Кобрата отказа Питър и завоюва ценната титла

Кубрат Пулев победи бившия световен шампион Самюъл Питър с технически нокаут и спечели Интерконтиненталната титла в тежка категория във версия (WBA).

Обратно в новината

Коментари - Кобрата отказа Питър и завоюва ценната титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинския мач е утре - ПСЖ-Лудогорец. Без предварително нагласени резултати. Който спечели ще е по честен път. А що се касае за мача на Кобрата, това е последния път в който "Арена армеец" се пълни заради него.

Учудвам се въобще, че някои обсъжда още тази чалгаджииска мутра, което става за охрана и бияч на беззащитни, но за профи боксьор и той и брат му ОООО пази боже еее за съжаление не ни опази, но затова ни е оставил глави на раменете и мозъм, за да си преценяваме сами, кой-кой е, в тази и други игри.

тъпи журналисти,научете бълг. език,какво е това -'отказа'....,пишете наопаки

Като всеки професионален спорт и това е бизнес , т.е. всички се бият за кинти , другото е PR - както онези смешници кечистите.

То, че е бизнес ни е ясно, но този бизнес е на гърба на зрителите, а те очакват адекватен продукт, и когато продукта е пълна бутафория, и фашкия, то значи някои МАМИ зрителите, и се облагодетелства за тяхна сметка. Бизнесмен които мами с продукта е МОШЕННИК, и ИЗМАМНИК, е това е Кубратовата чета. Цигански номера са неговите, не е нито спорт, нито честен бизнес от професионален спорт.

Кубрат не е първия нито е последния участвал в уговорени мачове. А зрителите ги "дресират" с реклами, бомбастични репортажи и всякакви други похвати изработени от маркетинговите и рекламни отдели - включително и "патриотичния" мотив за великия войн който се бие за страната и народа си. Тука няма правила, важното е да има приходи.

тоя като е БИВШ как Пулев взема пояса? Не е ли редно да се бие с настоящ шампион за да получи пояс? Сбъркана работа е бокса!

Ей, хора, тука наистина има някакви плашоци, забелязах, че след като някой публикува положителен коментар за Кубрат Пулев веднага над неговия пост изникват един-два отрицателни, които много си приличат, а от друга страна съвпадението по време им е доста "случайно".

Един -двама нпк- фекалки се пънат.... клинични дебили . По малаумните никове ще ги познаеш :)))) Пълен игнор на потурнаците ! Браво и на двамата братя Пулеви! Всички Българи се гордеем с вас !

С такива победи с пенсионирани боксьори няма кого да излъжеш освен себе си г-н Пулев.За световната титла трябват победи срещу класните боксьори от които ти бягаш но няма да ти се размине.

Доплака ми се като гледах мача ! Такава пародия на бокс не бях гледал ! Определено черния боксьор беше по-добрия и ако се биеха истински щеше да смачка Пулев като насекомо ! Стария Тайсън ако малко се позанимава с формата си като нищо ще стане световен шампион при толкова посредствени претенденти за титлата !

Има ли още някой да вярва, че срещата не беше уговорена и "боксовата круша" Самюел , тази бивша "световна" пача не си беше взел паричките? Кой вярва, че се играе за чест и слава на България? Наивници, не поддържайте илюзии!

Ок, край, убеди ни, "повярвахме". Сега какво да правим да се вайкаме колко сме прости и колко сме злобни ли? Ама даже и да се вайкаме какво следва? Май няма да има сирене(заплата) за вас, язък за хейта. Значи Кубрат уреди мача и цялата световна ранглиста е манипулирал и нагласил и вече е официален претендент за колана на IBF и е в топ 3 на най-добрите боксьори в света. Снощи би Самюел Питър, който имаше 41 срещи, от които 36 победи и само 5 загуби(за сравнение Пичко до момента има 4 загуби). Ами добре ги е нагласил нещата, а "ужас"(гризач с още един ник нейм)?

