Григор отмъсти сладко на руснак

Григор Димитров се класира за осминафиналите на Australian Open след нов драматичен дуел.

Обратно в новината

Коментари - Григор отмъсти сладко на руснак | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....толкова сте jaлкииии.....интересно ми е ако гришо бе набил канчето на американец...какво щеshе да ви е заглавието ?!?!??...сигурно нешtо от типа ..." гришо с много мака успя да преодолее американец...но предстои реванш ! "...дано поне на jyраналиста му плащат добре !

Признак на нисък интелект е да се радваш на победите на Григор Димитров. А когато победата е срещу руснак, това е престъпление и национално предателство.

Бравооо Гришшшо!!Сега видех как си прецакъл руския младок.Успех!!

Бой и ебан на всички тъпи, мързеливи и пияни ватенки. Това не е нация а диво, агресивно, зомбирано азиатско племе...

Видели са го Волгин да квичи като оноден чакал и да препуска в свински тръс към рашското пасолство

Кеф. Волгин ще се пукне от яд, че Гришо е бил руския маладец. Голям кеф. Успех Григоре!!!

руснаците ги бие, а рускините - ebe!

lu4ka

Абе, американките по ги на или пре

Освен победата на Гришо - още повече ме изкефи реакцията на русофилите отностно заглавието на статията. Това за пореден път ме убеждава че мозъците им са тотално увредени и не могат да бъдат излекувани. Само пълно изтребване на такива хора ще помогне

Какво каза Григор след мача : " В Лондон имаше български журналисти, които Ви чакаха всяка нощ. Харесва ли Ви те да са наоколо, или ако има такива в Австралия? Кара ли Ви това да се чувствате като у дома? Първо, аз оценявам всички. Хубаво е да получаваш добри въпроси. Шегата настрана, оценявам всеки от Вас по специален начин. За съжаление напуснах дома рано и съм свикнал да съм в чужбина. Разбира се, оценявам, когато те са наоколо. Говоря на собствения си език, предимно когато съм със семейството. Комфортно ми е и по двата начина. Винаги усещам подкрепа на корта. За мен е гордост да виждам големите български знамена тук. И въобще да съм в Австралия, на Rod Laver Arena и да усещам магическата подкрепа. Понякога в трудните моменти чувам български гласове и те ме връщат към корените ми. Ние сме силни хора и се гордеем.

Какво дългоочаквано психическо израстване те гони пък тебе ? Срещу трите си съперника трябваше да мине като валяк , а не да се мъчи като грешен дявол.Психическо израстване ще има когато играе срещу Джокович и той му води непрестанно или му е взел достатъчно преднина та нашия тогава да се събере и да го победи.Това е израстване и доказване на характер , а не да биеш с кански мъки играчи под 30 - тото място или пък под номер 100.

Дайте съвети сега как да се играе срещу Киргьос.Този човек не само сервиса го крепи но и публиката.Само с точна игра,както прави Федерер,може да се бие Киргьос.Да, но дали Григор ще може да се противопостави...

Австрало-гъркът има убийствен сервис. Гледах го срещу Цонга - млати я тая топка като за последно. Просто се надявам Григор "сладко" да го бивне и него за реванш, та ако ще и в петсетов с 30:28 в последния.

така че той е друг вид мелез.

И като получиш съвети какво ще стане ? Ще се обадиш на Григор да му ги изрецитираш ли ? Току виж пък той взел , че се съобразил със съветите на форумците.

кастриран,всеки чете кокво е написано за него в форумите.Както и ти например.

Както тъпчеше рушкинята сига натъпка и рушняка.

TIREX

Цитат"Нито един от двамата не успя да наложи продължително надмощие, а развоят в отделните части не принадлежеше на логиката." Ами няма защото е силно обвързано това на корта със ЗАЛОЗИ!

Това младо русначе, без малко да обърне прехваления Гришак

и бой ви е малко.

Младият руски тенисист здраво изпоти Гришо. Без малко да го победи сладко още един път

Евала ти Гришо!!!! Обичам те!!! Ако бях жена щял да се съблече гола на твой мач

Що бе? Сега кво ти пречи? Фърляй парцалките и друсни пакета на корта. Гарантирам ти поне 2 дена слава.

