Измъкнахме равен от Италия в дебюта на Петев

България удържа Италия и завърши наравно 2:2 в квалификационен мач от група "H" за Евро 2016.

Обратно в новината

Коментари - Измъкнахме равен от Италия в дебюта на Петев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измъкнахме се...Ако жабарите бяха вкарали половината от положенията си, резултата щеше да е 6:2 за тях. Питам Петев: Първо:Защо на вратата беше Перучко? И двата гола са негови. Второ: Защо Гаджев се мота на терена 90 минути? Трето: Недоразумението Валерко какво допринесе за отбора?

Позпийнал доволно, голямата перука хвали Петев и отбора, сиреч малката перука. И от папараците журналя никой не посмя са го попита защо синчето му беше титуляра, а не вратар 1 за минабата година. Ей поради туй стадионът ще бъде празен винаги, когато съставът се реди от него, а националният елекционер е за парлама.

Влезе Валерко, спряхме да натискаме и хората изравниха... инак - браво на отбраната! Успяха да запазят вратата, предвид, че знаеха кой е на вратата!!

И Петев е като предишните плужеци,защото върви по гайдата на Михайлов.Обяснението му за татин Кольо е че не разбирал от вратари! По същата логика защо да разбира от защитници, полузащитници и нападатели?

италиaнците също са ''триколиори''. правописът ми страда поради липса на Kирилица.

Чета ви коментарите и ви се чудя на акъла, защо се ядосвате. Оставете ги тия боклуци следващия мач да са на стадиона само Николета-общата, Перукан, Лечков-всезнаещия и др. такива "бизнесмени" и "ЕнтЕлЕктуалци. Не ги гледайте и по телевизии и интернет. Два-три такива мача и ако не си вземат поука, че това е зрелище за хората, а не избиване на комплекси и крадене на пари от нещастници, то събиране пред БФС и "бой" по голите глави на "всезнаещите" докато не се оттегляд, да се сложат млади, знаещи и можещи момчета. Отдавна спрях да ги гледам тези нарисувани чалгаджии, но ми е болно за България!

днес да дава интервюта малката Перука?! Че заради него се наака ситуацията не за пръв път. Преди мача е много отворен и дава интервюта наляво и надясно, а сега никакъв го няма да се извини поне! Че да се оттегли няма, знаем че е химера да си мечтаем.

Виж сега тези са нагли. Тях не ги интересува публиката. Те печелят от друго. Един човек публика да няма и никой да не го гледа по тв пак са на печалба. Начина да се махнат е да се прогонят насила с камъни. Те са нагли, те са алчни, на тях не им пука за публиката и феновете. Ще се разкарат само с бой.

Ми да пълним джобовете с камъни ида ги мятаме!

Гледах мача през Интернет с английски коментар.При първият гол за Италия коментаторите искренно се учудиха на реакцията на малката перука и недоумяваха защо Стоянов е резерва...При вторият гол коментара беше че вратаря е бил прекалено в дясно...

вратаря Боби Михайлов, но уви, пълна антипатия към Перуката шеф на БФС и синчето му, което издънва за пореден път клетите си колеги отпред, които и без друго те са най-добрия отбор. Та като сложиш на един недобъ отбор и един такъв баласт отзад, резултатът е плачевен от години насам.

Абсолютно вярно.При първия гол на италианците се видя,колко тромав е,трябваше да я стигне и избие,а при втория,че не застава правилно на вратата .Всеки вратар знае,че при близка фронтална атака стои в средата до голлинията и се върти в зависимост с изменение посоката на атаката.Михайлов беше много напред и към десния си ъгъл, при което изобщо не можеше да реагира.Той човека си е суетен и мисли как да направи скока,да не изцапа екипчето ,че да се загрози.Суетна работа и Валери е същия.Забележете преди мача постоянно си оглеждат екипите,пуйчат се ,аха да си посегнат сами, но с тези жени това е.

Е добре де,честно ми кажете специалисти,ако тоя вратар не беше син на президента на БФС и член на изпълкома на УЕФА, щеше ли въобще да получи повиквателна,та кой вратар в А група не е по-добър от него,той въобще вратар ли е,единственото футболно нещо,което правеше беше да вкарва топката в игра,някак незабелязано мина супер наглото изказване на Петев,че не разбирал от вратари-ами,да така си е,но от уроци по подмазвачество явно няма нужда

Естествено,че е на вратата заради баща си.Що се отнася до Петев,какво може да направи ,ако треньора на вратарите посочи Ники?Ще го изгонят,ние ще го признаем за смелчага и големия праз.А че избра и приложи правилна тактика и че изкара равен не срещу Малта ?

