Коментари - Раниери не искал Бербатов в ”Монако” | Корнер.dir.bg
назад

Раниери не искал Бербатов в ”Монако”

Френските медии започнаха с атаките към българския нападател Димитър Бербатов, въпреки че Митко не е изиграл дори минута за новия си клуб "Монако".

Обратно в новината

Коментари - Раниери не искал Бербатов в ”Монако” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 44

нашето копеле е прекалено нафукано и нагло и европеиците не знаят как да реагират на такива тъмни балкански субекти .

Раниери може много да иска,ама кой го пита.Един за 60 милиона е вън от отбора до края на сезона.А Пянич вече струва над 30.На видеото от първата тренировка като говореха с Бербатов и двамата се смееха.Тия от Екип да не мислите,че са нещо повече от писачите на link.

Момчета, докато дъвчете човека, що не погледнете на официалния сайт на Мonaco FC/напишете го в Google/ репортажите от качените им мачове. На мача през януари, когато Монако би с 3:0 и контузиха с фаул Р.Фалкао, дори не бе свирена дузпа, а юнаците от отбора правят такива пропуски, че съм се смял с глас. Молба: първо погледнете, пък тогава плюйте Б.

Желаем на Д.Бербатов успешна адаптация в новия отбор и шанс за да прояви превъзходните си футболни умения и интелект!

Това е ЦСКА-рската школовка! От големи отбори, излизат големи имена и с още по-големи отбори готови! Дано да спечели и там шампионата, е за голмайстор може би половин сезон няма да му стигне. БРАВО на поредния БГ-футболист дошъл от великата школа на Пирин и минал през ситото на ЦСКА! САМО ЦСКА!

Руиз

Само неприятности около Бербатов. Талантлив футболист, но не попада в добра среда. А в "Байер Леверкузен" той бе на почит и бе звезда. Една истина: Не напускай мястото, където си уважаван. Едва ли на другото място ще е същото. Сещам се за много примери.... Е, има и изключение: Кристиано Роналдо, например........

Бербатов е превъзходен халф, а не типичен голмайстор, за какъвто го купуват тъпите треньори. Способен е на чудеса, ако има с кого да си помагат в нападение, както беше в МУН или в Тотнъм. Ако някъде по света имаше умен треньор, щеше да ги вземе заедно с Роби Кийн.

и как беше там един мармот ...

той е Димитър Бербатов, който иска да го плюе, той където и да беше в който и отбор да играе, навсякъде бе фактор, дори и в Манчестър Юнайтед, през първия сезон в който разпределяше топката и градеше атаките на отбора и записа множество асистенции, сезон в който отборът стана шампион за 18 ти път, и през третия си сезон, когато бе голмайстор на отбора и от 23 мача като титуляр, имаше 21 гола (1 отмениха де), спечелиха 19 титла в Англия и надминаха Пул, който каквото и да говори, Бербатов постигна много, да .. вероятно можеше и много повече, ако след ШЛ си беше тръгнал, ако въпреки тази грешка беше приел на Юве или Фиорентина вместо на Фулъм, или ако навремето беше обърнал внимание на други оферти, а не тази на средняка Тотнъм, или пък ако не беше стоял 5 години, макар да бяха фантастични за него в Байер Л, просто късно дойде трансфера в голям отбор и то при твърдоглавия САФ, който всеки сезон мени стила на игра, не се съобразява с личности и чужди интереси и без значение дали името на играчът е Димитър Бербатов или Дейвид Бекъм или Руд Ван Нистелрой, САФ казва .. ти няма да играеш и точка ... обикновенните хора, които не гледат футбол мразят Бербатов, защото на пръв поглед изглежда мързелив футболист, прекалено богат е също така и бърка в г... на някой завиждачи, но за тези, които ценят футбола и разбират малко от малко, виждат че просто става дума за различен от всички футболист, става дума за гении, а гениите винаги остават неразбрани, да .. според мен Златан е по-голям гении, не ги сравнявам, но и той винаги остава неразбран, Бербатов не за нашите стандарти, но и за светоовните си е голям гении, просто едно му липсваше в кариерата, да КАЖЕ аз ще бъда пръв, така както да речем Златан, да каже аз съм най-добрия, не ..

, а Бербатов просто казваше аз съм различен, но не се бореше да е пръв, да изпъква над другите, той е най-вече team player. Бербатов има своето самочувствие и умения да сътворява невъзможни неща, но като всеки гении нещо му липсва, и това е онази агресия, онази спортна злоба която да го накара да умре на терена, не .. той просто рисува с топка в краката, за него футбола не е война, докато за Златан, за Стоичков, за Кристиано Роналдо футбола е война, съревнование и битка, те и за това са толкова големи, на Митко само това му липсваше, като футболни качества и интелект не отстъпва на никой друг, когато е във форма и в серия си е на отлично ниво, просто този неспортен характер му пречи да е постоянен