И куцо и сакато разбраха че е нагласен мач и жените също

Кубрат Пулев да се ориентира към КЕЧА- отдава му се театрото и шоуто!!!

Леле, колко плювни, понеже Пулев победи. Ами ако беше паднал, какво ли щеше да бъде? Сигурно космическа радост щеше да обхване родните тролчета.

Как да падне, като всичко беше нагласено ... чернъо изкара малко джобни за последно, нашия същомзаработи някой лев като има балъци да плащат, но като кацне на следващия сериозен боксъор пак ще лази по земята !

Специалист по какво си? По правопис определено не си...

Не бъди изненадан! Сякаш четеш коментари след успех на лудогорец. Същия хейт, А хейта го пишат хора , които не са постигнали абсолютно нищо в своята професионална област.

Кубрат Пулев да се ориентира към КЕЧА- отдава му се театрото и шоуто!!!

ОЩе преди месец написах, че мача е нагласен и победителят е ясен ! Тези двамата тулупи само дето не се целунаха , бяха като гаджета още от пресконференции, кантар и т.н.

Как беше лафа - " Който плаща , той поръчва музиката" Щом и жена ми каза , че по-скапан бокс не е виждала.....!!!

Кубрат победи безкомпромисно. Надигра тактически Самюел и благодарение на по-добрата си защита, го победи.

Ако г-н Кубрат Венков не свали 10 - 12 килограма, не работи върху движението по ринга и с тялото .... Очакват го още няколко такива "мача" и край.... Мълчание. Дори отклон и ескиваш го мързеше да прави. Ама то срещу това 120 и отгоре килограмовото не му и трябваше. Ама е така за театъра беше нужно - все пак препълнена зала , а и доколкото разбрах цента на билета си я е бивла. Публиката трябва да се уважава все пак.

Жалко за спорта с толкова нагласена игра . Жалко че другия път никой няма да дойде.. много прости братя много

И на тази ПРОСТАЩИНА му викат Бокс.

Определих го като гледах изражението на Кобрата и езикът на тялото му. И режисьорът-операторът го забеляза и повтори кадъра няколко пъти. А за другото съвсем ясно е, че всеки спорт си упражнява от спортисти, които са и хора. Мене ме интересуват спортистите, които са професионалисти с морал, а не измамници. Тебе явно те интересуват боклуците и съвсем естествено мястото ти е сред тях. Няма лошо, не сме приятели! Не можем и да бъдем.

Кличко е голем , нашия си е охранителче в НАЙ КЛУБ , демек ПАЛЯЧО.

Голем е, няма спор, голем смешник щом комедиантът Фюри го би. А сега Кобрата как би го бил, ще ти се обърне никнейма на обратно, ако имаш възможност да видиш, но Пичко ще бяга надалеч.

Ха ха ха Беше ясно предварително, че мачът е нагласен. Предишният противник беше бивш боксьор от Бразилия, неиграл 3 години, а сега пък такъв с три загуби от 3 мача за 3 години! Баламурници си дадоха парите за " боксов цирк".

Ми той си каза Питър, че дошъл да вземе парите и да се връща веднага обратно във Вегас :))). Няма лошо, такава е играта.Мачът е бил уговорен и целта е била да се напълни зала Армеец и да се вземе някой лев, това е усещането. Мафията управлява света!