Преди това руснака сигурно сладко е набил наш Гришко

Абе шом е Руснак бой и отмъщение!? Вашта мама въшкарска. Не се осирайте до главата гадини!

Дир охотно допуска коментарите на мекеретата-соросоиди, които нямат нищо общо с темата, като в същото време трие достойните отговори на нормалните хора. Какви доказателства повече са нужни? Дано поне заработката да си заслужава. А от мен - плюй и отмини!!

по-зле на рашнака, който беше неузнаваемо слаб и Григор трябваше да го размаже, вместо да губи геймове, в които рашнякът правеше по три-четири двойни грешки ???

да гледаш как българин млати руснак. Браво, Гришо!

Не мога да разбера какво значат минусите? Може би за вас е по-добре да гледате как руснак млати българин?

да слагаш минуси, ако си руснак. А те руснаците отдавна са налазили българските форуми, за да бълват помийната си пропаганда. Другите са български граждани с руско и славянско самосъзнание, на които Русия е по-скъпа от България. Грешка, те всъщност МРАЗЯТ България.

трябва да последва примера на други умни руснаци и да стане гражданин на нормална държава, за да просперира, като германеца Зверев например ???

братя Звереви са си родени в Германия !

Миша Зверев е немски тенисист от руски произход. Роден е на 22 август 1987 г. в Москва.

Браво Гришо руснаците трябва да се мачкат навсякаде а не като при комунизма щом е руснак или руски отбор задължително загуба.

Редакторе, по-тъпо заглавие не можа ли да измислиш? Или ти го подсказаха?

Ами нека ти е гадно.

Следва Григор да отмъсти сладко и на австралийския грък Кириос. И на него има да отмъшава сладко

може да му дойде едно нахъсано франсе , не е задължително да спечели Кириус

Да! По-добре Цонга. Тогава публиката ще подкрепя Григор.

Нивото на спортните журналисти е много под нивото на състезателите. Би трябвало да е обратно. Футболните журналисти са върха. Според тях на терена играят екзекутори, тарани, стражи, рендета ... и т.н., а не футболисти

Абе ако беше друг, а не руснак едва ли някой щеше да роптае срещу думата "отмъсти". Отмъсти си е подходяща дума в случая, в широкия си смисъл.

Едно леко лирическо отклонение - вижте на трибуните гаджето на Джумхур! :)

Тенисът е индивидуален спорт, в който всичко зависи от състезателя. Двамата противници разчитат само на своето майсторство, издържливост и интелигентност. Съдийската намеса е сведена до минимум. След мача се поздравяват. Така направиха българина и руснака след срещата и дори се прегърнаха. Никой не отмъщава сладко, това е спорт.

Точно така трябва да бъде в спорта! Игра, победа или загуба, стискат си ръцете и продължават! Според мен т.н. журналисти внасят напрежение! Заради тях избягвам да гледам такива срещи! Така спорта не печели, но колко се интересуват точно от играта?

Поздравления за Гришо! А на редактора да му п и к а я сладко на заглавието!

Тенисът е игра на джентълмени. А пишещите тука журналисти са просто неграмотници и не го знаят. И все пак и най-грозната победа е за предпочитане пред най-красивата загуба. Поне в спорта е така. Но това са прединфарктни ситуации за феновете. Пушенето не се препоръчва, но малко умерен алкохол е полезен. Успех на Гришо! Дай Боже да ни радва с победи!

Все пак, ако Григор сега ,,сладко" си е отмъстил, то преди това руснакът ,,сладко" го е победил.

Това,че журналиста явно не е чувал думата ''реванширал'', а я замести с ''отмъстил'' е по-скоро признак на невежество, от колкото на злоба и комплексарщина. Григор се реваншира за загубата на УС Оупън, е по-правилния вариант. По-важно, че Григот има самочувстяие и сили да се бори, дори когато играта му не върви идеално. Комплексарщина е да се търси под вола теле и да се неглижира успеха на Гришо с определения като ''посредствена игра'', точно когато виждаме така дългоочаквано психическо израстване на нашето момче и воля да печели мачове. Това е добро посланеие за всеки следващ съперник. Който иска да го победи, трябва да слезе с него в ада и да гори там 5 сета:))) УСПЕХ ГРИГОРЕ. АЗ СЪМ ГОРД С ТЕБ!