но който и да го плюе, от страна на постоянство има невероятно спиране, притежава интелект и играе с главата си, пасовете са му жестоки, но да влиза в серия с голове, да стреля непременно към вратата за да вкара той гол, това не е често срещано, той стана голмайстор на Ман Ю с рекордно нисък брой удари към вратата на противника, не егоист и в самото начало точно така играеше, но започнаха и критиките, а в Ман Юнайтед смея да твърдя, че той подобри головите си умения, тъй като в Тотнъм не вкарваше толкова често, въпреки че вкарваше на големи отбори от ранга на Арсенал, Челси и Ман Ю, а в Манчестър Юнайтед вкарваше от ранга предимно на по-малки отбори, Митко подобри головия си нюх в Манчестър Юнайтед, но пак остана неразбран, не знам какво трябваше да се случи за да не го критикуват хората, а пък някой други критикуват Сър Алекс, но през този човек колко много звезди са минали .. целта оправдава средствата, от време на време е по-добре да пуснеш мухата без глава да търчи, когато стилът е променен, отколкото да разчиташ на гения Бербатов, който е всичко друго, но не и праволинеен, енергичен и дотолкова скоростен футболист, просто можеше да бъде още по-напред, ако беше взел още по-правилни решения .. да кажем на 21-22 да напусне Байер Л в посока някой гранд от Англия (защото оферти и интерес не липсваше, просто той не смееше да приеме на Арсенал тогава, интерес имаше) .. когато дойде офертата от Тотнъм интерес не липсваше ... когато дойде офертата от Манчестър Юнайтед, имаше и друга, която беше по-висока от Манчестър Сити, по-висока като заплата лично за него и по-висока с 2 милиона за клуба, но той предпочете да гони мечтата си, и може би не бива да му се сърдим, че не си тръгна след онзи финал, той е получил обещание от САФ, че ще играе, никой не бяга от Манчестър Юнайтед просто така и то като до преди година буквално си ги носил на ръце, говорим за Манчестър Юнайтед, не за левски и цска.

То само да си гол майстор на висша лига е достатъчно! Какво си им заобеснявал като няма и не искат да те разберат зависливите и тъпи копелдаци

Eeee Владиславе, ти май си Емо Данчев по-скоро .Ай не мой се хаби бе браточка.Олмаз и няма нужда аби.Такива анализи дет тук ми ги бичиш мммъкъ не вървят.Иди вземи участие около градските кенефи дет се сабират професори като теб и говори тези дълги речи там.Ние знаем що за стока е Бербо,а ?

едва ли знаеш много Монтана, по-далеч от Монтана няма да излезеш нали знаеш това .. завиждай, обиждай, критикувай .. твой проблем. Това е 4-ти пореден отбор който плаща КОЛОСАЛНА седмична заплата на Димитър Бербатов, щом екип от хора, стотици, може би хиляди .. да не говорим и за фенове, го привества с ДОБРЕ ДОШЪЛ, това значи много, без значение твойто мнение, без значение мнението на Вуте и другите .. Бербатов винаги ще остане неразбран за вас, но дори и да плюем по Бербатов, и Стоичков да беше пак ще плюете, бил тъп, бил не знам си какво .. ми като сте толкова умни защо не сте пред него, защото с един ляв крак покори целия свят, вие с блестящите си интелектуални възможности не можете името да си напишете без правописна грешка ха-ха та .. същото и с Бербатов, с изключение настървения характер на Христо Стоичков и желанието и умението да бъде винаги пръв, той наистина бе пръв в Света и дори една златна топка му откраднаха и си измислиха някаква смешна причина да я дадат на Бастен ..

ЧУДЯТ СЕ КЪДЕ ДА НАМЕРЯТ МЯСТО ЗА ПОЧИВКА. ОСВЕН В ПИРИН БЛАГОЕВГРАД.

Лошоооо. Бербо ще престои още половин година на пейката. Хубавото - той е свикнал. Важното за него е, че париците се изливат като из ведро, другото са подробност!

Тъпи комплексарчета. За вас всеки, който е успял на запад и изкарва повече пари от вас е бездарник. Пишете си тук, не му пречите. Аз пък се радвам, че българин играе в силен европейски отбор, че май не останаха много такива.

Дано само пейката да лъска, да не го накарат и нещо друго да лъска, че във Френската лига има много "афроамериканци".

Признавам си -вече не ми е ясно как този бездарник се настани в Монако ?Никой не иска баздарника а той хоп -там дето не му е мястото.Той не би трябвало и да се спряга за Турция защото там отдавна се играе голям футбол.

Ако е бездарник защо играе в Монако, а не в Левски или ЦСКА например? Сигурно ти знаеш по-добре от мениджърите в Монако за кого да похарчат няколко милиона.

стига с тази франця.монако не е вав франце,просто играят вав френската лига

Бербатов ще си взима поредната тлъста сумичка и хич не му дреме дали ще лъска пейката, толкова е просто, какво само се възмущаваме, за толкова пари и само на пейката ще седя ако трябва...

поне ще лъска френски пейки сега и може да замезе на разервната с мезе и винце

Ако не друго, поне ще им излъска до блясък рез.скам. ... :::)))

Нищо бе ... ако не става за футболист ще го използвате за манекен и това му се отдава мултифункционален е !!!