТОЗИ МАЧ В АВСТРАЛИЯ, СЛЕД ВРЕМЕ ТОЙ ЩЕ Е ЧАСТ ОТ ТВОЯТА БЛЕСТЯЩА КАРИЕРА! ГОРДЕЕМ С ТЕБ !!!!

Много му ги подаваше в ръцете тези топки. Още е зависим от големите, а в тениса, ако искаш да имаш бъдеще, трябв да не се отваряш на батковците. Гришо го знае. Утр ще са първи приятели и ще се уговарят, кой на кой турнир да ходи и как да си помагат д победите и загубите. Затова нашия победи в Швеьия. Къдв бяха големите.... Който не ги знае тези неща да не се обажда.

много те моля, напусни обекта!

Учили са ме да съм толерантен към хора с твоите проблеми. Спокойно! Купи си сокче и гледай Том и Джери!

Ами там Григор победи номер 3 в света . Ако и той не е сред големите , здраве да е :)

не го мислете, пак ще му дадат кой знае колко хиляди евро и ще си дигне палат в хасково... а сега да земе да си плати самолетния билет до софия, защото не искам да му го плащам аз!

Глупак, кога си плащал нещо на Григор Димитров или на Цветана Пиронкова, а? Плащай си твоите сметки за ток и лекарства!

и как ще му го платиш? а той ще ти приеме ли парите? защото днес, сега най-могъщите компании се избиват да му станат спонсори. и защо да не си дигне палат? всички селяни от несебър, созопол и цялото черноморие си дигнаха палати без да са допринесли с нещо за страната. само унищожиха черноморието. а григор ще си построи палат с честно спечелени пари. ама не в хасково. и не тук. ще бяга от такива като теб

Ти при всеки мач на Гришо все тези билети са ти на клавиатурата.Сигурно нямаш пари и за пакетче семки,тръгнал билети на Гришо да купува.Колкото и да злобеете,той е в елита на световния тенис и ще бъде все по-напред,а пък тукашните хейтъри нека садят кауни и купуват билети.

Като си толкова кадърен и си си изкарал парите,вдигини си ти палат,бе! Но,докато седиш и плюеш злъч,гледайки в паничката на другия,ще си останеш в кокошарника

Хахаха, много добър виц :D Ако Гришо и Цвети разчитаха на пари от България, щяха да си изгният на някой български корт...направо ще се разплача от смях. България му плащала билета...малеее :D :D :D

Браво на момчето! Нищо, че този път падна - има още много време пред него и вярвам, че един ден ще успее да спечели и от Надал! Гришо, ние вярваме, че можеш и заслужаваш! Бъди здрав!

РЕШАВАЩ БЕШЕ ТРЕТИЯТ СЕТ , КОГАТО НАШИЯТ ПОВЕДЕ С 7 - 6 И ИМАШЕ 2 СЕРВИЗА ... ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КОНЦЕНТРИРА И ДА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАТА И СЕТА И СТАВАШЕ 2-1 ЗА НЕГО ...ОТ ТАМ НАТАТЪК МАЧА СТАВАШЕ НЕПРЕДВИДИМ ...ОЩЕ МАЛКО МУ ТРЯБВА НА ГРИШО , ЗА ДА ПОЧНЕ ДА ГИ МАЧКА И ГОЛЕМИТЕ ...

Жалко, Гришката ме кефи, но сдаде багажа.

Заради Отпадането на Шарапова е!

Жалко...краят е ясен,но ме е яд,защото по-слаб и контузен Надал няма да му изскочи скоро...

Еми нямаме тенисисти в България и това! Все ще губим и все ще сме на опашката на Европата! Комунетата явно не ни простиха...

Мноо си тъп,Саше!

Еми много тъпо изказване..май никога не си хващал ракета в ръка, щом бълваш такива глупости!

С такива фенове като теб няма накъде.

ако не си хващал тенис-ракета, купи си една. и следващия път на турнир от големия шлем, когато гришо стигне до полуфинал - вземи ракетата и си я заври ... нали се сещаш къде!

Ама ти сериозно ли? Те в Ирландия, Норвегия, Португалия и др. никога не са имали комунизъм, но и тенис нещо не виждам. Логиката ти е покъртителна, хайде изпий си хапченцата и излез да подишаш въздух.

Човече ти луд ли си? Какви комунета, какви пет лева? Прочети и виж на какво ниво ни беше спорта при комунетата. Поне за това няма спор. Не си изливай яда неподготвен. Може във всичко друго да са се издънили, но по отношение на спорта години за напред не можем да постигнем успехите на спорта от "соц-а". По онова време са спечелени 37 златни медала от олимпиади (9 участия) , а след "гадния" социализъм- 14 златни медала (6 участия) и тенденцията е да стават все по-малко за съжаление. Така, че прочети малко справки и помисли преди да пишеш глупости!!!

Давай, гришка!

за съжаление май гришо беше дотук- сдаде фронта.

Григор няма физическа сила за повече от 3 сета на ниво. Надал е много зле днес, но Григор вече сдаде.

1 300 години България!!! Григоре, със силата на всички ханове, бий го тоя испанец!

Гришо ще победи...Давай Гришо..

дано загубата на вторият тайбрек не го прекърши- давай, още може.

Давай Григоре!!!

две грешки му костваха ма4а , надал толкова слаб - жалко.

До АЗ и Кретена. Защо не си затворите плювалниците бе нещастници злобни.Защо пишете тези злобни коментари. Сигурно защото сте неусъществени в живота хора. Мъчно ми е за вас. Колко сте жалки в злобата си.