Какво дългоочаквано психическо израстване те гони пък тебе ? Срещу трите си съперника трябваше да мине като валяк , а не да се мъчи като грешен дявол.Психическо израстване ще има когато играе срещу Джокович и той му води непрестанно или му е взел достатъчно преднина та нашия тогава да се събере и да го победи.Това е израстване и доказване на характер , а не да биеш с кански мъки играчи под 30 - тото място или пък под номер 100.

Журналята отново доказват защо всички ги ненавиждат! Що за тъпотии пишете бе, медийни джуджета? Не ви ли учиха в университета на правилен български, граматика и на етика? Пфууу... Срам ме е да чета лайната ви, не само тук, а въобще в медийното пространство!

да завършат, а средното им е подарено.

Аре стига с тоя Григор, та Гришо, та Гришата, Писна ми все едно света се върти около некъв тенесист който 5 пари не дава за БГ, а си гледа живота

На никой не му пука какво ти е писнало!

на Надал започва.

Журналистчетата-списвачи на подобни новини са доказателставото, че сме една малка комплексирана нацийка. Нищо хубаво на тоя свят не е дошло от малки нацийки. Не съм русофил, да не ме обвините в пристрастие.

Само да задам въпрос; Григор на кое място е в световната ранглиста , че колкото пъти прочета материал за него и не мога да разбера ?

Ненавистническо, НЕ СПОРТНО название на статия.Можеш да спечелиш благородно и великодушно към загубилия, а можеш да покажеш тържеството на злобния си характер.Надявам се, че характера си показал журналист, а не спортист.

журналята са се изцепили. Комплексарчета са. Григорчо е с джентълмен на корта.

Те българските списвачи винаги използват такива високопарни или отвратителни изрази и стигат чак до насиране.Когато български спортист победи почти винаги е размазал , смлял , опердашил , разчекнал противника си или в най-добрия случай му е отмъстил за нещо си.Страдат от излишни комплекси компенсирани с непремерени статии или изрази и чак му се повръща на човек.Нито България ще стане по-голяма на територия , нито ще забогатеем или станем по-значими в света , но на тях така им се иска ....

Нарочно въвеждат чалга езикът в медиите, като част от стремежа за цялостна чалгизация на българите. А, чалгизацията е само един от елементите на хибридния геноцид над българите, наред с макрограбежите, циг. престъпност, наркотици, гмо, ментета, невежество...

Григор ми скъса нервите. Мачовете му в Австралия са филми на ужасите. Изпуших половин кутия цигари и запрасках водка от сутринта. Още не мога да се зарадвам. Какво ли ще бъде по-нататък ??? Все пак, до сега Гришката би австралиец, американец и руснак. Следва грък

започват истинските мачове. втората седмица е истинската.Дано оцелее за нея пък ще видим .

Гришо за пореден път доказа, че е БОГ!!!

Бог е, в леглото. В тениса няма значение.

Нерви ,нерви ,нерви ! Един мач не може да изиграе без да изпадне в нервна криза ! Не го виждам засега срещу големите асове , които извличат изгода от всяка грешка !

Като любител тенесист съм играл на 32 градуса, под едно жарко слънце и издържах 30 мин, преди краката ми да започват да омекват. В никакъв случай не съм издръжлив като тях, но съм спортна личност и смея да твърдя че съм много над средното ниво по издръжливост. Не мога да си представя какво е да играеш 3 ч., на 38 градуса - НА СЯНКА, а ти под най-жарките слънчеви лъчи на планетата (такъв е случая с Австралия). Свалям шапка и на двамата, и БРАВО Григоре !

Можеби в допинга се крие тайната.

Отивай да пишеш 2000 пъти думата тенис.