”Реал” изстрада класирането си на 1/2-финал

"Борусия Дортмунд" напусна Шампионската лига с високо вдигната глава. Немците, отписвани от мнозина преди реванша, биха "Реал Мадрид" с 2:0 на свой терен.

Обратно в новината

Коментари - ”Реал” изстрада класирането си на 1/2-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за Борусия. Показаха невероятен хъс за игра и победа. Но пък сами се издъниха като пропуснаха купчинката чисти голови възможности,които създадоха.

фен сам на реал но сам сагласен с теп на 100% *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че написахте "Само шансът и Икер Касияс им попречиха", че едни други спортни сайтове употребиха епитета "жалък". Освен, че треньора се .асра, имаше "странни" отигравания от някои футболисти, Ди Мария беше напълно неадекватен, изключвам дузпата, а всичко след нея, Пепе - неузнаваем, Рамос си е .айно, но пак мноооого под нивото, Модрич - ученичка некаква, Алонсо и тн, и тн. При 100% голови позиции (сам на празна врата даже) за Бензема, никой не му подаде нито веднъж, ни Бейл, никой. Треньора им през цялото време нз кво гледаше и чакаше може някой друг мач да е следял? По едно време се чудех дали играе Реал или тия дето играем в неделята в парка, нито един пас, нищо, бурета. Футболът си отива, сега ще подскачат от кеф, а десетократно по-скромен тим им скри топката. Другите калитковци от Челси след баси и групата, галатасарай и тия утепляци, са следва да им се падне атлетико и айде на финал, голем турнир и Байерн слабаци още утре ще се види какви жалкари са и МЮ също, а и Барса са слаби, но Реал днес изби рибата.

Eldacar

Само не разбрах...кой отбор НЕ Е слаб според теб? Сигурно си някой скрит фен на Арсенал/Ливърпуул/Милан/Юве....не искам да обидя феновете на който и да е от тия отбори все ми е тая, но според твоето мнение всички отбори, останали на 1/4 финал на ШЛ са слаби... аплодисменти за гения ти? Впрочем Атлетико (М) са най-лошия вариант и като фен на Челси искрено се надявам да ни се падне един от другите отбори...

Eldacar

Всъщност авно си фен на Реал, озлобен от лекцията на Клоп...е, изхабих си буквичките напразно май