Михаел Шумахер не реагира на външни дразнители

Седемкратният световен шампион по автомобилизъм във Формула 1, бившият германски пилот Михаел Шумахер не реагира на външни дразнители.

Обратно в новината

Коментари - Михаел Шумахер не реагира на външни дразнители | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква ли каска е имал на главата си Шумахер? Егати ментето! А, може и въобще да е нямал каска! Това е най-вероятно. Ако е имал каквато и да е каска нямало е да си счупи главътъ! Карал си е най-вероятно с обикновена плетена скиорска шапка!

Жената на Шумахер била разговаряла с него. Чудя се колко трябва да е малоумен човек за да напише такова нещо?!? Разговор е, когато има обратна връзка, а в случая жената просто говори на мъжа си...а той слуша ли слуша, пък дали я чува един Господ знае...

Това е цитат! "Хил и Шумахер бяха единствените съперници за световната титла в средата на 90-те години - Михаел спечели през 1994 и 1995, а Деймън - през 1996, като двамата на няколко пъти влизаха в остри противоречия и инциденти на пистата и в боксовете. Най-запомнящият се удар между тях се случи в края на сезон 1994, когато Шумахер умишлено блъсна Хил в последното състезание за годината в Аделаиде, Австралия, след което отпадната и двамата и Михаел взе първата си световна титла с 1 точка аванс пред британеца."

Това не е цитат. Шумахер и онзи мазен италианец Бриаторе лъгаха като сливенски цигани тогава. В Бенетона само дето нямаше самолетен двигател. Големите шампиони. Ама той Господ си знае работата. Първият е неизвестно на кой свят е, а вторият го изгониха като дебелочревен продукт от формулата.

а не е ли още германец ????

сигурно е нормално да не реагира, може би трябва време все пак, много дълго време е бил в кома. аз се учудвам на малоумието на журналистите, които са публикували това, това не е сензация , а жълта преса, пълна проява на неуважение.

Жалко за добрия човек, който печели пари, но много дава за благотворитечност. Защо такива неща се случват на тези хора, много по-добре би било други да са на тяхно място. И да реагират само на електрошокова палка...

Абе, май, май, го отпишете Шумахер.

Прости,тъпи,с генно модифицирани мозъци.Това са българските журналисти!Колко часа ви бяха необходими,за да намерите от милионите снимки на Шумахер,точно тая?Майка ли ви е раждала или блееща овца???

Какво и има на снимката !? Да не би да не е Шумахер на нея ? Сигурно трябваше да сложат като вдига купата 2005 на Индианаполис. Снимка ката снимка не е тайна че не е фотогеничен в това няма нищо лошо обаче. Дано да се оправи от този нелеп инцидент.

Сменена е вече. Беше една с негоримия "чорап" на главата.

Сложете една читава снимка на човека. Малко уважение все пак.