Русев смаза Джон Сина, развя трикольора (снимки)

Българската звезда в кеча Русев изненада в гръб Джон Сина по време на шоуто "Бойно поле" и спечели Мача на знамената.

Обратно в новината

Коментари - Русев смаза Джон Сина, развя трикольора (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислите че като ви платят и мнго сте намзали. Нали след два дена ще е истинското шоу където американеца ще победи. Тогава какво ще пишете? И майките си ще продадете за 5 стотинки, нещастници.

Докато тия двамата се бият като малки деца, араби и негри нападат Европа и САЩ , за да ни завземат... Трябва да гледат, как сме убивали араби и негри в продължени на 1300 години, а англичаните- американци са убивали също и индианци.

А единия коментатор като попита другия коментатор на какъв език говорел Русев, той каза: "на руско-български". А предната година като се питаха пак, единия каза: "на украинско-български език". Тия простовати американски коментатори на кеча не знаят ли, че българите говорят на чист български език? И че съществува само български език на този свят, а не мешен с руски или украински! Русев наистина си говореше на български език само. В България говорим на български език само. Няма руски, няма украински, коментаторииии......лошото е че тия глупости като ги говорите ги чува цял свят който гледа кеча. Това много ме подразни, другото което е, че на Русев му дават все лоши роли да играе, един вид България е видите ли злото, а американските кечисти са доброто което ще спаси света. Лош пиар за нас.

аааааааааааа шарааааап....пляссссс

Много добре знаят че има български, правят го нарочно. Но истината е вечна, а хората тленни!