Венгер за ”Лудогорец”: Не знам нищо за тях

Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер заяви, че тимът на "Лудогорец" не му е познат и тепърва ще разучава българския шампион.

Обратно в новината

Коментари - Венгер за ”Лудогорец”: Не знам нищо за тях | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудогорец ще се бори точно с Арсенал за третото място. Ако има отбор който Лудогорец може да бие в тази група това е Арсенал. При добро стечение на обстоятелствата от Базел може да се вземе поне една точка а защо не и три в София. ПСЖ .... добър отбор ама френски. Те са фаворита в тази група но не са нито Реал, нито Барселона, нито Баерн. Така че като нищо могат да си паднат от когото и да било по френски. Смятам че този път Лудогорец има по-големи шансове да вземе третото място. При достатъчно извоювани точки и въртележка в групата може дори да докопа второто място. Като класа не виждам в другите три отбора нещо кой знае колко повече.

ДАЙ БОЖЕ СКОРО ДА НАУЧИШ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ГО ПОМНИШ!!!

не ти и трябва да знаеш за рязанград... но тва ще ти дойде

офф народееее, много се пъчиш и се кефиш на нашенци" като побеждават, ама това идва от липсата на други интересни занимания с които да се ангажираш амбициите и да се чувстваш удовлетворен. Това е вездесъщто чувство за величие което ни обхваща когато не ние а други с наша народност постигнат величие. Но имайте на предвид - те, великите никога не се обръщат назада да видят от къде са тръгнали.

Много хубаво, само че българина е нещастен точно защото все не му стига. Щастливите хора са тези които вървят спокойно по "пътечката" а не тези които са стигнали целта си. Защото алчността за повече и повече се проявява точно в края на пътя и това те прави нещастен.

Руиз

Не е простено един футболен мениджър да не познава футболните първенства в Европа и поне шампионите им. Всеки интересуващ се от футбола може да изброи отбори от страни на не толкова обширната Европа!

Арсен Венгер естествено няма как да знае за "Лудогорец 18+" ООД, защото единствените, които знаят нещо за него са ония 18 зрители редовно посещаващи срещу скромна сума мачовете му. В това число КД и брат му. Всъщност не. Те са плюса.

Каква хубава опорна точка, снесена директно от Микре.

Арсене, Арсене, то аз съм българин и нищо не знам за отбор с такова име та ти ли? Не известен отбор с временна слава и без собствен лик и националност, собственик на деец на ДКМС това знам за Лудогорец.

Възможно е Зад "Футболния" капацитет, да се Крие Някакъв Интелектуален Загубеняк. Но мисля, че не е така. Тази "Персона" ако не знае кои са поне Актуалните Футболни Национални Шампиони в Европа и евентуални Противници, значи, че или глед постоянно "Дързост и Красотии" или се Прави на "утрепан Демагог". Още същия ден, като е Научил Подробностите поне Половин дузина мачове е изгледал с предстоящите противници, даже и да са му "Изтекли очите" от гледане. Те, за какво му дават Милиони... Ама Нищо не се знае ... може и да си остане с "Незнанието" за България и Нейния Шампион. И да пие Едно божоле за "разхлабване"..

Пич пишеш глупости. Едно време, когато мачовете бяха по един в седмица, най-много два заради евротурнирите се гледаха мачове яко на противниците. Днес не е така. Играе се мач за мач. Арсен 3 дни преди мача ще види мач на Лудогорец и не му и трябва по-рано, само ще си загуби времето и точно в това е шанса на разградчани да бъдат подценени, защото тия три отбора играят ли на 85процента от възможностите си ще ги отнесат. Далеч сме от силните отбори в Европа, а те и трите са сила. Ако бяха в Лига Европа Лудогорец би било друго. Това е поне на хартия теория дай боже на терена да не е така. Защото да не забравяме, че топката е кръгла и от женски род и най-важното на терена парите не играят.

