Григор Димитров загуби от Анди Мъри на 1/8-финал

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна в четвъртия кръг на Откритото първенство на Австралия.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров загуби от Анди Мъри на 1/8-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уж гледах срещата ама съм пропуснал да видя кога Гришо е имал мачбол! Аман от бързопишещи журналисти. Иначе Гришо игра на ниво, и не заслужава да го плюете така за да си избивате комплексите!

Е така де - на ниво. Толкова му е нивото. 180 точки на големи турнири.

В Лондон взе 720 , ама пак малко Ви се видяха!

Дотук беше със спортната кариера на Григор Димитров!

Нашия е абсолютен Каун, щом даде пет последователни гейма на шотландеца. От тук на сетне ще е все на долу, за което има и не малка вина ония мазен махмуд, треньора му.

Григор беше страхотен в този мач. Показа много майсторство, страхотна физика и желание за победа. Не можа да победи, но ми донесе радостни емоции. Скоро ще накара всички фаворити да се страхуват от него.

Специално за "желание за победа" ша ма извеняваш. Държеше победата в ръцете си, уплаши се и пусна.

Не съм дребнав, но при 5:2 Гришо имаше сетбол,а не мачбол (това за писача на статията). Успех на Григор.

Не е голяма грешката, ако беше спечелил сета, щеше да спечели и мача. Гришо най-често сам се бие срещу големите. Страх го е от победата.

поправям се геймбол :)

най ми харесаха българските фенове, които подкрепяха сънародника ни на другия край на света... браво!

Жалко...Един от редките случаи да е на ниво и да загуби...Явно и съдията беше наясно със слабата му психика...Дано този мач да помогне най-накрая да израсне психически...

ГРИШО САМИ СИ ИЗГУБИ МАЧА .... И НА СЕРВИС БЕШЕ СЛАБ ...

А ОТДЕЛНО ЧЕ СЪДИЯТА И ТОЙ ГО ЗАКОПА СЪС НЕОТСЪДЕНАТА СЕТ ПОЙНТ ....ИНАЧЕ СТАВАШЕ 2:2 СЕТА И СЛЕДВАШЕ ТАЙБРЕЙК

Гришо е перфектен тенисист,единственото и за СЪЖАЛЕНИЕ НЕПОПРАВИМО В НЕГО Е ПСИХИКАТА. Докато е жив тя няма да се ОВЛАДЕЕ,от опит го казвам. Просто ген.

Съвсем малко психотерапия ще го освободи от страха му от победата.

гришо загуби спечелен мач.

След толкова приказки и хвалби от всякъде, днес реших да го гледам тоя Григор за първи път. Все едно гледах мачът Антверпен - Левски! Пълен смях. Мъри не показа нищо запомнящо се и въпреки всичко нашият загуби, след като водеше с 4 на 1. Мъка, мъкааа...... Рано започнахте да го хвалите момчето, ще го разглезите като Бербатов!

А бе цървул скрий се някъде и не се показвай . а пък си и коппетентен.

не съм онзи негатив 1234

посредствено е момчето, толкова си може, стигна си тавана, това е....

Едва ли на някой който на 23 години е станал 10-та ракета в света можеш да кажеш че e посредствен, освен ако не си много тъп !?

а какво ще кажеш за Ник Кириос, който е само на 19...

Ей "аззз", ти тренирал ли си някога нещо, или си разплул големия тумбак пред телевизора. Мисленето ти не е посредствено а е трагично.

Без първи сервиз, без идея какво да прави с топката и с постоянни непринудени грешки топ 10 ще му е единственото постижение. Мъри отново нищо не игра. Неговата стратегия беше да остави Димитров сам да се бие. И той отново успя. 100% в следващия кръг Мъри ще падне.

григор и мъри бяха нещо като приятели докато григор не го отупа хубаво на уимбълдън и англииската преса не го разпъна на кръст и го направи за посмешище. само злобата на тоя селтак го доведе днес до победа, но ще доиде пак уимбълдън и григор пак ще го смачка под носа на кралската двоики и пред целя свят.

Нищо. Сега пропусна, ама АТП250 в Букурещ ще го вземе със сигурност.

Съдийското отсъждане при преиграването на сервиса разби играта на Григор. Това ако беше Стоичков , съдията щеше да подскача на един крак по филето на мрежата и ракетата не трябваше да я чупи в земята , а в главата на съдията. Е , това само на майтап , все пак ако Гришо беше по - концентриран ......

Обречен е да пада, защото: 1. Има робска психика 2. Не е научен как да играе в такива моменти, Рашид не е треньора за него вече 3. Кой го бие по главата да прави опити за къси топки, докато Мъри играеше стабилно, без експерименти и се надяваше само на грешките на нашия 4. Нашия си е хлапе все още в мисленето....

Гришка, Дори и да паднеш - ти си наше момче, българин и ние си те обичаме!!! Всичко беше добре до 5 : 2 гейма в 4-я сет. Ако можеш да ми обясниш КАК Е ВЪЗМОЖНО ОТ 5:2 ГЕЙМА ДА ПАДНЕШ СЪС 5 : 7. ЗА МЕН ТОВА Е НЕПРОСТИМО!?!?!? ПРОСТО НЯКЪДЕ СЕ ГРЕШИ!!!!!!!!!!!

