”Реал” подчини ”Барса” и спечели Купата на Краля

"Реал Мадрид" спечели първия си трофей този сезон. "Белия балет" завоюва Купата на краля, побеждавайки вечния си враг "Барселона" с 2:1 на стадион "Местая".

Обратно в новината

Коментари - ”Реал” подчини ”Барса” и спечели Купата на Краля | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да се обобщи, че Реал играе по-добре без моуриньо, а Барселона въобще не знае къде се намира с Тата Мартино ! Причината за тоталният провал в Барселона този сезон е главно в хората, които натресоха Мартино като треньор - световно неизвестният бастун докара първата нулева година на Барселона от много години насам ! Това е обидно за отбор като Барселона с такива играчи ! Ако не го разкарат максимално бързо - не ги очаква нищо добро ! Жалко за Барса, любим отбор, но с тази неадекватна игра въобще не ми харесват !

Ами, това е!?"Барса" продължава да си играе единствения тактически вариант за провеждане на срещите, за който вариант, всеки сериозен отбор си има ефективното противодействие!Това, което приложи снощи "Реал"!Игра, тръгваща от плътно скроена защита, плътна преса близо до наказателното си поле, за да пресичат по-лесно комбинацийките с късите пасове на "Барса" и светкавични контраатаки, за които трябва да имаш супербързаци в нападателния блок, а "Реал" ги има такива предостатъчно!Меси се пазел!?Меси е твъде уморен от няколко години страхотни постижения и огромни футболни натоварвания срещу най-добрите отбори на света!Какво каза Гуардиола?-"Напуснах " Барса", защото вече не можех да мотивирам състезателите си!?"-Меси е преситен от футбол и си мечтае за продължителна почивка без футбол и постепенно ново презареждане!?Като не му дава никой почивка, той започва да си "почива" по време на самите футболни мачове!?На всичкото отгоре, го чака и цяло световно футболно първенство!?И там може да се прояви по същия начин, както снощи, заради преситеноста и умората!?Така е и с много от другите играчи на "Барса"!?Преситени от футболни успехи и големи натоварвания и отговорности, мотивацията по време на срещите започва силно да спада!Разумът иска, обаче мускулите не слушат заповедите му!

Страхотен Гарет Бейл!Той всъщност, никак не е далеч като играч, от възможностите на самия Кристияно Роналдо!Снощи се изцеди до последния джаул собствена енергия, от многобройните дълги спринтове през цялата среща!След края и, не можеше да стои прав и постоянно се сгъваше да се подпре с ръце на колената си!Наоколо радост огромна, той горкия, не може да се усмихне от обезсиленост, поради огромното себераздаване!А се задава, съвсем наблизо и друго огромно препятствие!Твърде опасния "Байерн"!Германската "Барса", по гуардиолски!?Всъщност, "Реал" си има пълноценните шансове, противоборството ще е много трудно и победителя в двубоя е много вероятно да се излъчи само с един гол над противника!?Ако "Реал" имат ден, срещу "Байерн", на финала за шампионската купа, сигурно ще им е доста по-лесно срещу "Челси" или "Атлетико" Мадрид и да запишат най-накрая десетия си, юбилеен трофей, като европейски шампиони!?

кой сега е номер 1

Меси е спечелил всичко с Барса... сега се пази за Световното - не очаквайте да играе преди Бразилия... ама и треньорчето е кухавеляк...

не очаквайте да играе и в Бразилия...

балонат баpca се спука.

За съжаление познах за нулевата година на Барса ! С този некдърен Тата Мартино могат да се борят за третото място в първенството и нищо повече ! По-слаба Барселона аз лично не съм гледал ! Кой въобще прецени, че този пън Херардо Мартино е подходящият треньор за този отбор - убиха сезона с тази глупост да го сложат него ! Трагедия ...

не било ставало само с тичане, трябвало и акъл, хахаха, я питайте Бейл, такоф конь не бях виждал скоро (и на визия даже), можеше да заобиколи през съблекалните и пак щеше да изпревари защитника, чист Форест Гъмп. Късмет накрая за Реал с гредата, а Меси се пази за световното, то се видя, покрива се без причина. Поздравления за Мадрид, ама без Роналдо са по-добри, само да вземат да си подават повече в атаката.