И Аврамова напуска България, ще плува за Турция

Една от двете най-добри плувкини в момента на България Екатерина Аврамова взима турски паспорт, съобщи Гонг, позовавайки се на 2 независими източника.

Обратно в новината

Коментари - И Аврамова напуска България, ще плува за Турция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво моето момиче:) държавата "батко&братко" не е за такива като теб.Много си умна и амбициозна да останеш при тез кретени без сиви клетки в главата си.Успехи!!!

Едно време са мре ли за българия,а се га мрат да са по-далеч от българия

Евалла! Окумуш кадън! Коджа десижън фор хер фючър! Ашколсун!

Всеки от плюещите тук "патриоти" тутакси би отишъл да работи в Турция, ако му плащат десет пъти по-голяма заплата.

ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!

такива "българки" не ни трябват, да ходи където иска - нищо не става от нея така или иначе, да срами турците поне. нито медал е взела нито нищо, че да ревем по нея...

аз незнам случай българин да се е продал на др. държава и да е ;прокопсал! Справка - Наим Сюлейманов, Каратанчева

В САЩ са към два милиона, поименно ли ги искаш?

хаха, ти да не мислиш че те са прокопсали като са там

Е не съм се продал, а са ме откупили. Който може - му свалят шапка!

Някоя подрязана тръба ше й пълни басейна.

Браво, пак турци търкалят нашите ханъми.

И така трябва , дай им ханъмите, запази си жените :-)

За псевдопатриотите ще кажа, че момичето не им дължи нищо! Скапаната държава прогони много български таланти и млади хора...не само спортисти. След 50 години ще има само мангали и тия дето знаят само да псуват!

Всички елитни спортисти са получавали такива предложения, добре, че малко се поддават на изкушението

маи тя си е туркиня... по прои3xog ... от якоруда

Да, с гол патриотизъм не се живее, но трябва да има все пак някакво национално чувство във всеки. При положение, че е имала предложение от Великобритания, не мога да приема, че е избрала Турция.

КОЙ Е ВИНОВЕН?КОИ СА ВИНОВНИТЕ?ЗАЩО БЯГАТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ В ЧУЖБИНА?КОЙ ГИ ПЪДИ ОТ РОДИНАТА НИ?КОЙ ДАВА ОБЛАГИ НА ХОРА, КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ,ТОК,ВОДА, ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ,НО ИМАТ ПО ГОЛЕМИ ПРАВА ОТ БЪЛГАРИТЕ!!! КОЙ-КОЙ-КОЙ???ОТГОВОРЕТЕ СИ И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ!!!!!!

ей, големи сте патриоти зад компютрите. Но повечето от вас едва ли ще се замислят при едно сериозно предложение.

А Кубрат Пулев? Той как не се предаде на Германия?! Но тука явно действат други емоции - парички и пак парички. Иначе защо ще прави тази стъпка? Грозно е и възмутително да не играеш за страната си. Много е лесно да отидеш на готово и там да се правиш на голям спортист

Кубрат се състезава в ПРОФЕСИОНАЛНИЯ бокс. На него му плащат на среща, без значение от коя държава се състезава, според условията, които се договорят. Отделно че той печели пари от наградни фондове за германския си клуб, не за БГ. Плуването не е професионален спорт и условията, които ти дава федерацията са жизненоважни. Като няма условия в БГ, трябва да е глупачка да се състезава за България, ако изобщо има каквито и да е амбиции за състезателни успехи.

Ами в статията пише, че се състезава за "Ийлинг". Това вероятно е плувен клуб и щом от години живее в Лондон значи и от плуване могат да се изкарват пари в "белите" държави. Така, че решението й според мен е нееднозначно.

Как не ви е срам. Момичето си е пропиляло най-добрите години от кариерата за България, при условие, че най-вероятно спортното министерство я е докарало до просешка тояга. Кубрат е професионален боксьор - там пари от спонсори има бол, не му трябва подкрепа за подготовката. В плуването обаче трябва да си Майкъл Фелпс, за да се издържаш сам с пари от спонсори. Вместо да се сърдим на Катя, по-добре да се радваме, че Нина още се състезава за България, защото условията тук и в Щатите са просто несравними.

Да бе, да! До просешка тояга - затова ли от години е в Лондон? Айде по-леко с квалификациите!

