Григор Димитров пропуска Мастърса в Шанхай

Григор Димитров ще пропусне започващия следващата седмица Мастърс в Шанхай.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров пропуска Мастърса в Шанхай | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше един скиор на времето - Петър Попангелов - спечели едно състезание за световната купа по слалом и от тогава все падаше по пистите - и стана Петър Пакпадналов. Гришко върви по неговия път.

Едно е да те запишат като победител и шампион и съвсем друго да семотаеш около победителите.

И по-добре. По-малко срам за нас

До сега не сте ли разбрали, че тениса е индивидуален а не национален спорт. Ще играя където си искам!

Матърса е за мастери, а не за главозамаяли се селяндури!

Само така няма да отпадне още в първия кръг.

За Григор 21 място в ранглистата е падение. Пожелавам на всеки български тенисист да стигне поне до 121 място в света. Да се порадва на успеха си и той.

Недоволството на голяма част от нас е, че отказа да играе за България, с мотив, че трябвало да си оправи играта. Е, както се вижда, пак играе зле, но за сметка на това, настрои повечето Българи срещу себе си!!!

Ще играе по същото време за България, в купа Дейвис! Ето заради това е отказал!

Възход и падение има всеки в кариерата си и в живота. Не ви прави чест да го хулите, когато е паднал. Истинските хора подкрепят и в добро и в лошо. Григор е топ тенесист. Вие и там не сте били, откъдето той се връща, а е толкова млад.

ИЗОБЩО НЕ Е МЛАД,НА НЕГОВИТЕ ГОДИНИ ДРУГИТЕ СА С МНОГО ТИТЛИ ОТ ШЛЕМА И ДРУГИТЕ ТУРНИРИ

Колко да е млад? Другите тенЕсисти на неговите години вече имат по няколко титли от Големия шлем. Справка - Надал спечели Ролан Гарос за пръв път на 20 г. Гришката докога ще е"много млад"?

Правилен ход! Докато не си оправи играта, психиката и др., няма смисъл да ходи по турнири и да отпада на първия или втория мач. Че за смях става вече, а е показвал много повече...

И моята така веднъж удари калника, после една броня и сега не мога да я накарам да подкара колата. А на фризьор ходеше с нея даже.

всичко каквото става с него е нормално той е българин не може да избяга от това

Личи си , че си младо и озлобено човече. Само , че ако не беше толкова зелен щеше да си чувал за спортните успехи на българите от близкото минало. Много повече от успехите на която и да е балканска страна.

Май някои го проклеха откакто отказа да играе за България и сега му се случват беди. Аз не съм го проклинял, само съм разочарован и вече не ми е така симпатичен.

Гришо е номер едно.......по изцепки

Ами той и така си е до първи кръг, така че загубата не е голяма!

Гришкооо, Гришко, май вече не си онова, което беше или поне за което те представяха, че си, а? Щом отказваш да ходиш на разни турнири, значи те е хванал страх, нали? Никаква контузия нямаш, мой човек, без да съм доктор мога да ти го кажа, защото си ми ясен като бял ден! Просто вече усещаш, че се сгромолясваш и не ти се ходи на мачове, за да не трупаш загуби, признай си!

за промяна. тотална промяна. да скъса с пубертетските си изцепки. да загърби нагона към жени, да спре с тъпите си самореклами, да работи здраво на корта, да обърне поглед към родината, и да наблегне на развитието си като спортист и достоен човек. иначе се нарежда в отбора на палачото божинов.

Всеки има тежки моменти! Нека му се даде малко време да се възстанови психически. Явно доста зле му се отразява раздялата с Маша. Стига сме плюли по един човек, благодарение на когото България се появи на световната сцена на тениса! Успех Гриша....

вече е на солидна за тениса възраст и трябваше отдааавна да се е развил. Дойдоха млади лъвчета и ще го разкъсат...

Нито е първият, нито последният тенисист който няма да достигне номер 1. Е, и? В топ 100 има само 4-ма които са били Но1. Другите да се отказват ли?

БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е В ТЕНИСА-СЕСТРИ МАЛЕЕВИ

Правилен Ход. Един от Малкото тази Година. Няколко пъти вече писах - тази Година е Отписана за Успехи при Григор. В останалите турнири да гледа да се "задържи" на Позицията в Момента.Че то излиза, че И Това ще е Постижение. Задмина и моите Песимистични прогнози. Жалко. Въпреки това си ми остава Любимец. Тенисист от Класа е ... пък и може Повече. Дано Следващата Година ... аз вярвам в това.

Хм. това значи ли, че и останалите след топ20 трябва да се откажат от оставащити турнири тази година? Нямат никакви шансове, какво да си губят времето.

Що за реплика? Какво ме интерисуват другите. Аз не съм "самарянско мислене". Пък ти гледай към Нова Година, колко прав ще бъда.

Може би му трябва повече време за Никол Шерцингер.

Това с треньора е много странно Никой да не иска да го тренира

Големите искат да трениерат тенисисти с потенциал. На нашия времето му мина преди години.

И на него му писна да го бие кой го хване и просто е решил малко пауза може би да си намери и свестен тренер и да си върне старата форма защото в момента е.....гола вода.