Влизаш в истинския профил на Кобрата - 400 000 последователя, гледаш снощи зала "Арена Армеец"- пълна, всички позитивно настроени, влизаш в дир.бг-само хейт. Вглеждаш се в коментарите на дир.бг и виждаш... Оооо! Ама това била само една мишка с над 45 ника. Питате се кои са никовете на мишката ли ето ги: -------------------------------------------- Възмутен; Леда; Господинъ_Балкански; Фройд; IYI; Зрител; Овживуаеуеееедияоеф!; тайсън; Един; kkk; Атанас атанасов; гост; guest; лаик; Д-р Тайс; Олебоже; УЮ; Голям смях; ПИЧ; Алоооооу; той; dimbi74; CHUK; ПРОСТ НАРОД...СЛАБА...ДЪРЖАВА; Подигравка със спорта; Добрев; да бе; Георги; ???; Балкански; Филип; nip; УРА ама не за Пулев; Мишо; венко; Разочарован; . ; 44магнум; Тосун бей от Реф. блок; Отговор; историк; вале; 0877 848081; И ти не си по-умен.; чичо Митко -------------------------------------------- Иначе Кубрат игра премерено, не се подаде на еуфорията, подобрил е защитата иначе щеше да инкасира поне 4 леви крошета от нигериеца, мноого добре игра с краката и тактиката му буквално блокира и обезсили Самюел Питър.

Как не те домързе да препишеш толкова много ник-а, за да докажеш една погрешна теория?

Ами и вас не ви мързи да църкате на умряло и да се правите на "обществено мнение" разбирам да сте поне стадо мишки ми то 1-2 максимум 3 мишки със силни шизофренни наклонности.

като има луди да дават пари и да губят време с таквизи простотии...

Добре че не купих билети баси и жалкия нагласен 15 минутен служебен бокс...

Върнете ни парите теее !!Върнете ни парите теее !!Върнете ни парите теее !!

Не сме го измислили ние, българите! Римляните са го измислили и са го прилагали и то е: "на хората им трябват хляб и зребища"! Очевидно така ги водиш по-лесно за носа! Така, че остава да ни подхвърлят и някой лев и край! В контекста на снощното зрелище ще дам само един факт: Съвсем ясно се видя, че веднага след вдигането на ръката му Кобрата каза на нигериеца: "Thank you!". Въпрос с "повишена " трудност: ЗА КАКВО МУ БЛАГОДАРИ, КОБРАТА?! За това, че направи театър да дойде и да изиграе този театър, ли?! За някой лев... Истинският мач предстои и няма да е в бг, естествено...

Така казвали спортсмените след края на двубоя и даже си стискали ръцете и се прегръщали, това е в света на хората. Как е в света на мишките, не знам очаквам ти да ни кажеш или да го изцъркаш.

Да поздравиш съперника не е като да му благодариш угоднически! Върни лентата и го виж на какво ти прилича... Това беше когато чернилката напускаше ринга, а не след обявяването на победителя когато обикновено се разменят поздравите! Харесвам Пулев, на не приемам измамите и политическите дрънканици от спортисти!!! Няма да забравя и какви ги ръси след мача с Кличко веднага след като се освести от нокдауна.

А на тоя фон като споменем, че нигериецът има и българи в треньорския си щаб.... Както и да примомним подхвърлената реплика на Кобрата, че ще "нека не му се сърдят ако срещата завърши много бързо защото щял да използва всички възможности да го свали колкото може най-бързо..." С това вероятната измама на братята става съвсем допустима. Единствено се чудя за колко пари става въпрос... Кобрата очевидно отдавна е стигнал преденото си ниво, което не е достатъчно високо за да стане шампион. Това ще се потвърди или отхвърли от следващия мач с когото и да е.

Ъъъъъърррррр ъърррр ъррррр Гризачи детектед. Айдеее алармата за гризачи пак се включи. Чудо на чудесата един плазмодий-гризач влиза с 45 ника, нов гризачески рекорд и накара 2ма 3ма българи да се ядосат, че сме злобари и комплексари. А то в дъното била една мишка, която хейти неуморно. Иначе Кубрат се представи на световно ниво - отлична игра с крака, отлична защита, отлична техника с ръцете и не позволи на нигериеца да се разгърне.

Ама ,какво да го откаже?Толума нямаше и намерение да се боксира!

