Джошуа: Пулев е голяма заплаха за титлата ми

Антъни Джошуа говори пред телевизионния канал Sky Sports и сподели очакванията си за мача на 28 октомври срещу претендента Кубрат Пулев.

Обратно в новината

Коментари - Джошуа: Пулев е голяма заплаха за титлата ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравей, Кубрат! Остават 42 дни до мача, сигурен съм, че ще бъдеш във върховна форма!Играта е в теб - мисълта в ума ти, силата в ръцете ти, движението в краката ти. Гледай предизвикателството Джошуа и не го подценявай за миг, тактиката ти е казана, изпълнявай я и преценяй всеки миг от мача! Предстои голям мач от историята на бокса и ти си там горе в ринга, за да боксираш за победа!!! Само ти можеш да почувстваш това! Бъди здрав и победи, брадъре!!! Л.П., Пловдив.

Какъвто ще да е, каквото и да става, друг българин не се е бил нито срещу Мохамед Али, нито срещу Джо Фрейзър, нито срещу Сони Листън, нито срещу Марк Тайсън. Едва ли друг ше се бие за световна професионална титла. Уважавайте и ценете това, освен, ако сте небългари, които винаги са работели срещу нацията.

Струва ми се, че този човек ще се изгаври лошо с претендента. Ще му дрънкат много звънчета в главата на нашият, преди да потъне в мъглата.

И ти ще се изкефиш, нали? Защо говорите толкова злобно за нашето момче? Имам чуството, че дори предпочитате гнусния черен негър да победи! Достоен българин, един ат най-добрите боксьори в света. Ти в коя област си сред най-добрите в света?

Той е най-добрият в църкането свободен стил категория куци гризачи известен като Мики Маус ;)

Трябва ли да съм някой, за да си кажа свободно мнението? Или очакваш до припадък да скандирам простотията "българи юнаци", след като може и ти да си заподозрял, че не сме никакви юнаци, а склонен към кражби и предателство народ? Ако го претрепе по правилата, да ще се изкефя!

Тия, двамцата, що глупости ще изговорят до мача, за да издоят и последния възможен цент от драмата с предизвестен край...

Нашио манго е готов на всичко само да вземе парата. После бой по кръчмите.

Моля ви да направим кампания са не го пускаме Пулев да го ходи, ше го пребият..

Ше го набият

хитър е Джошуа, пуска такива четки че да се отпусне Пулев и да не тренира по-усилено, макар че и колко тренира сега не се знае...

Глупости! Пуска ги, за да привлече повече балами да се бръкнат по-дълбоко за да гледат едно мизерно шоу с предизвестен изход. Гледайте какви залози приемат брокерите, те не се хващат на подобни лакърдии! Питайте Майк Тайсън, той ще даде вярната прогноза с две думи!

това едно наум, макар че хонорара на Джошуя вече е определен и не зависи от броя на продадените билети... ако имаш предвид залозите: той няма печалба от тях.. Иначе отделна работа е колко и какви шансове има нашия чалгаджия

Давай, Кобра !

Лелче, не става дума за млатене в чалготека!

Е, какво да каже англичанина, като е ясно, че ще бие нашия, нали трябва да направи сблъсъка интересен, сигурно са му казали да се прави няколко рунда, да не го нокаутира веднага, за да се оправдаят парите за мача. Ама тази статия е нарочно разигран цирк и кучетата знаят за съжаление, че Пулев е много по-слаб и няма абсолютно никакъв шанс, освен ако този не умре от самосебе си, но едва ли млад е още!

Кофти... Така започват да говорят като ще бият със сигурност.