Пишете каквото си искате...другият мач татин Ники пак е на вратата! И при следващият треньор също...А за изявите на големи спортни форуми си изберете друга държава за любима ...България с това ниво на спорта и начина на управление няма шанс да помирише финали поне още двайсетина години! Защото като се махне перуката след десетина трябват още толкова АКО дойде някои можещ човек! Иначе...аулин с уиски е рецептата!

Нека да пази момчето,че тези жени искат поддръжка,а таткото вече изнемогва.

Не си разбрал,таткото е баджанака му Валери,тоя само е.е .

Бях в Италия и гледах мача не с малоумните коментари на И. Ангелов по БНТ(предполагм той е коментирал, но и другите са също толоква неадекватни), а по Рай Спорт. Коментарът към края на мача беше - тотален натиск на Италия. Дори за неразбиращите италиански беше разбираема тази реплика. Еми да, тотален и то с резервите. С малката перука, Минев, Николери и сие толкова. Тоя последния не знам дори защо влезе. Все едно нямаше никой отпред. А дори да беше стигнал до положение, на бас, че нямаше да нацели вратата. Трябва да се протестира пред БФС, ако ще да се потроши БФС, както феновете на ЦСКА направиха преди години, да разберат веднъж завинаги, че такива баласти за отбора не са желани! Не може владението на топката ти да е 36% и да искаш нещо повече от равен, та дори и това беше на късмет. С години си говорим едно и също, само че Бербатов беше прав, че им размаха среден пръст и им каза Адиос идиоти, без мен ще сте още по-зле. И беше прав, само че балонът от злобните нещастници в България, непостигнали нищо в живота си освен опюване по форумите, които хулеха само него се наду толокова много, че който и да беше нормален футболист би си вдигнал шапката.

...понеже дуото чалга-отрепки Николери не са нито нормални, нито футолисти, още стоят в тоя национален отбор. Ако бяха нормални, като Бербатов, като виждат че са нежелани, щяха сами да си тръгнат. НО те не, понеже това са им единствените мачове, в които не са плътни резерви в кариерата им, идват и нахално заемат мястото на по-можещи от тях. Не само това, ми перукан от Николери има наглостта оня ден да коментира да сме ги възприемали сериозно и да не сме пускали коментари по техен адрес... Къде си тръгнал бе, нещастник?!

Буфон не игра за италианците, щото тогава щяхме да загубим 0:2!

"Жалко! Натурализиран италианец отне мечтата ни". Наистина жалко,но мечтата ни я отне едно смешно вратарче,което никой нямаше да познава,ако не беше баща му.Бог да ни е на помощ!

Petko Strashnika Да сложиш на вратата в най-важния мач човек, чийто талант е видим само в чалготеките при улов на фолкпевачки, а на пейката отвън да стои най-добрият ни вратар, спасил дузпа на Роналдо, е наистина безумие. Резултатът можеше да е 2 : 0 за България, ако Петев беше изпълнил предложението на българските телевизионни зрители Стоянов да облече фланелка 1. А не да мънка след мача, че така бил решил треньорът на вратарите. Че какъв селекционер сте вие тогава, господине Петев?

...то му личи и по мутрата и по поведението, че е послушко. Ако не беше, нямаше да изритат Любо и да сложат тоя... Важното е дъртата перука да е доволоен и при най-малък дискомофорт на чалгарчетата в тоя отбор да им се осигури спокойствие, като се изрита треньора, който изисква от тях прекалено много.

истината за Н.Михайлов е следната: понеже крета резерва във втородивизионен турски отбор, с участието в националния тим се цели да бъде забелязан и евентуално купен.важен е кланът Михайлови, братя българи, те да се котират, всичко останало е на заден план.

някои виждал ли е маиката на малката перука знаете ли дали е българка дали е циганка каква е тя защото баща му верно за нищо не става ама поне е бял а този мамин ники е такава чернилка че мее срам от него че се нарича българин и то вратар на нац отбор на българия

Истината за Ники и Валери: Седят един до друг мъж и жена на нудиски плаж.Жената си я гали и нарежда:"Да си ми жива и здрава,благодарение на теб и пари и кола и апартамент си имам". Мъжът слуша и поглежда надолу:"Чу ли бе,а аз заради теб и пари и работа и кариера загубих и като те гледам сега как си се надървил,кой знае какъв кюляф ми кроиш пак."

Следващият мач на националите всички с перуки.