Това, че е българин- поклон, но да се върнем в реалността. Гледах мача. Гледах и предишният мач с Кличко. От мача с Кличко до сега нашето момче нищо не е научил. Играе само с лявата ръка, дясната я държи за баланс. Така игра и срещу Кличко. Ако оня беше по напорист, нашия нямаше шанс. То и един друг взема златната топка, ритайки само с левият крак.

че няма нещо по тъпо и олигофренско от родния футбол! Има и даже струва доста по скъпо да го гледаш!

Кой го интересува смотания бокс та ни занимавате с него.

И тука ли така си направил, гризачо

Много глупости се пишат от явно глупави хора.. Само ще дам факти: 1. Пулев вече е главен претендент за световна титла. Няма значение цирк ли е или не. 2. Исмаел Лазар е боец в Кикбокса. Буквално е изглеждащ като дроб дебелак. Ама до скоро нямаше загуба на ринга и при това в много по-енергични кикбокс срещи. Та външния вид понякога лъже

След мача на Пулев с Джошуа или Кличко, ако има такъв, заповядай пак да ни дадеш факти. Ще те очакваме, разбирачо :-)))

Браво на това момче! Страхотен мъж и спортист!

Изгледах всички срещи на тоя Питър с Кличко --еми само в първата -някаква далечна 2006 май бе равностоен долу горе на кличко--следващите -2-3 срещи Питър се търкаляше като прасе по пода след удари на Кличко--още тогава бе торба полусланина В момента е безработен -плащащ наеми исметки в Лас вегас --какво да прави -освен да се занимава с циркове А тия международни боксови асоциации-незнам вече колко са и кого представляват--с тия пояси дето раздават --съществуват благодарения на такива измами като снощната--има пари явно в този вид шоу истинския бокс май ще остане така наречения-олимпииски бокс -и той не е аматьорски-но поне истински

Да бе, то понеже няма подарени победи от съдиите по олимпиадите .. Като искате красив бокс, кой ви кара да гледате тежката?

Искам само да се похваля, че братята Пулеви не успяха да ме измамят снощи тъй като не гледах цирка им. Искам да изкажа съболезнования на измамените.

Нали ви взеха парите за билети.

... На мен като зрител ми прави впечатление, че Кубрат досега играе само срещу разни "шампиони", които имат ...плачевна физика. И двамата с Пулев при снощния мач, имаха една отпусната мускулатура и залагаха на ръст и маса. Хора,помните ли, преди години по световните рингове какви "животни" излизаха, а?? От типа на Тайсън - целите нацепени от възли стоманени мускули.Или пък спортисти с физика като "Скалата".Кубрат ако излезе срещу такава машина, ще го разнасят из ринга като прани гащи...."Световен шампион"?!? Освен това, извън ринга много неприятно впечатление ми направи Кубрат,когато си позволи по време на изборите да агитира открито за ГЕРБ, Борисов и Цецка Цачева, че видите ли само те били "истината". Никой друг спортист или "звезда" не си позволиха открито да афишират пристрастията си. Грозно!Мутрите винаги се подкрепят един друг. Мутренска държава, мутренски "бокс". Да му е честито на Кубрат, ама има нещо с горчив привкус в цялата работа, уви...

..че защо да не агитира за даден политик, харесва му - агитира.. а това, че на мен или на теб политика не ни допада няма никакво значение. Споменаването на Скалата в новина за бокс буди само усмивки :)

Щом си падаш по мускули, що не гледаш културистите? В бокса възлите от мускули нищо не значат.

Абе как ги избират тия безработни негри -палячовци --идва само за давземе парите и си заминава--тоя може да се езанимавал с бокс пради 10 години Още когато бяха на кантара се видя--че негъра не може да пази равновесие-не може да си събуе чорапите-подпира са на охраната --болен е--има проблем в стаите --с килограмите --и други такива --какъв бокс -какво шоу-глупости

Не разбирам от бокс и не го харесвам, но се радвам, че победител е българин. Вие защо не се радвате!

Защото разбираме от бокс.

