Станка Златева отново е европейска шампионка

Най-добрата българска състезателка в борбата Станка Златева отново е европейска шампионка.

Обратно в новината

Коментари - Станка Златева отново е европейска шампионка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dirddd@

Два сребърни олимпийски медала, петкратна СВЕТОВНА шампионка и шесткратна ЕВРОПЕЙСКА шампионка. Колко от вас, разбирачите и плюещите по нейн адрес, могат поне с 1/100 да се доближат до нейните постижения, във вашата сфера? Хайде сега обратно да чукате ламарини и шпакловате стени, озлобени профани.

Честито и браво, стягай се за олимпийска титла, вярвай, че много ще ти отива...

Пичове, защо обиждате хората, които не пишат положителни отзиви? Все пак са изразили писмено мнението си. По темата - Вижте, моето мнение е, че величието на една страна се измерва с величието и начина на живот на обикновенните хора в тази страна /САЩ и Русия за това са велики, защото гражданите им се гордеят, че са част от тези страни/, а не от спортните постижения на този или онзи атлет, които са си пък подкрепени със стимуланти. За какъв са ми титлите на някой си или някоя си, когато виждам по улиците деца и млади хора с наднормено тегло, незнаещи какво е лост, успоредка и недокосвали топка... Спортът е само една игра и тя е за хората а не за титли и медали.....

Браво Станке! Ти се герой. Нищо друго не трябва да се казва.

Браво Станке!Много сме горди,че отново показа класа,велика си!Желая ти здраве и успех по пътя на живота!

Просто нямам думи няма такава злоба никъде другаде по света. Какво ви става бе каква е тази омраза грозна била, проста била, селянка била. Как може да мразите някой когото не познавате, все едно е убил някой ваш роднина. А вие дали си вършите работата така както Станка върши своята? Дали сте такива професионалисти като нея или можете само да мразите професионално? Няма да я бъде тая държава с такова мислене няма да стане, жалко много жалко.

Иванчо, ти сега ли разбра какво е положението в българските кратуни?

Не човек, а желязо. Кой мъж би рискувал да я докосне.

Голям праз, че Станка станала европейска шампионка по борба. Гледа ли го изобщо някой този спорт. И колко извратена ценностна система трябва да има една жена за да се бори, или вдига щанги.

млатила се на некв тепих, зела едни пари...много важно, да не се беще появявала във VIP Broither да я видим що за стока е, 100 пъти по-добре, тъпа селянка

Страхотен сексапил в тази балканска боркеса. От стероиди сигурно има косми и по ходилата. А и какъв завиден ум. Бравос! Желая я.

Пич това не е конкурс за красота ,а турнир по борба. И ако не можеш да се зарадваш на успеха на един наш сънародник то не се обаждай. Колко поводи за радост имаме ,че да омаловажаваме успеха на спортистите ни. Браво Станке жива и здрава да си и още да ни радваш!

Браво на завърналата се голяма шампионка и дано няма повече контузии!

така се пише исторя, ялко за 2 те пропуснати години. ако можех аз да имам тези победи, па нека ме пращат на село. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво за постиженията! Де да беше така и с граматиката и държанието ти в обществото, щеше да си като принцеса Даяна но си само едно селянче което вместо да мАа с мотиката се е заело да се прави на пехливанин.

Браво на вас,че имате такава точна преценка...ние всички трябва да ви свалим шапка.

Абе Тирамису ли си, Гараш ли си - не те знам, ама в почти всяка спортна новина пишеш глупости! Защо така, а? Тъп ли си, прост ли си, или и двете? Я си признай!

TИPAMИCУ

Ако можеше да бъркаш яйцата, нямаше да се правиш на спортен коментатор но си явно обикновен ситничар на банички а не сладкар. Беги сега. и пак ела като се научиш малко на спорт.

Suncho

Аман от комплексари :-) Този труд който тя е хвърлила да стигне до тук ако ти го хвърлиш в правене на тирамису ще конкурираш Нестле. Няма надежда за такива хора като теб ...

Ramsezsh

Винаги съм се чудил как може да има толкова прости и комплексирани хора като теб?!?

станке, пак ти казвам. Отивай на село и сади картофите, срокът изтича!!!

Ramsezsh

Леле, че си прост Саше!!!!

я върви се удари с мотиката по главата , че нещо си слънчасал

Ами ти като си гневен, защо не идеш на село при свинята, че да се поуспокоиш малко?

Ramsezsh

Браво! Велика!

Браво Станче! Браво българско момиче! Ти наистина си златна...Обичаме те:))))

браво