Супер идея!!!

Петев е подлога на Б,Михайлов и с пускането в игра на некадърното му отроче, го доказа!Сигорно това е част от договора му.

Трудно се играе когато знаеш че имаш дупка на вратата и няколко спънати коня отпред! Още от 30 40 метра преди вратата изкарваха топката за да не се стигне до намесата на вратаря. То се вижда и от статистиката на корнерите! Целта на отбора беше да не стига топката до татин Ники! А за Владко Гаджев...иска но не може...той и никога не е можел да играе!!!

Няма гаранция че Владо или който и да е нямаше да сгреши.В крайна сметка и спаси но трябва да отслабне и тренира бързина.

може един връзкар /некадърен/, да проваля усилията на един искащ да се измъкне от блатото отбор.

Н.Михайлов е далеч от футбола и няма смисъл да го лансират. Да впечатлява Николета и Алисия, но да се маха и не дразни любителите на футбола за които е кръгла нула.

По голям Шаран и Позьор от малкия "перукан" никога не сме имали на вратата!!! Фамилията вън от футбола! От десетилетия българския футбол не е падал толкова ниско.

на мен ми хареса играта на Българите както и тактиката, е че има още какво да се желае е така но общо ми харесаха. БРАВО ЛЪВЧЕТА

Футболът в България е собственост на един сигански клан.

Жалко,че Боби Михайлов отново казва кой да играе,след като вреди на вратата най слабия ни вратар,синчето си,който допусна първия гол при едно елементарно центриране,където всеки вратар от А група щеше да избие топката.Давай все така,Боби и чакай резултати.

убаво, че жабарите не стреляха от 20-30 метра ми се опитваха да влязат с топката у вратата ина4е тяхните 20+ опита поне 10 щяха да са голове :-) Те един истрел направиха от 22м и вкараха хаха

Това бе най-слабия отбор на Италия,играл някога в България,по-слаб и о нещастниците от Лацио,дето браха срам срещу хората на Домус Ага.Стриптизьора е пълно менте,некви оправдания за избора на Кольо Мамин с треньора на вратарите-известния бургаски малоумник Пинко/Шейтанов/.Не знам по каква причина на терена се размотаваха Влатко Гаджев,Николери Лозанов,Мишо цигането разградско,Шерифа,при положение че на пейката са Чочев,Славчев,Тонев,Терзиев.Нищо не се е променило в националния от времето на Пенев,същия цирк и посредственост.Пенев-Петев...все в г.з

100+

Няма как да стане на вратата с това недоразумение, което не бих го сложил титуляр и в Сливнешки герой! Доколкото знам е твърда резерва и в Турция! Отделно от него се вижда, че Минев, Дяков, Гаджев издишат и не са за националния отбор! Толкова ли не може Петев да вземе и пусне момчета от добре представящите се отбори Берое, Локо Сф, Ботев, вместо старите куци коне, някои от които подвизаващи се във 2-та шестица... Или е по-важно да слугува на шефа си - перуката! А Италия беше дошла едва ли не сама да се бие, но с този матрял - толкова!

Бойкот на мачовете с вратар Н.Михайлов. Егаси гнусната фамилия Михайлови, нагли и безочливи.

Бойкот на всички мачове с Божолета и Николета, Скапаняци!

на 15-20 мин. през първото полувреме - нищо ново под слънцето. Нямаме отбор, а 11 "опълченци", които гледаха как само да изчистят топката по далече от вратата. И то срещу една слаба Италия дошла с третия си отбор. Всъщност няма причина да ни уважават. След като през второто пулувреме нямахме нито един удар във вратата на противника и равенството ни е много. Чист късмет. Няма как да помогнат и дитерамбите на коментаторите, които вероятно се бяха скрили някъде от дъжда и недовиждаха. Докога ще крием глава в пясъка ??? Имаме 11 професионалисти, но не и отбор, за съжаление :((((( Колко странно и жалко звучат общите коментарии на треньор и играчи след мача - гледаме напред, заслужавахме да победим, ще се борим до край итн.

С такъв вратар - толкоз ! Не можеш да биеш Италия без вратар, та макар и втория им състав. Баджанаците, явно са изоставени и са преминали на самообслужване, защото Божинов скърцаше като дърта каруца. Не си спомням да е пипал топката.

