Михайлов на вратата, Попето ще води атаката

Николай Михайлов ще стартира на вратата на България срещу Италия в официалния дебют на националния селекционер Ивайло Петев тази вечер, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Михайлов на вратата, Попето ще води атаката | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Михайлов, вече пусна първия, предстоят още радости на изстрадалия български футболен запалянко. ПЕТЕВ, П*ТКО ПРОДАЖНА!!!

Владо Стоянов показа своите възможности в ШЛ и всички видяхме, но на вратат ще е Малката прука.Малката перука никой не знае в кой отбор играе и дали играе освен треньора на "националния"отбор( грешка, отбора на голямата перука). Сега може да разберем защо този п.тев е треньор...

това ,,попе,, защо не вземете да го разпопите бе ? и без това е тропанчо . каде му видяхте футболни качества...? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Щом с Италия не можем да напълним стадиона" - каза вчера голямата перука. А кажи бе брат, що хората да ходят на стадиона. Синът ли да гледаме? Така де разбирам те, последен шанс по - стойностни мениджъри да го видят, че току виж се представи добре. Добре де ма това защо трябва да е на гърбът на цяла България? Синът ти е пълно твое копие. Допускане на левашки голове. Да бат има и такива дето ги помним, и то как не като те са много повече от "великите ти спасявания". Ба си кретена.

По-интересно от мача ще бъде след него на пресконференцията. Ще гледаме второто разсъбличане на Петев, а Перуката ще се изниже от там като Наско.

големият треньор Петев е предпочел този клоун. Може би е назначен при това условие. Аз съм дългогодишен левскар, но от фамилията Михайлови признавам само Бисер - другите двама са пълни боклуци особено най-малкия изрод!!!

Ако на Никиту му дадат червен картон максимум до 5та минута имаме шансове за 0:0

Всъщност от това само ще загубим :( по-добре да счупи някой крак, ръка

ники едобре на вратата. иначе ще орезелят стоянов

а баджанака на Никиту няма ли да се разкърши?

Айде пак тоя лузър, ще му напълнят кошницата, неминуемо.

Аз лично му пожелавам на перуката(и на двете) да се пребие към 5-та минута, да сложат стоянов и тогава може и да докараме до равенство

TIREX

отнесохме 3 парцала бодуров дяков михайлов попето ,петев вън!

Някак естествено си идва заглавието за утрешните издания : Нов треньор - нов своник на стария бърак...

Браво Ники...ТИГЪР си ...ама след мача с аулин и виски...попето ще ти каже как става играта...мача е 90 минути а може да си поркате до сутринта...Голямата перука бди на теб...няма страшно...и на количка да те вкарат на стадиона пак си титуляр

Айдееее пак връзкарщини! И тоя треньор клекна и се остави да го водят за носа. (само на Любо не успяха да му се наложат и го махнаха). Петев, Петев, ясен си вече. Владо Стоянов е в пъти по добър от Никито Михайлов. И е в по добра форма. Михайлов в Турция наскоро пусна цели 5 гола от глупави ситуации. Владо Стоянов е КЛАСИ НАД Михайлов. И такива голове няма да допусне. Но Петев се поддаде още от първия мач....... ще ни напълнят кошницата с поне 3 парцала довечера.

1. Националния по допинг го хванаха с щанги. 2. Националния по чалга довечера ще рита топка...

Мамин Ники в коя турска дивизия играе и играе ли редовно?

Ако аз бях тренер щях да заложа на тримата глупаци. 1. Валери Николетков Алисиев. 2. Перукан Алисиев Николетков - Татин. 3. Благо Георгиев Чалгаров Джизъсов.

къде е Джизъса?

лъска...прическата

щом пак пази този незнам си кво .. вратар то направо да залагаме колко гарнитура да му сложат както казва по-надолу човека

Тоя Петев е голям мишок.

Доколто разбрах, истинското му име е Путев.

Довечера ще гледаме отбор чалгари срещу отбор футболисти от Италия. Заслужаваме си съдбата.

Благодарим ви за ууунижението аранжирано от един алчен татко ,некадьрно сьблечено протеже и смарт вьздух на вратата -но татуиранорано - благословено от лисата сливенска маймуна

Ако се разминем с 4ка без гарнитура ще е чудо и доказателство, че Бог е българин.

