Джокович отвори за Гришо пътя към Лондон

Григор Димитров към момента е в осмицата за финалния "Мастърс" за годината в Лондон, след като Новак Джокович обяви, че няма да играе повече през 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Джокович отвори за Гришо пътя към Лондон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ДА СТАНЕ КЛАСИРАНЕ НА ГРИГОР В ОСМИЦАТА,ТРЯБВА ДА ИГРАЕ ВНОГО ЗДРАВО В ОСТАВАЩИТЕ ТУРНИРИ В САЩ,КАНАДА И КИТАЙ,И ДА ВЗЕМЕ ПОНЕ 2500ТОЧКИ,ЗАД НЕГО ИМА ПОНЕ 10,КОИТО СЪЩО ИМАТ ТОЛЯМ МЕРАК.Трябва игра и победи,успех,Гришо!

Да де, ама и тия след него трябва да се контузят, за по-сигурно.

Всички българи(без софиянци...) ТрябвА да се гордеят с Григор Димитров!!! Лудогоерц ,Стоичков Попангелов, Бербатов Ако ли не...!

Григолото на повикване ли работи ?

пенесистчето е топ. иначе е на нивото на петокласник играещ тенис

Ха

Камиларче, бегай на сафари. Не ти трябва да тренираш. дришо е Велик!

Цели три дни трябваха на журналистите ни да се сетят, че един иначе сигурен пред Григор тенисист му улеснява класирането в Лондон, и да напишат тези глупости :) На практика, всички такива сметки са каруцата пред коня: За Григор мина по-лесната половина от сезона - традиционно силния му Аустрейлиан Опън, домашния му в София, любимите му Уимбълдън и Куинс. Сега го чакат неудобни турнири. Ще стискаме палци, разбира се, но без да си подобри още играта, няма да му се получи.

Тъпанари недни,аман от тези ваши сметки.Все някой нещо отваря на Гришо...Гришо и без титли и Лондон пак е ок с това което прави в света на тениса.Дебелащина е това което пишете уважаеми всезнайковци.