...когато говорим за българи и турци, веднага в нас изплува образа на Боримечката и лошите потурлии-поробители. Но днес, близо 140 години след Априлското въстание реалността е друга. Турция е могъща държава с модерна икономика, образование и здравеопазване.Със силна армия.Страна, която инвестира в...държавността. Страна която строи най-голямото летище в Европа, има вече влак-стрела и прави тунел под Босфора. Факт.Къде сме ние - тотално разграбена и съсипана държава, срината индустрия, никаква нац.сигурност и армия.Лошо образование и здравеопазване.Половината млади българи слугуват по пустата му чужбина.Кой е виновен за тези разлики - ние, или те??? Нека пазим паметта за героично загиналите ни за свобода предци, но и да уважаваме съседа-съвременния. Болно ми е, че едно младо и перспективно българско момиче-спортист ще се състезава за Турция. Но нека не бързаме да я виним.През този преход еб.ха мамата на всичко в тази наша изстрадала Родина.От спорта не остана камък върху камък.Колко помнят оня стадион, някъде в централна България, който бе чинно разграден и нарязан за скраб от мутрата-собственик??? какви и колко модерни бази имаме? Не говоря за голф-игрищата, където нашите олигарси си правят турнирчета.Колко от младите знаят, че на Олимпиадата в Сеул през 1988г. бяхме, ако не ме лъже паметта на 7-мо място по брой медали!?!? Защо наши лекари могат да бягат в чужбина, а спортисти да не могат? къде е разликата? За съжаление летим в пропастта, това е реалността. Партиите ни са сбирщини от жалки и алчни шутове и интересчии.Нищо не могат вече да произведат.На нашата Родина и трябва стихийна национална революция. Само в това е "светлината в тунела" .

Ако всички мислеха така, щяхме да сме се оправили отдавна. Лошото е, че такива сме по малко от процент в България. На другите си им е почти добре в блатото, макар че не го признават.

да плува с фередже, като оная от Пазарджик

Ти какво си мислиш, че всички туркини плуват с фереджета ли? В Пазарджишко ще видиш много повече фереджета отколкото в Истанбул или който и да е от известните турски морски курорти.

http://dnes.dir.bg/news/pazarjik-autopsia-udaveno-momiche-17135875?nt=4

Да, но ако им забраним да ги носят, реват , че има дискриминация! колкото до Турция, какъв ли процент не носят фереджета?

Добре, че всички спортисти не са като нея - да избира паспорта според пачките

Ще избяга в Баку,Азърбайджан при другите БГ шампиони,тук от турски соросойди неможе да се живее нормално.

Таланта и парите са без значение. Има достатъчно доходи и мат. блага да живее нормално. Срам за България и неините родители. Да е клубен отбор ОК, но държава и да вдигаш Турския флаг, срам и позор за една мат.задоволена българка, но душевна празна...

Къде е минис. на спорта сега ????Да даде пресконференция както след успех на Гришо .....

Ами те резаните съседи ще я подкарват и тя ще плува по бързичко да ви кажа та за това е така!Да ходи където ще загубата не е голяма!

С фередже се плува по-трудно. Ида внимава с усмивките!

Брави на момичето професионалното развитие няма нищо общо с това какво човек изпитва към страната си.

Не е толкова страшно,че едно младо момиче отива да се състезава за друга страна -глобализацията действа!.Страшно е цялостното обезбългаряване,загубването на посоката,подмяната на истинските ценности с лъскави дрънкулки!Не е много далече денят,в който на тече българи ,които са останали да живеят на тази територия ,ще им бъде заявено-Вие сте малцинство и от Вас нищо не зависи,затова ще си налягате парцалите!Демокрация,какво да се прави!

Ами да се откаже тогава от българското гражданство и да си сложи фередже - да е пълноценна кадъна!

Турските кадъни не ходят с фереджета. На модни ревюта в Турция носят тоалети които засенчват (или по-скоро заслепяват) френските. И това именно им е целта!

На модни ревюта да ! Само!

Правилно, не може да се състезава за страна, която не може да предложи нормални условия за спорт.

Не го виня момичето- имa талант и е длъжна да се възползва от него. Като спортът е на толкова ниско ниво в БГ, така ще става и занапред, ще губим и последните таланти, които имаме. Всъшност си го заслужаваме.