щом Татин Ники ще пази,то тогава аз съм за Италия.

Никога в цялата ни футболна история не сме имали по слаб отбор от тоя!

Този мач сме го гледали. Михайлов не става.

1:1 коментирайте след мача

Момчета не се ядосвайте!Мача довечера е Х,уреден е затова слагат на вратата този манго.Спокойно залагайте!

С това мнение на Петев да реанимира мумии си подписа оставката . Ако не е големият Михайлов малкият и за Б-група не става. Божинов никъде не го искат той го вкарва в националният . Пиянките на Гриша Ганчев също ги взе. За това на стадиона ще бъдат любовниците на играчите и тези дето не плащат билети . Иначе и те нямаше да бъдат там ако трябваше да си бръкнат в джобовете

Искам довечера Италия да ни унижи с над 5 гола. Искам Петев да е като умрел на пресконференцията след мача. Вън Николери и малката перука от националния!

На тоя като му видя физиономията и ми се доповръща ! Довечера пак ще му вкарат 2-3 смешни гола.

Я стига сте ревали, бе! Трябват ми пари за джуки, цици, парцалки и мазила. За това тия двамата дето ги направих баджанаци трябва да са титуляри!

петев , защо валерката не е титуляр? следващия мач го пусни непременно, и да са в една стая в хотела, че да си бъркат по дупките. вече знаят изискванията ми,-пък и въртолеткините.

Ма как стана така нали стоянов е футболист #1 за 2014 и най добър вратар в групите на ШЛ(по точки) и изведнъж тоя клоун... ДОЛУ ПЕРУКАТА!!

Еми с пари става и с връзки по бащина линия. Затова и отборът за нищо не става щото тия в БФС си гледат само частните интереси. Затриха и националния и двата софийски гранда завдно с Локо София. То и Славия натам върви .

днес нали не е 1ви Април.......

За съжаление,не :(

Чалгата ще пази вратата на България. Бог да ни е на помощ..

никои да не ходи на мача, а тези които отидат да се обърнат с гръб към терена!перуките вън!!! от бг футбол!!!

Малката перука не успя да се наложи във втородивизионен италиански отбор, тоя смешник Петев го слага титуляр, баси подмазвача нещастен! Ами сложи и дебелака Валери, пък после обяснявай защо са ни спукали от бой! Тъпанар, ето затова хората не искат да ходят на мачове!

дебелака валерко размахваше пръст на журналистите от някаква пресконференция, баси наглите чалгари,дали ще докосне топката няколко пъти през целия мач?

леле, ше ни разпукат от голове....

Петев, какви ги вършиш бе човек. Боби ли ти нареди да пуснеш Николайчо? Да не ти свалят и националната фланелка насила.

choko73

Нека от ЕСГРАОН кажат това нещо на чело на Националния отбор Петев ли е записано или Путев!!! Щото държанието му е като на второто.

Петев ли си Путев ли си пълен палячо този път и бой ще ядеш смешнико. Какъв гаджев какъв михайлов тези и в бангладеш няма да са национали. Боже пази България от идиоти......

СЕГА,НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ,ТОВА НЕ Е ЛИ МЕТАТ ОТ СТРАНА НА ПУТЕВ КЪМ ПЕРУКАТА,КОЙТО СЪСИПА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО ЗАЛИЧАВА,КАКТО ЕДИН"ПОЛИТИК" СЪСИПА ЕДНА СТАРА ЧАНТА-БСП!!!

Палячовци!!!!!

На този отбор му липсва обединителна личност,такъв като Гунди, Жеков и т.н. около когото да се връзва играта.Ще ни бъде трудно.

Вратарче от неизвестен турски отбор,с епизодични участия дори в турското първенство срещу титулярен вратар на трикратния шампион на България,направил фурор в Шампионската лига,спасил дузпа на Роналдо..обаче вратарчето е син на...и уравнението е решено правилно от правилния треньор

петев....петев.....нарочно ти пиша името с малка буква......и тук ще те съблекат смешнико.....

Жалка работа, малката перука по-добър от Владо Стоянов! :(