Коментари - Приказката продължава - Гришо е на 1/2-финал | Корнер.dir.bg
назад

Приказката продължава - Гришо е на 1/2-финал

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира на полуфинал на Откритото първенство по тенис на Австралия навръх имения си ден днес.

Обратно в новината

Коментари - Приказката продължава - Гришо е на 1/2-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 68

Концентрация ! Концентрация и вяра в успеха ! Това е разковничето , Григоре ! И да не ти пука за женските ! Те винаги създават проблеми ! И винаги се продават !

браво григоре!само така горе главата!успех на финала!надал не е вав форма,ще го биеш за закуска!!!

Браво Григор,само така напред и нагоре!ЧИД, бъди здрав и следвай мечтите си!Успех!

Браво Григор,само така напред и нагоре!ЧИД, бъди здрав и следвай мечтите си!Успех!

Честит Имен Ден на Григор !!!

Не "онова". И той само започва да играе.

Бе, тез раоничи, вавринки, надали... той ги ступваше и когато беше колеблив психически, пък сега ще ги бие и ако играят срещу него на двойки, пък той "сингъл".

Гришо ШАМПИОН!

Ще бие и на полуфинала, но на финала не е ясно. Швейцарската двойка е по-силният полуфинал.

Браво на Григор! Не знам какво му стана, но взе да играе както трябва! Много се радвам! Хубаво, че най-после наблегна на спорта, а не само на някоя фуста.

Дойде на себе си.

Емир Кустурица научил Моника Белучи да дои крави

Григор явно е във форма. Но все пак това което виждаме е за по-малко от месец. Дано се е променил главно в главата - да е порастнал. Това е проблем и на повечето ни спортисти. Ако пакаже стабилност с месеци, тогава може да се говори за генерална промяна. Сега може да свърши с един мач. Всичко си зависи от него си.

порастнал=пораснал Ако има и други граматически грешки, сега не ги виждам.

Григор е пораснал психически от средата на миналата година. Беше 40ти . Непрекъснат възход до топ 10 може би след турнира.

Да имаше го този момент, но още не бе толкова изразителен. А и ми е трудно да давам оценка, защото не съм гледал да играе от отдавна.

Само едно трябва да пребори: заклинанията на Надал !!! Отврат отвсякъде - няма ли кой да му казе да спре да си рови в задника ?!!!!!!!

Честно казано се бях отчаял преди 2 години, когато тръгна надолу и си мислех, че няма да се съвземе от психическия срив, който явно го беше налегнал. Но ето, че отново е в отлична форма и прогресира. Надявам се до края на годината да е отново в Топ 10 и този път да е поне към 5-6-та позиция, а защо не и по-нагоре. Успех, момче! Всички българи те подкрепят. Изключения правят само няколко злобари на които всичко и всички са им криви, че животът им е скапан. Но както се казва: Да го дух.т всички хейтъри като Тони Монтана, NIP и т.н. нещастници.

браво, гричо! в монацо сам бил десетки пати, и знам колко хубаво е там! но никога не збраваи хасково и кортовете на кенана откадето си трагнал... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво, Гришо! Бил съм в Монако десетки пъти и знам колко хубаво е там! По-важно е никога да не забравяш Хасково и кортовете на Кенана от където си тръгнал! Успех !

Медиите постоянно ни промиват мозъците с тоя невъздържан, егоцентричен и допингиран селяндур, който си мисли, че морето му е до колене! Чака го много разочарование! Егото му ще го изяде!

Ти си много кухо парче. Внимавай много, защото негативните чувства разболяват повече от всичко друго!

Нещастник. (диагноза, не обида)

Браво Гриша!!!!Успехи ,знам ще имаш още!!!Жив и здрав!!!!

Евала, браво, машала Гришо мачка наред.

Тениса е много труден спорт с голяма конкуренция. Браво на Димитров. Да е жив и здрав.

браво !

виж какво нещо е да си намери един талант правилния треньор

знаете кои хора да не ги назовавам да не си разваляме настроението само критикуват, та и плювачите така. Абе ти стъпвал ли си на корт. Аз съм се състезавала от Левски тенис на корт и знам колко е трудно не да играеш красиво е ефектно, а да биеш на корта. Гришо радваме се на всяка твоя победа, но знаеш, че ако е рекъл Бог ще ни зарадваш на финала.Имаш увереността и скамочувствието. УСПЕХ.

честит имен ден на григор ! и честита поредна победа ! това е наъ-хубавят подарак, коъто григор си направи днес ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей ти, Манта ли си, манерка ли си, защо си толкова злобен хейтър? Дори и да падне на полуфинала, малко ли е това, което постигна до тук, бе мухльо?Какво си постигнал ти лигльо в живота си, та и успехите български плюеш?

Липсват му първите 7 години домашно възпитание!!!! За съжаление не е само той. Това явление взима застрашителни размери в нацията ни. Самонадеяни, невъзпитани простаци.

Вече категорично мога да заявя,че световният тенис на корт се намира в жестока криза.Този охлюв изпълзя между капките, но това бе до тук.Тези ,които искат да ме опровергаят нека да почакат до полу-финала.

Григор е велик Българин, а ти ще си останеш един завистлив плъх.

