Иванов: ”Лудогорец” имат болни амбиции за ШЛ

"Лудогорец" има болни амбиции за второто място, но по-добре да си гледат първенството", каза защитникът на "Базел" Иван Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Иванов: ”Лудогорец” имат болни амбиции за ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно селяндурче. Не го е срам...

Това най-малкото не е спортментско. Ще ме изкефи да си вкара автогол ;)

ПОРЕДНИЯТ самозабравил се български смешник. Язък ти за българското име ..

Лудогорец нямат болни амбиции. Момчетата просто си вършат работат с хъс и заслужават уважение за това. Според мен в момента те играят за да се представят достойно, а не за да се придвижат напред - нещо, което досега не съм виждал в представянето на български отбор в ШЛ. А иначе най-вероятното наистина е Реал М и Базел да излязат от тази група. Това обаче не ми пречи да оценя изказващия се наш сънародник Иван Иванов като пълен нещастник. Има една приказка: като няма какво да кажеш по-добре си мълчи.

И този си мисли, че като е излезнал от България е хванал Господ за шлифера. Ако пак играе в националния, как ще погледне съотборниците си от Лудогорец в очите, бе? Никой уважаващ себе си човек не говори така срещу родната си страна... Па било то и истина.

Да се изразя в стила на Барби фенките-Иван си получава заплатата в Базел,победи Челси насред Лондон,живее в Швейцария,футболист номер 1 на България боли го левия крачол за некъв селски тимец от Делиормана и заблудените му фенове,дето до преди 2-3 години не подозираха че съществува спорта футбол.

А ти къде си в цялата история?

да като не са играли преди 2 години как така ще играят сега даже да са кадърни по добре да играят некадърници ама с традиции

Голям сеир беше как румънеца Моци изгаври мамалигарите от Стяуа,нали,ама сега Иван Козата защо бил за Базел,от където си получава заплатата...Ей,много заблудени кренвирши,приемете че има и хора,дето не харесват измисления тимец от Разград.

Най-важното е на говедата да им е зле. Лудогорец се представят повече от достойно до сега. Дано да продължат така.А за този хомо... Иван нямам какво да кажа.Пишлегар. Днес се води, че е играч на Базел. Дано наистина някой ден дойде в Б/В група да го линчуват.

Сто процентовият швейцарец Иван Иванов.

До всички разбирачи.във реал мадрид колко испанци играят

ако има в предвид, че съдиите няма да го допуснат. може и да е прав но иначе играта им въобще не предполага такъв извод. момчетата играят много добър футбол.

ТОЯ ЗАЩО СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е ФУТБОЛИСТ НА БАЗЕЛ ,КАТО НЕ Е ИГРАЛ ОТДАВНА ЗА НЕГО ЗАЩОТО Е ТРАЙНО КОНТУЗЕН И ЕДВАЛИ НЯКОГА ЩЕ ИГРАЕ

деер

Ако наистина е казал "болни амбиции", това още веднъж потвърждава, че неслучайно му бяха порнали задника пред една дискотека. Ето това е "патриот" играещ в националния тим. Утре като казвате само истински българи играят в националния си припомнете думите на И.И.

ЗАЛАГАМ ТВЪРДО 2 : 1 за ЛУДОГОРЕЦ !

заложи повечко пари брат....

Този младеж май не знае, че няма да е вечно в Базел. Някой ден заслужава да го мерят с камъни в родната "Б" група. Улугофуен.

Аз мисля, че бива да почакаме и да изгледаме мача - пък тогава да му мислим и да се обясняваме. И да живеем повечко в настоящето - САЩ 94 и Левски през 2005/2006 (да, визирам и прогреса в другия турнир преди ШЛ) си бяха стойностни сами по себе си, ама са си там. От 98-ма не сме ходили на Световно, а до миналата година ни изхвърляха от турнирите още лятото. Към момента нямаме положително футболно развитие освен Лудогорец и това са си фактите. Колко ще продължи, какви са подбудите, кои са играчите и колко от тях са българи са интересни въпроси, но са второстепени. Аз виждам отбор с от България (Разград е град , разположен в Североизточна Българиям, както пише в Уикипедията), който играе наравно с топ съперниците в попрището си. Останалото за мен са си приказки, лафче...итн.

Много точно казано!!!

ИВАНОВ,Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ И КАЗВА САМАТА ИСТИНА.ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Всеки играл в ЦСКА , независимо дали е техен юноша/ а те такива не произвеждат, само крадат от отборите/ добива болен мозък.

