Гарбине Мугуруса с първа титла от „Уимбълдън”

Испанката Гарбине Мугуруса спечели за първи път класиката в тениса "Уимбълдън" с победа на финала над 37-годишната Винъс Уилямс (САЩ) - 7:5, 6:0.

Обратно в новината

Коментари - Гарбине Мугуруса с първа титла от „Уимбълдън” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е 14 години по-млада, но Мугруса е ужасно бавна по корта. Не може да прави точки в движение, а от там и атрактивни и непредвидими разигравания. Няма шоу при нея - трябва й време, да е нагласена за топката и така - всичко по учебник....скука

Кой ли друса Мугуруса ?

Талант примесен със страхотен чар и шампионско съце, убиецът на семейство Мутантови. Да жива и здрава !!!!!

"шампионско сърце"? С четири титли в актива за 6 години в тура? На 23г. не може да защити една титла или поне да стигне до защита? Вярно ли? Хахахахаха. "Убиец"? На мечтите ви- да. Срещу сестрите да тича никога няма да постигне това, което те са постигнали, а то остава със златни букви във вечната история на тениса, особено постигнатото от Серина, а то е абсолютно всичко. Харесвам Гарби, но е много непостоянна- очаквах от нея още след финала 2015г. да заработи здраво, но не би. Поне сега се възползва от възможността. Радвам се за нея, както щях да се радвам и Винъс да спечели, защото на тези години тя заслужава само респект за кариерата си. P.S. Погледни на снимка от вчерашния финал двете една до друга - с какво Винъс изглежда като мутант пред Гарби? С цвета на кожата си? Жалки сте.

ти какво предпочиташ? Винъс прилича на маймуна в лицето. Хайде моля ви се , стига с тая политическа коректност.

Второ - най-накрая да видим истинска жена на корта, не разни грозотии, обратни, хилки или плондири, недоразвити или в предпенсионна възраст.

....ама си имам мечта: Никога повече в тениса да не гледам "сестрите" Уилямс....

Женският тенис на Уимбълдън стана тъповато скучен. За последно имаше интересен финал преди 30 години, когато Щефи Граф би Яна Новотна.

ами ти ако помниш тоя мач, явно си поне на 106 години

разбрах че си див селянин!!! Важното е , че тя се е развила и е постигнала много повече от теб !

баща и е испанец, а тя живее в Барселона! Мястото на раждане може д а бъде всяко място по света.

Стройно момиче, Качествен тенис. Титла от Уимбълдън. Радва окото "от раз". И трябва да се потърпи още малко, за да се "бракуват" двата американски Бронетранспортьора ... грозна гледка ...

Момиче?????

че и стройно??? Задницата й с нищо не отстъпва на тази на Серина. Отстъпва само в гръдна обиколка.

на 23 с две титли от голям шлем и общо 3 финала... а нашия супер дупер гъзар не знае какво е финал даже. Тази мацка ще направи Голям шлем преди нашия да доживее финал от такъв турнир.

Ти осъзнаваш ли каква глупост си написал? Да сравняваш женския и мъжкия тур? Ако, а ти явно не можеш да направиш разлика в играта, за това ще ти предоставя суха статистика, може и да видиш някаква разлика. Топ 6 в WTA имат общо 4(четири) титли от ГШ и общо в кариерите си 49 титли. В АТР тура топ 6 имат общо 53 титли от ГШ и общо 220 титли в кариерите си! Много си приличат възможностите за прогрес в двете листи, нали?

Къде гледаш, Гришкаа ... Десетката си е десетка, ама това момиче с малко индианска жилка е на десетката първата цифра! Гледай тук да се класираш, ти можеш!

Тая испанка как можа да бие болната извинявам се болният Уилямс! Не мога да повярвам!

Ах Мугуръса, как малкия ми Мук би желал да те удруса

Утре ще е наобратно - опитът ще победи ....Чилич: 3:1 с един сет за хърватина, взет след тайбрек.

.... ама не - Чилич ще разбие "стареца".....

Някой бански старец с две оки червено вино може и да разбие след мача:)

няма как да стане, доста му е под нивото.

xaxaxa