Григор загуби от Иснър и отпадна в трети кръг

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна в третия кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Маями (САЩ) с награден фонд 5,38 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Григор загуби от Иснър и отпадна в трети кръг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе, стига, нали самият той казва, че най-доброто предстои..... Не ги приемайте лично нещата, толкова си може, той ядосва ли се на вашите неуспехи?

Kalin

Поне за сега толкова може толкова играе.Дали ще се промени това.....от него зависи.И стига глупави коментари сега пък ракетата му била виновна.

... Пакпадналов (така някога викахме на Попангелов) :)))

какво му е на григор всичко е млад красив и успял еи плювачите не се ли уморихте бе даваи гришо с теб сме и те обичаме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няма такова явление другаде верно например в англя никои не плуе мури като пада григор е все пак наи добря наш тенисист да е жив и здрав има още какво да покаже даваи гришо нормалните бг сме с теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не че нещо но само ма мен ли ми напомня на един отдавнашен наш скиор Петър Попангелов на когото народа казваше петър пакпадналов като че ли по нещо си приличат маѝ

Така или иначе Петър Попангелов си остана най-добрият български скиор. А бай Ганьо плюе ли плюе. Това си го може. Неоплют българин няма.

Сменяй треньора, че от Коледа, той обеща да си нов и по-добър, а си много слаб...

Трябва да се стегне малко и да помисли за смяна на треньор. Тая руска крава му разказа играта.

За г-н Григор, като за умрелите. Или само хвалби или нищо. Нали ме разбрахте? Щото като напишете нещо критично и излизат едни дежурни тук с въпроса "Ами ти какво си направил?" Така, че пичове ...пишете само хубави неща. Например колко хубаво е паднал снощи, как красиво е загубил онзи ден и т.н.

TIREX

а джурналята и лузерите му броят парите а са глухи за алчността му и пълната дебилност на въпросния" талант" Никога няма да е Звезда.

Много рано и доста често му се случва да губи - все излизат големи хапки за него! Жалко, това ли беше чудото Григор?

Някой може ли да преброи точно коко пъти казах, че Григор е едно обикновено парвеню българския тенис и пред нега няма никакво бъдеще? Може би около 100 и повече! И какво, плюхте ме, казвахте ми как завиждам и накрая, ето ви това - поредна загуба, поредно поражение и отпадане... Хайде сега вие му завиждайте

Имаше един скиор,от Самоков и той падаше още на втората врата!А беше най добрият!Така е в спорта.Ние сме българи и трябва да падаме навсякъде.Те това е.....

Парвеню си ти. Григор отпадна в същия кръг и на същия турнир като Надал. И мушна в джоба едни 31670 долара.

TIREX

пък черепа, ганчев, борисов ,доган, що $ мушнаха в торби ,вързопи чували и вагони.. лйно си е григорчето.

Някой трябва да го научи да играе срещу тенисисти със силен сервис!!! Кой е той,а???

Григор е много талантлив, но май е време за смяна на Роджър Рашийд.

Давай Гришоооооо! Никога не бяхме имали такъв топ тенисист, ето че и това стана, ще даде пример на много други. За предпочитане е пред щанги, борба, бокс, каратисти и други азЯтЦко-приматски "спортове" с мноооого зоП. Ако ще да пада оттук до края на кариерата си Гришо направи страшно много за мъжкия бг тенис, толкова колкото никой друг преди него. Сигурен съм обаче, че наистина най-големият му успех тепърва предстои. Няма да стане Надал или Джокович, но пък Мъри защо не.

Първото, което е - дори и на 250-то място да е, пак трябва да го подкрепяме, щото е Българин и щото по-добър нямаме. Така, че ако няма да помагате, поне не пречете баси смотаняците. Нищо чудно, че всичките ни добри спортисти са избягали от тая тъпа държава ...

Да подкрепям някого само защото е българин ми се струва тъпо и комплексарско....Подкрепям спортисти, които са ми симпатични и имат качества, независимо от каква националност са.....Гледам тенис заради самата игра, а не поради някакви шовинистични подбуди ;)

Ами после не се чуди, защо другите нации са велики и уважавани а ние презирани и обект на подигравки :). Не мисля, че някъде по света се наблюдава това явление да викаш срещу своите ... :)

продължаваме напред

Провалите и успехите при българина са ...един след друг...

НАПОСЛЕДЪК ИМА САМО ПРОВАЛИ.КЛОУНАДАТА С ФЕДЕРЕР В НЮ ЙОРК НЕ СЕ БРОИ ЗА ПОБЕДА

- маи нашето момче е само един фуклю в изказванижта си преди предстоящите мачове, и всичко което се е случвало до сега е чиста случаиност... !

няма изненада...за съжаление...Просто толкова си може...Доказва го във всеки турнир напоследък, а и освен майка му и ПР-а, които пишат по сайтовете коментари май всички други го осъзнаха, Смело по пътя на Божинов...ПС: за успокоение на майка му нито аз, нито другите пишещи тук не можем да играем тенис колкото него споко, но това не променя факта , че е надут пуяк без покритие /май-доброто предстояло...смех/

Което си е така, така си е. То си е до можене!

самочувствие без покритие......

жалко, нещо пречупи григор след мача с мъри на аустрелиън опън. дано се събуди щото ще изпадне от топ 15.