Че те българите не се интересуват от делиорманския проект, какво остава Венгер да знае нещо за тях. На най-важния им мач за сезона на стадиона имаше 10 000 човека, от които повечето бяха кибици от София.Да не можеш поне наполовина да напълниш стадиона за подобен мач е показателно що за "отбор" е това и каква съдба ще има, когато Домуса ги зареже.

Скоро ще научиш, и с Владо Стоянов кошмари ще имаш.

Кви кошмари бе будала!? Така се бие то английски отбор! Стяуа до преди две седмици и те се пънеха като вас и взеха петица още у дома. Тея толкова ще ви бият, че ще си спомняте с умиление мачовете с Реал М.

Венгер за собствения си отбор Арсенал изглежда малко знае, та какво остава за Лудогорвц. Толкова години с Арсенал резултатите са никакви, като се имат предвид финансите и амбициите на отбора. Да се чуди човек как Венгер се задържа толкова време тренер на Арсенал.

Журнилистчета платени го попитайте за ЦСКА!

То добре да го питат ама незнаят, за кой точно цура да питат, защото те се навъдиха много като китайски ментета на пазара. То феновете на цура панчаревска да питат и те незнаят, от кой отбор са.

Високомерно-Пренебрежителното "Незнание" почти Винаги Наказва този, който го Демонстрира.

ше разбЕреш

Питай Ливърпул те им сърбаха попарата, и Базел също ядоха грездей в София, ти си следващия.......

Венгере, щеш не щеш, ще ги опознаеш! Защото Лудогорец може да се нарича и с тайното си име Делиорманец, а за него никъде нищо не можеш да научиш, докато не го видиш с очите си!

ТРЪГНАХА КАТО АСЛАНИ,ВЪРНАХА НАСРАНИ!!!

Арсенал ще яде рязаните бургии на Деллиормана.

Как така Венгер не знае нищо за бразилския футбол, който се играе в Разград ?

тоооочно! това е истината. но попринцип всичко "побългаеяваме" така че трябва по често да подновяваме играчите докато не са прихванали от нашенския манталитет!

От Лудогорец казали, че не знаят нищо за Арсенал ... били чували за Арсенал Казанлък, но нямали интерес в бизнеса с оръжия а в този с кренвирши.

Кой Лудогорец? Лудогорец 18+ ли?

И лютеница, и лютеница...

Кога изобщо столичен гранд ще стъпи на Емирейтс ? Единственият шанс е Гриша Ганчев да се прекръсти на "Арсенал Арсеналов" и да го поканят барабар с отбора му да иде да види стадиона. Ма на негови разноски.

Цар Пишмане, цар Пишмане. Пишман стана и зарезил даже с глупостта си. Явно интереса ти към футбола е от последните 2-3 години. Наблягай над историята. Чети. Полезно е. И знай: Дето е текло, пак ще тече.

Историята плаща ли 11 милиона лева задължения към държавата, просяко ?

тоя венгер като познава барса и баиерн, та голяма полза.... смешник

Тъпо франсе! Само Ливърпул и да на вниманието на Лудогорец: Фа смачкате гадните лондонски помияри!

Арсенал не са в голяма форма,ПСЖ ще ги отупа,може и Базел.За нас 4 място.Но пак казвам-Арсенал трябва да се стегне и да спечели не само ФА къп.

Ами, време е да научиш.

Ми то няма какво да се знае. Отбор са от "вчера" и ще бъдат такъв, докато бизнеса на Домуса с амфетамини е покровителстван от царя Тиквоний. От двата ви мача с тях ще прибавите +7 гола към головата си разлика.... Друго няма какво да се знае

Ей,селяндур! И ти ли си синьо или червено говедо от софийските села вчера дошло на този свят и станало фен! Млъкни и се гръмни! Успех на Лудогорец и само Локо София!

НароденСъд 2

Селяндур си ти, щот си фен на селяни. Аз от друга страна съм фен на най-великият червен отбор в света, имам собствено място вече десет години на "Стредфорд Енд" и от аматьорски (български) футбол не се интересувам....

Е, друго си е Арсенал да премери сили с футболните титани цска и лески и да добави +20гола в головата си сметка, нали?!