Циркът бе пълен.Стояхме на тръни да не ни вкарат гол/особено второто полувреме/,коментаторът по ТВ то само пъшкаше,вратарчето ,,танцуваше" с големия си гъз ,а ние едвам дочакахме края на мача с ВЕЛИКОТО РАВЕНСТВО. Нашите били уморени,не играели много по клубовете си но....парите си ги получават .Нищо не може да се постигне докато този алкохолик БМ ,синчето му и Божинов не БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ФУТБОЛЪТ НА СТРАНАТА НИ.Далаверите на БМ и Платини са фатални за нашият футбол ,но благоприятни за банковите им сметки.Срам и жалко за младите ,които все пак вкараха два гола на Италия.

И какво ще ти стане ако кажеш едно"браво" на момчетата, дори и при целия бълвоч от верни и неверни повечето,приказки?

За какво да кажа ,,браво"? За ,,интелекта "им за гела,татуировките ,а най вече за ,,играта ".За всичко това им се ДАВАТ БАСНОСЛОВНИ СУМИ .Резултатът какъв е? Абсолютно НИЩО.В коя друга професия ще те държат на работа за АБСОЛЮТНО НИЩО С ТАЗИ ЗАПЛАТА? 2:2 и какво после?АбсЕлютно нищо.

Добри футболисти, слаб вратар. С влизането на Божинов се увеличи само теглото на отбора. Треньора се подмаза на перуката. Срамота.

Трябва ли да се молим пак Ники Синковеца Татин да катастрофира, че да имаме вратар? Не, не искам да блъска и убива друг човек, а после мутри да завиват номерата на колата и полицаи да покриват инцидента. Стига с тези БФС свинщини - бойкот на тия

Да живее публиката - показхме отношението към тази шайка танцуващи из чалгарниците модели, към бандата БФС, към шуробаджанащината. Бойкот докато не се вземат цивилизационни мерки и тези не бъдат поставени на място. Защо ни е манекен на вратата, който гледа да не се одраска и изцапа?

Искам да уточня, че не пиша това с удоволствие и злоба. Желанието ми е да имаме достоен национален отбор по футбол, но нещата са доста по-различни. Ще се постарая да съм обективен, защото коментаторите на БНТ явно гледаха друг мач и не казаха една дума за трагедията която аз видях. Равният мач си беше чист късмет срещу една много слаба Италия. Тактиката ни беше за луда преса, такава, каквато физическата подготовка на момчетата не позволява. Не можехме да вържем два сносни паса в центъра и да задържим топката. На вратата имахме едно чучело, един смешник с некоординирани движения. Аз лично не съм гледал такива пируети и балетни изпълнения от никой друг вратар. То не бяха неадекватни боксирания, залитания, подскоци и завъртания. Нямам думи..... Бъдещето не го виждам с това ръководство на БФС. Жалка картинка.....

100% съгласен с този коментар. Само да допълня за смешника (Н.М.), че доста голямо дупе е отперил и късмет за него както и за този трагичен туристически отбор, че италианците не можеха да уцелят вратата. И още нещо което е само допълнение към коментара. За да може някой да коментира мач от какъвто и да било спорт трябва да ЛИЖЕ и то яко гъзовете и още някой други интимни части на тези които дърпат конците, в този случай Цар футбол с непоместимият Цар Б. М. Айде честито и сладко ви падение на всички сладоледаджии.

Нищо че е 2:2 петев пак е за събличане защото пусна оня чалгар, а после и другия

Големи мрънкала сте всички във форума. Все искате някой да оплюете, все някой да нарочите и да наскачате върху него... България игра сравнително добре. Да, освен психически и технически, имаха проблем и физически, но, като цяло, трябва да свикнете да се радвате на хубавите неща от играта, а и на хубавите неща от живота, а не постоянно да недоволствате - я от футболистите, я от ръководството, я от тенисистите, които пък съвсем не Ви е работа да плюете. Въобще ... все сте мрачни и недоволни от нещо. Дано някой да осъзнае, че ние не се борим за световни и европейски титли, а за добро представяне, в което трябва да се стремим към титлите и дано да успеем, но без злоба и негативизъм.

Съжалявам, но съм на друго мнение. Футболът е дейност от обществен интерес. Той не съществува самоцелно заради БФС, малката и голямата перука, Лечков и сие, нито заради футболистчетата. Той съществува заради ЗРИТЕЛЯ. В тази връзка държавата дава не малко средтства от бюджета, тоест от парите на ЗРИТЕЛЯ. И поради това, драги ГОСТ, ЗРИТЕЛЯ има право да коментира, плюе, обижда и изразява своите чувства, когато с парите му се предлага некачествена продукция. А като ЗРИТЕЛ не искам да идва времето, когато ще се радвам, че не сме паднали с 0:3 от Малта и да се успокоявам, че това са ни възможностите. Край на проповедта...

