Гришо отпадна от топ 10, Цвети е близо до топ 40

Григор Димитров отпадна от топ 10 в световната ранглиста на ATP, след като загуби от Томаш Бердих на финала в Стокхолм.

Обратно в новината

Коментари - Гришо отпадна от топ 10, Цвети е близо до топ 40 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми триите поста моля гришо е велик! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еи много лош народ булгариии хем мурзелив хем завижда на този дето се трлаяуди. уяс а нагришо желая успехи в този красив спорт! дерзаи красавецо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Леле, леле гледам и не вярвам на очите си. Григор Димитров е най-силният тенесист който е имала България, най-голямата спортна звезда в момента, уникален играч. Как може да се пишат такива глупости :))

независимо от загубата григор димитров е играч с чар и харизма удоволствие е да го гледа човек! дерзаигриша! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

TIREX

хасковския играе и мисли за $ единствено и само за пари,като човек е алчен и рядко меркантилен.няма друг тенисист на който в рамките на 2 турнира да му извадят мачовете от залаганията..Още се говори з аоня паметен мач с един негър дето негъра прави 3 двойни грешки и куп още и печели мача..тогава коефицента в началото бе за хасковския,. Самия Федерер каза че е срамно и грозно да наричат хасковския "бейби Федерер" Нито талант нито стойност. Повечто подкрепят кауна не щото е добър и българин а защото така лузерите се освидетелстват ...

Започни отново да си пиеш хапчетата.

Лека полека нещата си идват на мястото. Не може само разни циркаджийски удари, само и само да го изберат на удар за деня и иначе слаба игра. Винаги ще си остане в периферията на истинските тенис звезди и най-много ще печели по някое селско турнирче.

Гришо е в топ 20 в света. Какво и защо и на кого още трябва да доказва?! Да си скъса задника защо? Останалото ... са пари.

това топ20 е като топ100 преди десет години. кат не може не може

Защо всеки ден се пише за Григор Димитров при положение,че той не е показал елементарно уважение към България и феновете си тук като даде поне едно интервю на български,при положение че има такъв интерес към него.Аз не съм го чул да говори родния си език,а в същото време се мазни на китайците обяснявайки кои са любимите му китайски думи и как обича да яде китайски гозби.Няма лошо-човекът гледа къде са парите и се държи уважително,но тук като няма такива пари,какво пречи да каже няколко думи на български за тези които следят мачовете му и го подкрепят,в голямата си част единствено защото е българин.Не мога да се прехласвам по спортист,който или не уважава феновете си,или просто не го е грижа за тях.Освен това мачовете му са истинска мъка,веднъж го гледах с Джокович и повече няма да го гледам-пичът загуби от 1:4 до 7:5 в тайбрека,което не вярвах че е възможно на такова ниво,но се оказа че може.Вярно че спортът ни като цяло е на супер ниско ниво и номер 10 в тениса ни се вижда свръхпостижение,но е прекалена тази истерия при положение,че явно и самият той не се вълнува особено от това че е популярен тук.Дори доколкото рабирам не играе за националния отбор,така че не виждам какво има толкова да правим някаква истерия.Ако ме опровергае в бъдеще с някаква елементарен жест към феновете си в България и покаже,че е българин не само защото е роден тук съм готов да си взема думите назад,но силно се съмнявам.Не говорим за някакви патриотични изблици,развяване на трибагреници,тупане в гърдите "булгар,булгар" и едва ли не това за него да е кауза,живеем в свят в който млади хора като Григор са граждани на света имат възможност да опознаят най-различни култури,да живеят навсякъде,ама кажи поне една дума на български бе мама му стара.

Прав си, но разни нихилисти и еничари си цъкат минуси с всичка сила.