Велик не, но достоен и талантлив - да. Хайде да оставим величието извън професионалния спорт, а? Ценностите в спорта са личностни, но не общочовешки. Ползите са лични, а сеирджиите са увлечени от чуждите постижения хора. Уважавам всяко човешко усилие, но профи спортът е почти една чекия - изисква същите напъни, както полезен труд, но не дава плод, освен илюзии на зрители. Според мен е велик оня, който помага на хората. Един кадърен лекар е велик, ако полага усилия, за да спасява животи. И е много по-велик от Гришо. Гришо е участник в зрелищен бранш от овешката дейност, но хайде зрелището да остане велико само в представите на лумпените с бедна ценностиан система. Иначе лично за него - браво!!!!! Той е в позитивна метаморфоза, което заслужава адмирации за който и да е, който го постига! И да държим н акоректността в оценките на човешките стойности! Като кажеш за някой, че е велик, помисли дали би ти се откъснало от сърцето за стократно по-великите!

Направи една стохилядна от това, което той прави и тогава си отваря устата да плюеш. Не обичам необективни плювачи. Това е тежък труд и лишения. Не може да говориш за някой, че е охлюв без да го познаваш, най-малкото не е възпитано и неуважително към другия не зависимо кой е той.

Ако си прав трябва да мразиш световния тенис , а не Григор , който си върши работата. Трудно е поне от нова година да си тенис злобар в България.

Откъде ви намират такива като теб калъфи бе?

полуфинала, бе разбирач? Самото достигане на Григор до полуфинал на този турнир е успех, защото се случва за първи път. Ама то за да ги знаеш тези неща трябва поне да четеш статиите, които коментираш глупако. Така че охлювът си ти, а не Григор.

Изобщо гледал ли си тази година мач на Димитров? Сто процента не. До момента показва страхотна форма, много е добър, особено турнира който спечели в Бризбейн, просто си беше най добрия и логично спечели титлата. Не световния тенис е в застой, а Григор е в подем. Най вероятно затова принос има новия му треньор. По принцип Григор има голям потенциал, но и голям недостатък непостоянството. Да се надяваме че вече се е отървал от него и ще продължи с добрата си форма и тази година ще влезе в 5-цата. А в Австралия и да не стигне финала, постигна достатъчно много. Хубаво е когато коментираш определен спорт да го и гледаш, иначе си е чист хейт.

За никакъв късмет не може да става и дума! Просто си е добър, във форма е и нищо чудно да спечели и турнира. За справка, преди турнира в Бризбейн би Раонич, Нишикори и Тийм, рутинно, а миналата година си победи и Надал в Китай. Джоката падна от Истомин, нашия си го би. Мърито падна от Зверев, тръгнал Димитров да бие, смях :-). Димитров убедително би и Гофен,! Та толкова за късмета.

БРАВО! Да не са му уроки!

Машина. Честит полуфинал!

Нека си го кажем честно - до сега на Australia Open Григор имаше страхотен късмет да не срещне нито едно от големите имена в мъжкия тенис - Джокович, Мъри, Надал, Федерер, Вавринка, Нишикори, Раонич........... първият му сериозен тест ще е на 1/2-финалите и тогава ще видим истинското му състояние. Желая му успех!!!

И това е така, но да се надяваме, че ще стигне финал.

Нали това е предимството да си напред в ранглистата - поставен си и срещаш силните към финала, а не в първия кръг:)

E нали ги би на предния турнир...

Глупости пълни приказваш. Никой не е виновен на Джокович, че падна от Истомин. Това си е схема на ГШ с ясно определени правила при жребия поставените през всеки 8 места в кой кръг с кого играят! Дотук в сезона Григор остава непобеден, а за титлата в Бризбейн премина последователно през световните номер 7, 3 и 5 - Тийм, Раонич и Нишикори, сякаш игра не за титла АТР 250, а за Мастърс, ама това не го казвате. Като изключим Ноле, Григор тук би доста сериозни играчи и един вдъхновен Истомин. Толкова за късмета. Като стане 5, 6 в ранкнига жребиите му може и още по-леки да са, това са правилата.

И на мен не ми е симпатичен нежелащия да изграе за България хасковлия, ама полуфинала си е полуфинал. Т'ва кой до коя фаза е достигнал е въпрос на форма. Като големите са в слаба форма ги бият и напред продължават тези в добра такава.

Грошо, честито! Направи си чудесен подарък за имения си ден. Браво и продължавай все така устремен!!!

Гордеем се! Победи до край!

сам

Айде Гришо, знаем че можеш, с теб сме!!

Честито! Браво! Заслужена победа! Колко много труд, колко години дълги тренировки! И колко много радост за публиката у нас! Благодаря ти, Гришо! Все така и на финала! ( знам, че предстои първо полуфинал :) )

БЪЛГАРИН! ЮНАК! БРАВО!!!

Велик тенисист се ражда пред очите ни...!!!!!! Като Федерер... Дано бъде сериозен и като човек в живота като швейцареца...! И да внимава с жените...

Браво Григоре ! Браво Димитров ! Проблема са ти жените и лабилната психика ! Ако се пребориш с тези два проблема ще бъдеш номер на планетата ! Техниката ти става все по-добра !

Заглавието на Дир е абсолютно точно.Точно така е,приказката продължава-прави я Григор. Здраве,сила,късмет и успех до спечелването на финала ти желаем от сърце!

Браво можеш още по-добре.Успех! Радваш ни душиците.

Браво Гришо успех и много късмет на полуфинала.

Къде са "специалистите", които го обявиха за приключен, за несериозен, за слабохарактерен?

Нека Силата бъде с теб! Честно спечелени пари! Продължавай все така!

Браво Гришо! Честит имен ден. Здраве и късмет. Да те видим на финал.

Гордеем се с теб! Успех! Успех! Успех!

Благодарим ти, Гриша, за радостта! Гордеем се с теб! Браво!

Все така добър и прекрасен . Пожелавам ти успех на финала !

А така Гриша! Спокойно, напред и нагоре!!!