Еди Рея: При 2:0 и 3:2 бях сигурен, че продължаваме

Старши треньорът на "Лацио" Еди Рея заяви, че е много разочароващо и горчиво, че отборът отпада от турнира Лига Европа, след като бе отстранен от "Лудогорец".

Обратно в новината

Коментари - Еди Рея: При 2:0 и 3:2 бях сигурен, че продължаваме | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станахте за смях на цяла Италия.

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА..... МАФИОЗИ ГАДНИ ....ЩЕ ПЛАШИТЕ НАЦИОНАЛИТЕ СЪС САМОЛЕТНА КАТАСТРОФА .....ВИДИШ ЛИ ИТАЛИАНЕЦ....БОЙ!!!!!!!!!!

Руиз

Реа направи сполучливи промени в състава и в София "Лацио" игра по-добре отколкот в Рим. Но духът и волята на Лудогорец бяха решаващи. Пожелавам приказката "Лудогорец" да продължи!

Грацие смешник ,добре че извади най-добрите си футболисти 30 минути преди края на мача, по какво си треньор ,защо се мъчиш-пълен идиот.

снощи коментаторът по телевизията каза, че вие сте водили над 20 отбора в Италия. И това едва ли е за хвалба. Доказахте го снощи. По слаб Лацио не съм виждал. Съдбата ви даде всичко, но не го заслужихте и загубихте - тя си го взе обратно !!

Бий, за да те уважават!!!... това знам аз... Боли, а? ... Ще боли!!! Нищо не е това... А на полуфинала 94-та в Америка???!!! Дузпата!!! А??? "Ние направихме мача...."... ами да, направихте го... и ми направихте настроението поне за 2 седмици напред!!! Браво, момчета!!!

Клати ти се столя Реа , затова така говориш, вашето беше късмет че вкарахте смешен гол още в първата минута...адио ...

победааааааааа Българияяяяяяяяя