България е лидер след победа над Аржентина

Българският национален отбор по волейбол победи Аржентина с 3-0 гейма (27:25, 25:20, 25:22) в среща от Група "С" на втора дивизия в Световната лига.

Обратно в новината

Коментари - България е лидер след победа над Аржентина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pompai

gledam kak shte im dadat macha? interesno mi e.

Типично български сценарий: в началото ни пускат два-три мача да спечелим, след което ще ни смачкат точно както ни се полага! Разберете, слаби сме и слаби ще си останем винаги! Но освен това сме и леко глупави, защото си пилеем всички сили да бием на 0 още от самото начало. В същото време другите се пазят за по-важните мачове. Ние си ги бием, ама какво от това? Нали после те ще са запазени, а ние ще сме с навирени носове, уморени и контузени. И кой ще е победител в крайна сметка? Еми всеки друг, но не и България! Хаха, колко учудващо...

Още един на когото всичко му е ясно. Готов е дори за треньор.

Ти си кух като тръба.

скримов,вече си добре!!!само така боици,биите за да ви уважват а тия отбори са свикнали, носат на бои,друго не им остава.трагват като аслани,а се вращат като нас.ани.

Браво! Все напред и дерзайте! Българи достойни ! Жалко за Тодор Скримов, но той е боец и бързо ще се оправи...Чудесно се справихте всички! Голяма радост за нас! И за вас, самочувствие...Умни, борбени и заедно и без контузии, към жадуваните от вас победи!

Браво. Все така играйте, момчета. Обичам ви. Не съм пропуснала нито един ваш мач. Браво!

страхотна игра и страхотен Т. Алексиев. Жалко за Скримов, дано скоро се оправи. Пламен Константинов е умен треньор. Браво момчета.

Слагам (-) на Т.Алексиев заради странната му естетика за спортната си визия. Винаги, щом "тъпи" на терена, набира крачолите на гащетата си и те заприличат на кюлоти тип "Румба", които са се носели през 60-те години от определена група жени. Това му се вижда недостатъчно - за да изглежда елегантно на игрището, затова навива ръкавите на фланелката и усуква яката около врата си и окончателно оформя осанката си на странен спортен естет.

Tочно така, отвратително изглежда като си запретне гаките. Сигурно и понамирисва около него, но за щастие не ходя на такива мероприятия.