Олимпиадата в Сочи е открита (снимки)

Скиорката Мария Киркова развя българския трибагреник в Сочи по време на откриването на Олимпийските игри.

Обратно в новината

Коментари - Олимпиадата в Сочи е открита (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умом Россию не понять, Аршином общим не измерить: У ней особенная стать В РОССИЮ МОЖНО ТОЛЬКО ВЕРИТЬ !!! Тютчев Ф.И. 28.11.1866 г.

+10!

И да я уважаваш. Както Русия уважава другите народи. Докато у нас се пеняват да заменят кирилицата с латиница - Олимпиадата започна с нашата азбука. Шапки долу!

След този грандиозен и невиждан спектакъл, аз казвам, че след Господ на небето, следва Русия на земята. Не можех да повярвам на очите-цял свят видя, как всичко това започна с нашите-български букви. Дори само това да сме дали на света, никак не е малко. И на края черешката на тортата-"нашата "Мария Шарапова". Бил съм в Щатите и зная нейната голяма популярност там. Но зная и това, че в Русия тя влиза в челото на най влиятелните жени. Хев а найс дей.

за 5-те кръга - преди са символизирали 5 контитента зеленият - австралия черният - африка синият - европа жълтият - азия червеният - америка /заради червенокожото местно население/ кой разбрал за неотворения кръг - разбрал, случайни неща няма.

Интересно виждане, + това, точно червения не се отваря!!!

Аз гледах и двете генерални репетиций и мога да ви кажа че неотварянето на кръка е техническа грешка а не умишлена, след отварянето (успешно) трябваше да се възпламенят и това беше един от силните моменти , който за съжеление не се получи

Невероятно красиво, много добре поставен спектакъл. А посланието е достъпно за културни хора, които са чели "Война и мир", които са гледали"Лебедово езеро", които са чували за Малевич и неговите картини. Затова именно в началото беше азбуката. И представете си - без мажореткииии!

Бсички ли сте толкова млади,че не си спомняте комунизма!Това бе едно типично червено откриване целящо да ви промие мозъците и да ви покаже великата руска майка.

Дебил

Време е вече да се разбере, какво понятието комунизъм, за да не се бърка с болшевизъм и капитализъм, както се прави

Ха дано все така да ни ги промиват. Аз съм ЗА!

Ако беше червено откриването, щеше да кънти "Катюша", а дори нямаше намек за Великата отечествена и разгрома на Хитлер. Хората наблегнаха на съзиданието още от Петър І, любовта, от която се ражда дете, благоустройството - колко диви земи са цивилизовани от руснаците, космическата ера и голямото изкуство. Показаха своята толерантност и тактично създадоха празник, а не пропаганда - не разгрома на Наполеон, а танцът на Наташа показаха. Успех на Олимпиадата!

Съчувствам ти - показаха сватба между мъж и жена и детето от любовта им, танца на Наташа Ростова /не е плеймейтка - от"Война и мир" на Толстой е/, танц от "Лебедово езеро" - не е резерват, балет от Чайковски. И Толстой, и Чайковски, и Малевич - все червени ги изкара!

съгласен до дупка, че това си беше червено откриване, дори и гафовете, които вече не се случват по церемониите тук бяха доста. Руска работа.. не е мерцедес все пак. А това със сърпа и чука .. направо ме разби. Трябваше и други руски символи да преминат... шише водка с още едно за разредител... и 100 доларес ... символ на заплатата в страната с най-големи природни ресурси в света.

малко народи т.е спортисти да са си облекли знамето си. Шовенизъм не е винаги добро.

браво браво браво . страхотно беше, на спортистите повече медали пожелавам

ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ .... НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ГЛЕДАМ ПОРНОГРАФСКИ ОЛИМПИАДИ КАТО КИТАИСКА И РУСКА ОЛИМПИАДА

Иди да ти го начука някой негър в Алабама! Идиоти у нас и тъй си имаме в изобилие, поне да свършиш работа някому!

Невероятен простак. Пъллно невежество. Ти ли си капиталиста на новото време?

Ами не я гледай бре!!!!! Кой те кара!!

Искам да те срещна.Ще бъде велик момент за теб и твоите порнографски фантазии.Пред очите ти ще светят само сърпове и чукове.

Съчувствам ти - показаха сватба между мъж и жена и детето от любовта им, танца на Наташа Ростова /не е плеймейтка - от"Война и мир" на Толстой е/, танц от "Лебедово езеро" - не е резерват, балет от Чайковски/

Не че нещо , ама след 6 години мислене , точно това ли измислиха ?

ДА! И даже много добре го измислиха!

Велики са руснаците. Думите са излишни след това, което видяхме. Браво.

+10!

Беше страхотен спектакъл!

Наистина се изисква героизъм , за да издържиш подобна глупост до края...Все пак пожелавам успех на игрите и на нашия отбор.

Великолепно откриване, пълен възторг!Такова приказно зрелище много дълго няма да видите другаде, а може би изобщо никога.

Красиво ! А най-красивото предстои!

Видяхте ли картата на България при откриването Включва Македония и Беломорието.... !!!

Евала на руснаците за пореден път доказаха че могат въпреки критиките.

Много красиво беше.

Наште коментатори, големи ,неми , про фа ни

По глупаво и скучно откриване не бях виждал.А, разбрах че химна е ,, нас не дагонят''

Похвалиха се руснаците с българската азбука на руската олимпияда. Кой е богатия? Ние сме богатите и даваме на бедните /нисшите духом/.

Поне се научи да използваш правилно буквите щом имаш претенции за збуката!

Ужассс. Три изречения, три грешки.

не знам колко грандиозно откриване се очаква,но виждам че спортистите дефилират пред празни трибуни и само на едно място са сабрани офицялните лица които са един фаитон хора

ходи на училище бате, неграмотно пишеш...

така ми го транслитерира компютара бате.по -добре тази забележка я отправи кам журналистите в твоетo bg

това са местата за спортистите беее

ал можел и да блееееее

глупав си доста... Празните места са за спортистите бре унуфри...

кажете на камен да млъкне на живото предаване от сочи!!!

Mislia, 4e tezi zavistnici deto ne spirat da darjat smetka kolko pary e pohar4ila Russia za olimpiiskite igri triabva da si zatvariat ustite, zachtoto te har4at mnogo pove4e, ama za VOINI

Mislia, 4e tezi zavistnici deto ne spirat da darjat smetka kolko pary e pohar4ila Russia za olimpiiskite igri triabva da si zatvariat ustite, zachtoto te har4at mnogo pove4e, ama za VOINI