Бербатов е играл в ЦСКА, но не смятам, че е с болен мозък. И не е единственият пример. Обобщението ти е неточно.

На този обезличен от злоба и завист народ му беше малко 5 века да се "навежда" на турците...! Манталитетът ни е кръгла "0"! Един отбор,било "селски"/както пишете вие/ или "градски", представя за момента БЕЗЛИЧНАТА ни държава в ЕШ...! Да, 2/3 са чужди играчи и те носят "теглото" на мачовете,но защо е тази идиотска завист , че един БГ отбор измива позора ни пред Европа ?!

Това е български отбор бе Иване, не може така да говориш, винаги трябва да защитаваш родината си, че с тази селска физиономия си за никъде.

Един равен в групата на ШЛ струва повече от 30 победи в А група.

Домусчиев трябваше да направи този отбор, поне във Варна където щеше да има повече публика, а сега митарстват до Шопия и обратно.

Немой така, Иване, това е национална кауза, питай Перукан и сие. Селяните за няколко месеца ми станаха много противни, как всички лизачи им се слагат заради парите на агата. Чак се изкефих кухорогите като им го нахлузиха.

квото искате говорете, ама Левски по това време преди 8 години вече беше с 7-8 гола разлика отрицателна след 2 мача :Д а Лудогорец за малко да бие Ливърпул там и да направи равен с Реал. Левски дори и за равни не можеха да мечтаят :Д

Каквото и да говориш съперниците на Левски бяха убедителни водачи в свойте първенства и биеха наред в този период. А от съперниците на Лудогорец това може да се каже само за Реал.

е да ама и Базел и Ливърпул не са слаби отбори. Плюс това Левски се класира като би Киево - отбор който не го знае никой, а Лудогорец би Стяуа - който е отбор с история и успехи - така че равна история.

По това време Левски бяха играли със шампиона и водач на Испания-Барселона навън и Шампиона на Англия-Челси,а не с третия в Испания и десетия в Англия-Реал М и Ливърпул

А как Левски влязоха в Шампионска лига? Играха с ОСМИЯТ в Серия А Киево, защото отбори като Ювентус, Милан, Лацио и Фиорентина бяха наказани след Калчиополи. А този отбор на Киево беше толкова слаб, че същата година изпадна.

Аз съм за Базел, защото играят повече българи в него, отколкото в Лудогорец.

Това беше добро :)

Само да попитам, тя битката между Базел и Лудогорец за второто място ли е? Или може би за третото?

Абе какво те интересува?Все едно в това класиране ги няма големите Левски и ЦСКА. Р.Р. И няма скоро да ги има.

Хайде стига с тези шопи. пародия на футболисти!

За второто е ДА.

Браво! Писна ми да ги възхваляват тия долни селяндури. Тази седмица се видя, че нямат никаква публика в Разград, тръгнали да се мерят с големите ЦСКА и Левски, те могат само да си мечтаят да имат публика като Ботев или Локо, а за големите дори да не помислят!

Веско,футбол играе отбора,не публиката.Толкова по зле за отбори с големи публики,които падат от "селяндури",както се изразяваш.Мисли преди да пишеш,че срама става още по голям. Иска ми се да не е така както го казва Иванов,но е истина.Не мога да отрека,но да се кефя глупашки като теб...Простичко поколение сте,ограничени и не умеете да делите събитията и да правите разлика когато трябва.

Бил съм много пъти в Англия, там няма сила на света която да накара феновете на Крю Алекзандра или Колчестър да подкрепят друг отбор освен любимия си, но за теб това традиции и клубна вярност не значат нищо, защото това са морални понятия, които ти никога няма да разбереш!

Аз публика на левски цска не съм виждал последните 5 години сигурно. Освен по една шепа фанатизирани олигофрени, които само се чудят какво да изпотрошат. Ако това е великата публика, по-добре без нея.

От 2009та насам-нали 5 години-ЦСКА пълниха стадиона с Фулъм,голяма част запълниха с Порто,а Левски бяха на максимум с Гент,Спортинг,Лил,напълниха Васил Левски на 24ти май,на Левски-Лудогорец 1-0,Левски-славия 1-1,футбола не започва от 2011та.

Само лузъри като тебе се отъждествяват с победите и загубите на 11 ритнитопковци. Всички агиткаджии са нереализирани комплексари, без значение от кой отбор са. Футбола е спорт, а не война и в момента единствения отбор в България заслужаващ уважение за постиженията си е Лудогорец.

Че ЛЕВСКИ и ЦСКА отдавна дишат прахта на Лудогорец.