”Ювентус” изхвърли ”Барса”, ново чудо нямаше

"Ювентус" не допусна гол и на "Ноу Камп" в реванша срещу "Барселона" от четвъртфиналите на Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Ювентус” изхвърли ”Барса”, ново чудо нямаше | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-подпираните 2 отбора в цялата история на футбола в евротурнирите са реал мадрид (от самото им начало) и барса (от около 10-15 години са най-подпирани, дори повече от реал, за компенсация)!!!!! Всичките им трофеи(купи) на тия 2 отбора са им незаслужено подарени!!!!! Това са реалните факти!!! Другото е фенска комплексарщина!!!

хехе смешковци, голямо чудо стана барса загуби. Който не спортува , той не знае , че в спорта има и загуба. До снощи нали писахте, че съдията ще подпира барса и ще дава дузпи. Ема не стана така - значи редно е да признаете, че до вчера дрнкахте пълни глупости наизуст нали?

"Без УЕФА и купен съдия нямало чудеса"- стара каталунска поговорка.

Ти на кой викаш не купен този който свири срещу Барса. Имате странно чувство за справедливост.

Ало, припомни си "чудото" срещу ПСЖ - две толкова смешни и измислени дузпи, дето обърнаха мача и после пиши глупости. И десетките фалове, дето им даде онзи посерко около наказателното поле, та белким вкарат и от там. На ФК Столипиново снощи им изнесоха професорска лекция, как се играе срещу тях. Да не говорим, че Ювентус не внимаваха при контрите, че можеха да ги ушият и насред техния стадион. Освен това италианците бяха достатъчно умни, дори да не ги пипат в наказателното поле и ония мангали се видяха в небрано лозе, че нямаха и най-малкия повод да се тръшкат като умрели за дузпа.

Пич, я кажи с точно какво съдията подпря Ювентус ?

Смешник!!! Ти футбол знаеш ли какво е?!? Или си гледаш някакъв свой си спорт!?! Най-подпираните 2 отбора в цялата история на футбола в евротурнирите са реал мадрид (от самото им начало) и барса (от около 10-15 години са най-подпирани, дори повече от реал, за компенсация)!!!!! Всичките им трофеи(купи) на тия 2 отбора са им незаслужено подарени!!!!! Това са реалните факти!!! Другото е фенска комплексарщина!!!

бля, бля приказки.Каквото и да си говорим последните 10-15 години испанският футбол било то клубен или национален е на класа ,две над останалият.Огромно количество местни школи и таланти има във всеки испански футболн клуб , комбинирано с покупката на правилни играчи и резултата е 10 спечелени шампионски лиги и още 10 в Лига Европа/УЕФА/.Другото са пристрастия-например англия където изливат милиарди и клубовете им печелят само гевреци като излязат в Европа.

Съгласен съм с твоето мнение да испанския футбол в последните две десетилетия е водещ в света. Но някак си боде в очите като си най-добър да те бутат непрекъснато съдиите и случайте са десет-двасет пъти повече от посочените от теб спечелени титли и купи.

фАрса не можа да направи нищо снощи, защото съдията бе неутрален и не позволи да се случи "чудото"!! Въпреки многобройните опити на симулантите на бАсРа, съдията остана невъзмутимо неутрален, което подразни още повече отбора на симулантите!! Все пак съдията им спести няколко жълти картона за симулации, което си е постижение!! Канибала с големи зъбки заслужаваше картонче за нескопосните си симулантски падания, Пике също преиграваше , ЛайНомЕси прави няколко комични залитания.... но справедливостта тържествува снощи!!!

Всички тези, които си изброил не могат да стъпят на малкия пръст на симулантите на Реал и водещата им, мургава примабалерина.

стига ги би. И Реал ще си намерят майстора.

този път съдията не подпираше барса както в последните 10 г.

рухна! Видя се колко са гоелми в барса! те от години са объркали спорта и този път се видя ,че без съдия са нула!

Меси, де си??

Вчера с две засади Реал подкрепян от съдията игра с човек повече.Така спечели крайно нечестно. Това са платени съдии и мачове. УЕФА е играча. Днес съдията на Барса и Ювентус беше перфектен-поздрави. Това ИЗХВЪРЛИ мърлячите от Барса. Крайно време е да се покаже на Барса и Реал,че не трябва подкупно толерини да печелят нечестно в Европа и в ИСПАНИЯ.Срещу ПСЖ, 2 дузпи подарък и изгонен . Не дадена дузпа за ПСЖ. Това момче Неймар е време да му помогнат. Той трябва по 3-4 картона на мач за симулации да получава. Също и Суарец. Роналдо също. Стига ги толерирайте. Те получат нечестно 2-3 гола в тяхна полза и така "Утрепят" противника и се глезят и може и 10 да вкарат. Съдиите да видят мъжки мач Барса-Ювентус. Дано Ювентус набара Реал с такива съдии да го намести.Това е .

Айде стига сте ревали дже измислени дуспи за Баварците + 2рия го имасхе засада на Левандовски и Мюлер а Видал беше за изгонване още при 1-0

Поне дано Преял Пърдид изхърли тия дърти грозни траверси....

Джуджето меси да вземе да се по научи от Роналдо как се играе във важните мачове а не само да му подаряват незаслужени златни топки на това джудже