То има ли нещо, от което да не разбирате...

А не е ли, защото сте безродници и неудачници и единственото, което можете е да завиждате на чуждите успехи?

Без да съм с претенции, въпреки, че се занимавам любителски с бокс искам да кажа моето мнение: 1. Противникът на г-н Пулев имаше вид на всичко друго но не и на спортист, нежели боксьор. Не зная що за шампион е бил, кога и как. 2. Г-н Пулев имаше нужда от малко напомпване на самочуствие, а и на финансово напомпване явно, та ги съчета и двете и то пред родна публика. 3. Противникът му не е за коментар. Но искам да попитам възхваляващите тук г-н Пулев. Хареса ли Ви? Движението по ринга, гардът, комбинацийте от удари /такива бяха трудно откриваеми/ ... Хареса ли Ви как изглежда? Ако Ви е харесал си спомнете осанката на Кличко и Фюри. 4. Не съм разбирач но пък вчера спечелих интересен бас с една дама - аз твърдях, че мача няма да бъде повече от 5 рунда, тя милата твърдеше, че ще са към 12-т..... Басът наистина си го бива хихихи

Не си прав бе човек,хората и коментарите са напълно основателни,това не е бокс!

Колежка беше купила Билет за това "шоу" на мъжа си за рожденния му ден. И ми вика - не разбирам от бокс, но дано да се малатят по дълго време, че бая пари дадох за тоз билет. ----------- Утре няма да я питам нищо...нито за малатенето, нито за билета, нито за "шоуто"...

Мачът приличаше повече на домашно насилие, отколкото на бокс. Тоя черния не знам изобщо как е станал шампион някакъв. Кубрат с типичния си изнервящ стил на игра - ако не успее да пласира удар и го прегръща. Както казаха някои по-долу - мачът е пълнеж в кариерата. Съжалявам тия, които дадоха пари, за да са в залата да го гледат. И отново след мача - изхвърляния до небето - аз съм много добър, тоя много слаб.

Този боксов "мач" приличаше на "двубоя" на актора Мики Рурк с някакъв клошар, който беше представян за професионален боксъор. Клошарът изяде няколко тупаника срещу малко пари, а Мики Рурк видя пак името си по вестниците, че хората го бяха позабравили.

Наистина големи жалкари са станали някой хора. Разбирам турци и роми да го плюят по форумите, но за съжаление има и доста българи които го плюят..... Вие защо не постигнете каквото той е постигнал? Опитайте се....

Пулев е циганин, виж снимки на сестрите му. Между другото човекът не е криел никога циганския си произход, което му прави чест. Както и това, че се българее.

Ами виждал съм ги и кво , и тези на майка му и на баща му .. и не ми приличат на цигани .. и много ми е интересно кога Пулев е казвал, че е циганин? Аман от деб..ли

Тука пишат нЕкои хора, чиято единствена гордост е, че не са цигани. Но и това не е тяхна заслуга, а на родителите им. Аман от комплексари.

я му кажи че е циганин да видиш какво става,ама да се изкажеш

Боксьорът Кубрат Пулев има в кръвта си ромска жилка издават близки до европейския шампион. Циганската връзка идва по бащина линия, но цялото семейство я пази в тайна. Единствено братът на Кубрат - Тервел не се срамува от това и дори го разказва сред компании. Той даже прилича в чертите на лицето си на ром повече от Кобрата. Тервел обича да казва, че е огън момче. Прочети повече на: link

Този тъпоглав ГМО наричащ се Бърлгарин вместо сланинест лъжлив МАНГАЛ, що така излъга толкова народ се питам и отговора го знам. Балъците в БГ са повече и от китайците. С тази пача за противник хахахаха и с тази публика на неговото ниво освен смях друго от мен няма да получи. Палячото мутра любимеца на банкянската мутра. Лика прилика.

Кой е излъгал ? И какъв е проблемът ти с публиката?