За другото мнение - ОК, особено когато няма псувни и обиди. Парите на ЗРИТЕЛЯ се взимат във всички държави, но това не означава, че ЗРИТЕЛЯТ постоянно трябва да обижда, ако някой допусне грешка или ако не надиграем отбор често ставал световен шампион. В предходните мачове ги разбихме от критики, а сега, когато срещу Италия постигат равенство и то с два хубави гола, пак недоволствате. Не е виновен само Михайлов за головете и това е ясно на всички, а Владо Стоянов също не беше най-стабилният вратар в доста мачове на последък. Това са нашите футболисти и ако се замислите за заместници, няма кои да изберете. Въпросът е да сме по-положителни и да не сме гневни, ако не станем световни шампиони и обиждащи.

А кога ще започнем да се борим?

Ако бяхте дочели коментара, щяхте да видите, че не казвам, че не трябва да се стремим към подобни успехи, акцентът беше върху това да сме по-положителни и не толкова гневни и обиждащи. Всеки иска успехи, но трябва да има и реална преценка и най-вече реална самооценка! Дори чисто статистически, държави с по-малко население имат по-малък шанс да комплектоват по-добри състави, като от време на време много големи таланти могат да променят донякъде реалната статистика. Та, като извод, за да сме по-положителни, трябва да се приземим най-малкото заради статистиката - хубаво е да се борим, но ако не мачкаме, не трябва да сме "шокирани", защото това е същият "шок" на "талантите", които са отрязани от комисията на различните телевизионни предавания ....

И на какво да се радвам? Мачът започна с чисто голово положение за Италия в 24 секунда, последвано от гол след три минути. И двете положения, следствие на малоумно поведение, едното на защитата, другото на вратаря. И оттам, всички тактически планове додоха фира. Наложи се напън от самото начало, следствие на което след 75-та минута отборът бе тотално гроги. И това срещу изключително слаб и явно зле мотивиран отбор, бил той и Италия.

ако не беше татовото на вратата щяхме да вземем на 100% тоя мач. Айде първият гол да приемем нещастно стечение на обстоятелствата, ама втория да ми стои на линията на малкото наказателно поле, а не на вратата- изцяло негов гол.

Петев, симпатичен си ми! Ако Владо Стоянов беше на вратата и двата гола на италианците, нямаше да са голове!!!!!!!!!

Тати не дава

Van perukite samo Ico i Berba 6te napravqt ne6to

Голямата трагедия ни е, че губим мачове, които можем да печелим. И това продължава вече толкова години.

В махалата вече ще възприемем тактиката на българския национален отбор и ще премахнем едната врата. Ще играем само на една врата.

Баджанаците ни провалиха-единия пусна лесен гол, другия игра за Италия.

Що така става постоянно. Все Не Можем да си повярваме, че можем да свършим Нещо "Като Хората", когато можем и "да го Можем". Пък и след това Можем да се Обясняваме, как Не сме го били Можели. И с футбола е така при нас. Само дето през 1994-та, докато разберем "можех ми ли го", взехме по изключение, че го Можахме.

94-та имахме Ицо,дето някои го плюят сега.

Футболът е Колективна Игра, а не "Симона Пейчева на Топка". Или примерно Кройф щеше да бъде Кройф без Неескенс, Хаан, Реп, Крол, Хулсхоф - цялата "лоша холандска компания" от 70-те. Или не е така според теб?

Много се ядосах, когато феновете на Левски щяха да скъсат фланелката на Петев. А то какво излезе. Добре че не оглави така наречения треньор Петев клуба Левски. Тази шушумига, този нагаждач щеше да пуска в игра когото му кажат феновете, Гонзо, бай Ганьо, мафията БСФС и много други велможи, без да има собствено мнение, позиция и стратегия. Баси помияра.

кво все осират тез жабояди о шопията....... чехии ;дании и всякви лайнари взеха победи там.... жабите все го одрискват.... хахахахаахахахаха

Тоя къдравия на вратата, защо пак го пуснаха да играе? Него и на "плейстейшън" не трябва да го пускат да играе!!!!!!

Ами тъкмо това е разликата м/у истинските професионалисти и вас. ПС. Играта в отбрана е най-показателният белег за качествата на един отбор!

Най-закономерно би било на следващият мач, на националният стадион да не стъпи никой. Ако си беше Влади титуляр, тази нощ в България щеше да е празник.