Григор Димитров е на финал! Раонич се отказа

Григор Димитров се класира за финала в Пекин без игра, съобщи ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров е на финал! Раонич се отказа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоа, нашио от къде се мана с онаа бе, Шварценегер ли е ,ква ли е незнам , ама му потръгна бе ...:)) Те така, че гушне букето, не букето бе , купата саках да каем...))

И КЪМ "ФЕН" И КЪМ ДРУГИ.. НА КОРТА СЪМ БИЛ, НО ПРИ КОМУНИЗМА НЕ СЕ ОТИВАШЕ ПО-ДАЛЕЧ ОТ ВАРНА, РУСЕ И ХАСКОВО ... ПОМНЯ КАК ЦИРЯК НАБИ ЕМИЛЯН ПАМПУЛОВ С 3:0 ЗА "КУПА ДЕЙВИС"-/1959/ , НА НАЙ-СТАРИТЕ КОРТОВЕ НА ЦДНА /ЮЖЕН КОРТ/. ОТ ТОГАВА СЪМ СЕ ПОНАУЧИЛ НЕЩО ЗА БЪЛГАРСКИЯ И СВЕТОВЕН ТЕНИС .. ПЪРВИТЕ БЪЛГАРСКИ ТЕНЕСИСТИ ИГРАЛИ В ПЛАТЕН ТУРНИР БЯХА БАЖИДАР И МАТЕЙ ПАМПУЛОВИ /НИГЕРИЯ-1972Г./- ПО 500 $! РАДВАМ СЕ НА ГРИГОР - ЗА ТАЛАНТА МУ, ЗА ТУК-ТАМ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ..., НО НЕ ПРИЕМАМ НЕГОВИЯ НАЦИОНАЛЕН НИХИЛИЗЪМ! ПЛАЩА ЛИ ДАНЪЦИ...?, УЧАСТВА ЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВАЖНИ СРЕЩИ? /КОЙ Е НОЛЕ И КОЙ Е ГРИГОР?/. КОЛКО ПЪТИ Е НАПРАВИЛ ЕДНОСЕДМИЧЕН ПРЕСТОЙ В БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ СРЕЩА С ДЕЦА НА КОРТА, ДА ПОИГРАЕ, ДА ГИ НАСЪРЧИ, ДА ИМ ЗАПАЛИ СТРЕМЕЖА...ПРАВИ СЕ НА ПЛЕЙ БОЙ! ФЕРДАСКО ЗАПОЧНА КАТО НЕГО И СЕГА ИДЕТЕ ГО ПИТАЙТЕ, КАТО ОБИКАЛЯ ТУРНИРИТЕ КАКВО ПРАВИ, ОСВЕН ДА СВАЛЯ ДЪЛГОКРАКИ ХУБАВИЦИ И ДА ИЗИГРАЕ ЕДИН ДВА КРЪГ ОТ ЯКИ ТУРНИРИ, ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ... ГРИШО ИСКА ПОКАЗНОСТ, ИСКА "СЛАВА" - КАТО КАКЪВ, НЕ СХВАЩАМ - КАТО ТЕНЕСИСТ ИЛИ КАТО ПЛЕЙБОЙ/?/... И ЗДРАВЕ ДА ИМА, ЗАЩОТО Е БЪЛГАРИН И ДАНО УСПЕЕ...

Браво на Григор!

Ти да видиш !Този мързеливец може да вземе ей така и финала ако Мъри не се появи.

Сега и Мъри ако се откаже и ей го наш Гришо шампион дано да се откаже, дано да се откаже, стискаме палци пак късмета да е на наша страна, нищо, че не заслежава бабоебеца да е финалист

Сега и ако Мъри си навехне глезена... :) Майтап, късмет на Григор :)

Намекваш, че желаеш травма на спортист, бе муньо! Усещайте се, бе хора!

Някои срещи на Грищо показват, че той има потенциал да победи всеки противник. Доста често виждам в интернет клипове за негови много сполучливи удари. А там случайни неща не се хвалят. Ето за това всички казваме, че и малко сполтно щастие би било от полза. Като например контузията на неговият противник сега. Какво да се прави - на война, като на война.

ХАЙ-ТЕНИС С КЪСМЕТ НЕ СЕ ИГРАЕ! Е, ДА, ПАРИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ... КОГАТО МОЖЕШ ДА ПАДНЕШ ОТ 86-тия И ДА БИЕШ 4-тия ИМА МНОГО ОЩЕ ДА УЧИШ..ДЕСЯТКАТА Е МНОГО ДАЛЕЧ!

Кога ще те видим теб на корта, да ни научиш как точно става влизането в 10-ката??

Ти както снизходително говориш на Григор, трябва да си Федерер или Бекер. Да си научил български, заради коментарите.

Дришо сигурно през живота си 1 лев данък не е платил на родния си град Аскювю. Всеки един циганин е плащал повече данъци в Аскювю, отколкото Дришо.

Григор трябва да го освободят от данъци и да го субсидират, даже, заради рекламата, която прави на България и българите. В момента нямаме по-добра. Сети се нас.раното туристическо "лого", че ни излезе 1млн.. А, сега го сравни с резултата от изявите на Григор.

Рекламата си е реклама, моралът си е морал. Не е платил данък в Хасково.

Знаеш, че можеш!

Грегор шампион поради отказване на Мъри.

