Григор Димитров се класира на 1/8-финал в Мадрид

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за третия кръг на турнира от сериите "Мастърс" на червени кортове в испанската столица Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров се класира на 1/8-финал в Мадрид | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко трябва да си подобри пресконференциите че сега е все едно слушаш Стоичков.

Как може да казвате че Вавринка бил по-силния? Гришо го би преди седмица а баланса им е 2:2 до момента.

Вавринка е по-добрият и закономерно ще победи.

Утре сериите "Мастърс" в Мадрид приключват за Гришока,щом ще играе срещу Вавринка.

СЪГЛАСЕН 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

хехе. Няма к'во да се правиш на мъж тука на думи. Турваш някой лев за победа на Вавринка и ако си прав, утре ще имаш повече.

Симо Симов

Между другото, първия ми (и за сега последен) залог го направих точно за Вавринка, когато спечели някой от турнирите от шлема. Май към 3.7 беше коефициентът. 10 лв сложих, защото ми се виждаше много як в тоя момент и познах.

dirddd@

Опитът идва и с игра срещу играчи от топ 10, да не кажа 5... Така че на Григор му трябват колкото се може повече такива мачове, ясно е, че няма да може да ги печели всички, но е съвсем различно, отколкото да играе срещу състезатели извън 20-ката дори. Не казвам, че не са добри, просто му трябва спортна злоба и хъс, а те идват и се поддържат с игра срещу най-добрите (: Григор има огромен талант, но тепърва трябва да изгради и темперамент, както и психика на голям играч, само уменията, особено когато не са постоянни, не стигат.

григор е на 23... според мен, около 26-28 може да достигне до номер 1... но определено няма да подобрява рекорди като новак... когато федерер и джокович няма да могат да побеждават постоянно - федерер и сега вече не го прави.. григор има шанс да се приближи до върха... престанете да анализирате как се постига нещо, което сте пропуснали да направите вие самите... лека!

dirddd@

Ами, аз анализирам на базата на натрупания, от моя милост, опит от спорта. И знам, че когато играеш срещу по-силен противник, стимулът ти е много по-голям, както и спортната злоба, отколкото ако играеш срещу слаб противник, с ясното съзнание и предубеждение, че ще го отвееш като куцо пиле домат :) Аз не очаквам от Гришо да прави чудеса, но виждам, че момчето има талант да бъде в челната 5-ца, пък дали ще се реализира и намести там, само желанието му и времето ще покажат :)

хубаво, браво... но, тениса е "контактен" спорт, има жребии, моментна форма, лош ден ако щеш... колкото до куцото пиле - ако всеки отнесен домат снасяше по 20 хиляди евро... това е предостатъчен стимул, наи-вече когато знаеш, че следващият съперник по правило е по-силен... няма нужда от повече cхоластика, а?

Щом Фонини му взе гейм на 0, утре Вавринка ще го размаже. Днес спечели на късмет.

Дано този "карък" от началото на годината да спре най-сетне в Мадрид. Не искам вече "втори Истанбул". Фен съм на Гриша и сигурно ми се иска това. Трябва да се СТЕГНЕ психически и ще си оправи играта. А тя идва от Самочувствието на Можещ Победител. Това според мен е Важното. Защото всички в Топ 20 имат почти изравнена техника.

Дано, дано, най-сладко ще е някой от Големия шлем. Джоката още си е корав, но скоро ЕГН-то ще му натежи в полза на Григор.

АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ГРИГОР НЯМА ПСИХИКА НА ПОБЕДИТЕЛИ И НЕ ДЖОКОВИЧ МУ Е ПРЕЧКА ЗА ЗА ТИТЛА ОТ ШЛЕМА,АКО БЕШЕ ТАКА ТОЙ ЩЕШЕ ДА Е НА ФИНАЛ С НЕГО Е НЕ ДА ОТПАДА В ПЪРВИТЕ КРЪГОВЕ

Браво ! След трагичният първи сет в който 2 топки подред не можеше да удари почти се бях отказал да си губя времето...И после взе че на 2 пъти показа добра психика - първо обърна 2-ият сет а после на края когато изглеждаше че Фонини има преимущество запази спокойствие /само 1 двойна грешка/...Дано по-често да показва тази устойчивост дори когато не ти тръгне добре... и кой знае може и да подобри класирането си...

За да подобри класирането трябва да вземе турнира. А дано. Ама надали.

Мачкай, Гриша!

наври го на вавринка!