Ивайло Петев: Вина носим абсолютно всички

"Вина носим абсолютно всички. Всеки един от играчите днес даде всичко от моментното си състояние", заяви селекционерът на националния отбор Ивайло Петев.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Петев: Вина носим абсолютно всички | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъвовете имат тактика, обграждат, атакуват смело и захапват безмилостно противника за врата. Снощи те бяха овце, които бягаха без посока и чакаха да бъдат изядени. От тях не остана на терена лъвски лайна, а овчи дърдонки. Вината, разбира се, отново е моя, защото отдавна не ходя да се ядосвам на стадиона, че нивото на "майсторите" е под нивото на окръжните групи от 60 - те години. То, само с ядене и крадене не става ...

... добре, че "наште" са "лъвове" и не "носят гащи"... представете си това, което "осраха" на терена - върху екипите им...

Петев стана шампион с Лудогорец благодарение на купуването на мачове от Домусчиев и хапчетата. на Петев дори и вратовръзка не му отива.

И слепец би прогледнал, а само специалистите продължават да вярват, че чудо може да стане. Няма никакви шансове с тези футболисти да се класираме!!! Дайте път на младите, обиграйте отбор за близкото бъдеще!

Между това "вина носим абсолютно всички" и твоя коментар няма рязлика.Еднакво тъпи клишета и приказки на повърхностни хора.

"Вина носим абсолютно всички" Как така,бе? Перуката каза, че няма виновни!!Вие президента си не го ли слушате? Щом е казал че няма, значи няма!Така че, продължавайте да затваряте кръчмите и да се мърдосвате по терена.Шефът каза толкоз можите и това е.Какаво друго да направите? Няма да си строшите краката от бягане, я!