Айде моето момче, ние знаем ти го можеш

Имам доброто предчуствие, че Гришо ще гушне купата ! Този път Анди Мъри няма да има късмета както преди ! А дано !

Вече на допинга "късмет" ли му викат!? Има логика.

Не му се вика "допингиран" вече се вика болен! Много болен...

За инфо на чудещите се-състоянието на Никол е оценено на 8 мил долара ;)

някъде четох -14 млн.... не е бедна

Айде бе. Анди Мъри няма ли и той да се отказва?

Браво Дришо! Ти си нашата гордост и пътеводна звезда!

Лека нощ простак ;)

Дришо, стига дриска по коментарите бе, а?

До говорещите глупости по форумите: Ма направо ма разсмяхте тази вечер, Шерцвенегер била по-богата от Гришню. Може да е по-богата от него ама само откъм сексуален опит. Добре че беше Хамлтън да я спонсорира, накрая и са насити и и би шута както са постъпва с метресите. Известна е с това че е златотърсачка ама при Гришню бюджета и е къде къде по-ограничен и сравнение не може да са прави. Имала повече пари от Гришню, ма кажете тогава колко са и повече като толкова знаете и от къде ще дойдат тези кинти ако няма богат спонсор, как си ги изкарва освен със старание в кревата, има ли хитове, кои са тези хитове, я да са сетя " Тъпкала Донка суджуци" или " Я изкарай Маро говедата на паша", хо хо хо. Има ли хитове като Пърпала смоки уотър, или Сатисфакшънчето на Стонса или улеето на Ципелина или джулая на хипа, кажете ве, що мълчите, кои са и хитовете, с кво ги напичели тез пари от къде са пръкнаха от небето или от креватчето че за друго не са сещам.

Със старата си група имаше "хитове" (верно "времянки")... Въпросът е, че само като съдия на "Х"-фактор взима кеш плюс процент от успеха на предаването. Там и малък процент да имаш, да знаеш, че общо за парите, с които ще излезе от предаването, говорим в милиони...

точно казано :))

хаиде гришка ред е и на мъри!отупаи го и затвори паниците на селендурите!касмет и горе главата!

Николинка Черногерова кви ги къдри?

Не бъркай шерцин с шварц.

Успех!!!

Гришнан досега колко лев данък е платил на родния си град Аскювю ?

колко открадна?Важното е ,че Гришо не е откраднал ,а всичко си заработва!Гледах вчера едно интервю и той се обърка с почивката,но взе та почива цял ден :D

TIREX

открадна 1500000 милиона дадени му да се готви з а Олимпиадата. на която "отби" номера" няма по гнусен и алчен от него.

ганйовците все някой трябва да им дава и чакат все някой да им опрай дириджето я бойко я боклушарски или станишев и за това са по-зле и от албанците

Ти ако отидеш да бачкаш примерно в Германия в немска фирма къде си плащаш данъците у родния ти Хайскьово ли?Ако си е спретнал някаква фирмичка в офшорка и си прекарва парите от тамняма да ги плаща у Хайскьовю.

вуйна му по купони,нашия бачка. утре токувиж се пръкне чааве от комшия dj

Този не ни е първата ракета, защото НЕ играе за България и е поданик на Монако. Разкарайте това леке от новините - само ни дразни!

Ще се радвам, ако "Шотландеца опере Пишкира".

ква е тая снимка, се едно го е победил

От бъдещето. Техниката напредва.

Някой може ли да каже къде се качва в ранглистата, дотук?

на Никол отзад...18-ти поред

Може, качва се :P

Ако бие утре става 16 ти заедно с Ришар Гаске с когото ще играе в първи кръг в Шанхай , веднага след финала в Пекин! Григор е в страхотна форма и важното е да я подобри и тогава няма да има значение с кого играе и на кое място е! Това е най-богатия душевно и най-надарен български спортист след Гунди! Той е прероденият Георги Аспарухов!

Жьо сюи тре контан, бравО мосю Грегори,

Така е знаят го целия свят и би бил гордост за всяка една държава.

Браво Гришо!Мачкай ги!

Логично.когато не е в добра форма най много да загуби от Григор.по добре да се пише контузен и да се оправи по бързо.

Казах.

Овчарче е,нали?

Не сте етнически българи, нали.

Две неща: ще има повече почивка до финала и се надяваме този път Мъри да не се сцепи от допинг като последния им мач. И Гришо да го смачка като Надал.

Той може да го взема с медицинска цел, да се лекува, с рецепта!

Не може. Когато е за лечение има някакви минимални количества и затова се предупреждава. Почти винаги преди ползване на лечение с лекарства съдържащи забранени вещества се взима допинг проба.

Гришню пак ще заработи някое друго доларче за керечовата алкохолизирана кака, да има да харчи женицата докато хаплю са подвизава по кортовете. Естествено че ще е втори и че ще яде бой като маче у дирек от Мъри, но тук всичко е за пари а Гришню ще да е доволен че ще снесе на керечовата кака кинти.

Ти нормален ли си?Каката му има сигурно сто пъти повече пари от него.

И минус ти е много.

Dimitar

До уау: Как може да съществува такъв тъпунгер като теб. Никакъв минус. Ти си грешка на природата, събрана от земята сперма от майка ти. Изключително просто същество.

Мама като я събра и веднага я глътна. После тате разпиля още...да има и за кака.

каката е по-богата от него, така както виктория е по-богата от дейвид бекъм; не си подготвен по темата