Да,повечето хора симпатизират на Григор по една проста причина-защото е българин.Не защото е най-добрият тенисист-той не е.Най-добрият тенисист в момента е Джокович,който е сърбин и даже аз който не гледам много тенис съм го виждал със сръбското знаме след спечелен турнир.Нашият не само че няма да развява знамена,ами и не е продумал една думичка,за тези дето му гледат мачовете тук,даже знам хора дето са стояли будни до 2-3 часа през нощта да гледат негов мач.Е,толкова ли е голяма жертвата да дадеш едно интервю за тези хора на родния си език,да те опознаят по-добре-нищо,само разни тъпотии на английски.Ако пак направим съпоставка с Джокович,онзи освен че е по-добър като спортист и е много по-известен в цял свят не вярвам и така да се държи със феновете си в Сърбия и едва ли не никой да не го е чувал да говори сръбски-това би било абсурдно.Виж нашият си е друга бира-може и така да му мине кариерата без да продума.Царе сме на абсурда.

Човека играе за БГ, което на мен ми стига. Не мисля че БГ федерацията му е дала нещо.

не играе за България, а за себе си.

Бг федерцаията НЕ! Но България? Иначе в морето от смахнати звезди всеки си има свочта 15 минутна слава и толкова. Много се преувеличават 'геройствата'на един тенисист. В крайна сметка, мед. сестрите в хсаковските болници са в ПЪТИ по- важни за обществото, обаче за тях и труда им нещо да се пише. А и далеч, далеч не са само те. Поне наистина да беше ДЪ БЕСТ! Ок , но и това не ее:-) А че е симпатяга - да, но таквиа като него с лопати да ги ринеш по плажовете и българските клубове :-)

На международна сцена на Български ли да говори? Някой ще седи да му превежда? -

Не знам дали се правиш или наистина си толкова...трудно схващащ.Никой не говори за пресконференциите след мачове или тези,които дава пред чужди медии.На Кубат Пулев,който е забележи -претендент за световна титла пресконференциите също са на немски,но има и интервюта за български медии,за хората,които го подкрепят в България и се интересуват от мачовете му,а не се прави на холивудска звезда недосегаема за репортерите.Христо Стоичков също е бил номер едно,мегазвезда каквато Григор не е сигурно,че ще бъде някога,но макар да имаше обтегнати отношения с българските медии все пак най-малкото му разбирахме като псува по терена и му чувахме бисерите от рода айн цу цвай цу на роден език.А този-мълчание,за сметка на това ни информират през половин час къде играл,къде ще играе,дали днес е номер 10 или 11...Ако нещо е обидено момчето или просто не му трябва да се занимава с български медии и да обърне внимание на българските си фенове не виждам пък те защо му правят такова евала и ни заливат с цялата тази информация.

Да каже две думи, бе! Не се прави, че не схващаш! Ноле говори на сръбски, в страницата му във фейс винаги пише на английски и сръбски, колко пъти развява знамето му, и той, и жена му. Последно направиха голяма кампания за наводненията в Сърбия, дари и много лични средства. Браво, за което. А нашия така и не се научи.

Трябва повече тренировки За да бъде сред най- добрите

Всички съжалявахме след загубения финал вчера, но Гришо се раздаде и се бори! Да е здрав и да се бори - невероятно е, че имаме тенисист на такова ниво и подобни успехи!

Ако това вчера беше борба.. да се отказва. С подхвърляне на ракетата и даване на ясни знаци на противника ,че си предал мача не става борба.

Жви и здрав да е. Случва се. Ще стигне и топ 5, с времето. Успех, момче. Уникален си.

нон стоп изтича в долния съд. Не му остана много време ако иска да направи нещо.

може да участва в лондон само ако много играчи се контузят или откажат. не вярвам, че ще е в топ форма за базел и париж, но дано не се посрами на края на сезона.

Вчера игра добре, присо му липсваше малко късмет. Да може да не е бил в топ форма, но игра добре и направиха добър мач с Бердих

вчера нищо не направи. Не може на втори сервиз на Бердих да чака зад основната линия при положение, че гони връщане на пробив! И така и във втория и във третия сет!