”Юнайтед” спаси сезона след триумф в Лига Европа

"Манчестър Юнайтед" се наложи над "Аякс" с 2:0 и спечели Лига Европа, прибаяйки във витрината си единствения липсващ значим клубен трофей.

Обратно в новината

Коментари - ”Юнайтед” спаси сезона след триумф в Лига Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най слабият финал за всички времена. Нивото му е под нашата Б група. Финалът Лудогорец- Ботев ми достави удоволствие. Добър мач.

голям кеф да гледаш как Български отбор с играчи 80% българи и голяма публика разчекнаха на Домус ага играчите и публиката им от 5 Турчина :)

Не зная дали сте много млад или сте гледали много малко финали. Съгласен съм, че финалът беше слаб, но е имало и доста по-зле. Особено в КНК и в тази купа, по-малко в КЕШ. Помня един финал, в който победилия с 2:0 имаше точно 2 смислени атаки за двата гола. И почти целия мач се игра пред неговата вратата. Не мога да сравнявам с българското първенство, че не го гледам, но не си представям български отбор да победи МЮ или Аякс на финал.

Въпросният финал беше на същия треньор, но в друг отбор - Интер. Тогава даже Ето О беше пуснат да играе дефанзивен халф, а двата гола ги вкара Диего Милито, когото предишния сезон бяха отписали като футболист.

много рядко създава зрелищни мачове, затова и УЕФА не го харесва, добър е за запалянковците на даден отбор и само до там, кой не го кефи да не гледа дето се вика, ама от това УЕФА губи. А и си личи, че никога не е бил истински футболист, всичко му е мерене, редене, тактики, броене, бакалийски истории. Ноо честито на Манчестър Ю. бяха поизчезнали напоследък.

Ман Юн и те сега ще чакат 20г за титла като Ливърпул. Тоя специалния/бавноразвиващ се кога ще разбере, че не му е мястото на острова. Това което направи с Порто и Интер никога няма да може да повтори на острова!

чел ли си за челси?

Неописуема скука. Тия дни гледах разширения репортаж ЦСКА-Аякс от 1973 г. Холандчетата имат бая път да бият,преди да станат дори сянка на оня колос. Май наистина ще мина на стари мачове...

Ужасно си ми скучен,нищо интересно и ново не казваш. Що ли се занимавам с тебе въобще..

И Ботев - Пловдив така. Спаси сезона и това е. Направо си е същото.