нарича се... неподплатена самоувереност, на всеки може да се случи... браво, григоре!!!

Много от хората, които са писали срещу Григор, не са гледали мача и си пишат наизуст. Само и само да плюят и да говорят глупости. Гледайте мача, но с чуждестранни коментатори и чуйте, че как се чудеха на глупавите съдийски решения и как казваха, че Димитров е много по- добър от Мъри в този мач

Ами като нямаш с какво друго да се утешиш - и това е утеха.

а на теб за какво ти е утеха? това е тенис не турски сериал. не ти хареса техничния и красив тенис който Григор игра? не ти харесва резултата? случва се, на теб всичко и винаги ли ти се получава в работата?

1234, успокой се, само спокойно. Не се нервирай!!! Вдишай и издишай няколко пъти. Злобата ще те погуби. Много е по-хубаво като живееш без да завиждаш. Пробвай ;)) ;)))

TIREX

трябва му читав треньор с оня алчен борец анаболен е въпрос на време да го хванат с стероиди..и прочее нерегламентирани химии. рашид е най алчния и скъпо платен в тениса макар нищо да не разбира.

dirddd@

Аз предлагам Вие да му станете треньор!

Чудесен мач на Григор, малко късмет му липсваше да победи Андри(Анди) Мъри, но бъдещето е негово! Успех на Мария на четвъртфинала срещу "приятелката на Григор" Бушар! Поне така закачливо я наричат жълтите издания след рекламната фотосесия с Григор...

Гледах го по немската телевизия. Немските коментатори казаха, че Григор беше в пъти по-добър, а самият Мъри каза след мача, че е имал повече късмет от Григор и че Димитров е бил много добре подготвен. Като си счупи Гришо ракетата, коментатора каза, че напълно го разбира и повтори многократно, че той е страхотен спортист

И това какво те топли?

е и?

Никак не е далеч от големите имена. Поздравления за Григор, направи наѝ-интересния мач на турнира до момента, загуби, но ...предстоят още красиви мачове! Успех!

Играта на Григор бе добра, накрая обаче се поддаде на нервите си от спорното съдийско отсъждане. Трябва да е силен, дори когато обстоятелствата са срещу него. Успех в следващите турнири! И горе главата, показа, че може!

В крайна сметка дори да е сред първите 20 в света е достатъчно. Стига с това желание да искаме невъзможното!

Тоя глупак е крайно време да се научи да бие сервиси и да прави качествени ретури! И пак е по-добре, че падна от Мъри, а не от Кириос...

Тези глупаци англо-саксонците направиха всичко възможно за да може нашето момче да загуби от явен слабак. На два пъти линейните съдии извикаха out когато топката беше в очертанията на игрището. На всичкото отгоре този шотландски капут си направи почивка за да може да се възстанови. Мръсни долни мърляви австралийци.

Гришо може да бие Мъри докато е в най-добрата си форма. Мъри е с най-добрите ретури в света. Топовни удари видях обаче днес от Гришо и страхотна издържливост, много грешки в кофти моменти но се надявам, че ще направи 2015та най-добрата си година до момента.

Гришо е добър и Кобрата също, но ........

но ти не

Е, това са реалностите...независимо ние какво искаме.

тъп си саше и тва си е

Много нелепо, направо се пукнах от яд. Жалко, Гришо имаше отличен шанс да победи днес, водеше 5:2, но се видя, че още е далеч от големите имена в тениса. Липсва му сервиса, липсва му тактиката при заемане на позиция на задна линия, липсва му концентрация при отиграване на елементарните топки. Е, млад е още, нека не бързаме да го величаем и да му даваме излишно самочувствие. Той трябва сам да намери верния път, ако иска да остави диря в този спорт. Но и да не забравя българския език, видя се, че на корта си използва доста успешно българските псувни, нека и в интервютата, особено когато са за наши медии, да говори правилен български език.

аз не разбирам защо българина масово не се радва на това което е постигнато с цената на огромен труд, а се фиксира в/у това което малко не достига...в тениса има и голяма доза късмет, разберете го това бе хора

Видя се - не е от класата на Мъри. То се и знаеше де.

Да водиш 5-1 и да загубиш нещо не е нормално.

За втори път гледам мач на Димитров.Първият беше пролетта когато падна от Джокович след като водеше в тайбрека с 5:2.Тогава се зарекох да не гледам никога пак негов мач.Сега се случи нещо подобно от 5:2 гейма загуби сета.И все пак днес ми хареса особено във втори сет имаше агресия и самоувереност направи няколко страхотни удара.

TIREX

браво на Мъри! измисления талант доказва че като си уговори мача с кипъреца И ще бие Мъри.

голям гришо

даваи гришоооооооооооооооооооооооо

Dnes Grigor ima imen den ! Zasluzhava da pobedi i sam da si napravi hubav podarak ,kato pobedi Mari .

деер

Спокойно , нашият ще победи.А, ако все пак загуби - радвам се , че успява да си печели парите без измами и гнусни приказки за кокурентите си!

И да паднем, и да бием...