И астероид ще мине да гледа милиардния Супербоул

Докато целокупният български народ спи в ранните часове на 5 февруари, понеделник, в Америка няма да са будни само пеленачетата.

Обратно в новината

Коментари - И астероид ще мине да гледа милиардния Супербоул | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kogato znaesh pravilata,am.futbol e mnogo interesen sport.

За протокола: Това ми е втори пост. Предишният просто имаше 2 доуточненияв. За ам.футбол - ами не го харесвам и толкоз, и както казах и Обама не го долюбва. Имам 4 (четири) внука тук ж Америка. Големите трима са на годините на които аз не пропусках мач на Левски в пловдив(софия ми все оюе далече на тези години). Е та тези тримата бяха при мене до преди малко (4 часа - омръзнАхме си). Ами нито един от тях не спомена Супербоул бе Кали. И да уточня - баща им е РЕДНЕК , който си ги възпитава точно в техните традиции(което ме дразни често. но се ла ви). С нетърпение ще очаквам обаче "вълнуващите" ви реортажи за "незабравимите" финали на WWA, И РАЗБИРА СЕ ЗАВРЪЩАНЕТО НА СКАЛАТА. ..... АБЕ КВО СЕ ЗАНИМАВАМ С КАЛИНКИ И ТЪРТЕИ ...ПИШЕТЕ(КОПИРАЙТЕ) КВОТО СИ ИСКАТЕ... АМА ДРАЗНИ МЕ БЕ ТВА .... "МАЧЪТ Е ЕПИЧЕН" ... " ПЛАНЕТАТА ЩЕ ОТВОРИ ОЧИ" .... ЩО БЕ ТЯ(ПЛАНЕТАТА) СПИ ЛИ СЕГА....

Ей братле,в Русия на кви стимуланти сте бе - почнахте съвсем да изперквате от тоя лосион за баня където го пиете.

От ( тъпият) американски футбол се интересуват само и единствено американците! Колкото и да ги е яд! Виж макдоналдс и кфс се плюнка навсякъде...

Имаш предвид....кфс се плюСка навсякъде

На последните 2 изречения от статията се захласнах от смях

На последните 2 изречения от статията се захласнах от смях

Е,и кво? На кой му пука??

Стига глупости, докато не почне световното в Русия не ме занимавайте, имам още домашна супер ракия и супер трушия.

генномодифицирано ръгби от което никой не се вълнува освен кИфтета с двете мозъчни клетки от ФАЩ. този "спорт" го нареждам до гейзбола, кърлинга, крикета и полото. дори таблата, шаха и картите са повече спорт и в пъти по-интересни от тази ГМО простотия. мелезите са си измислили тъпнята, за да са различни. по същия начин казват демокрация на собствения си комунизъм. П.П. дори не си направих труда да прочета статията. заглавието бе достатъчно да убие 3 от мозъчните ми клетки. ако бях прочел и статията сигурно жива мозъчна клетка нямаше да ми остане и щях да седна да гледам малоумното ГМО ръгби.

Да не обиждаме кърлинга. Той си е много читав спорт, който се играе най-добре след третата ракия.

е с 16 поста(8 негови), калинчо е на Фторо място в 21 бг Отайме.... давай кали с теб съм. Оообаче ако см обЪРКАЛ с некоя друга(фирма) , ами сорри ...... парИ нема.

"Мачът е епичен, шоуто е световно значимо, колкото и спортът да е далечен и малко странен на масовия зрител у нас. Планетата ще отвори очи за Супербоул, както е всяка година." 1. бЪДИ СИГУРЕН , ЧЕ % АМЕРИКАНЦИ ГЛЕДАЛИ СУПЕРБОУЛ, ЩЕ Е МНОГО ПО МАЛЪК ОТ % ЕВРОПЕЙЦИ(И ДРУГИ,ВКЛЮЧАЯ АМЕРИКАНЦИ ГЛЕДАЛИ/ЩИ ФИНАЛА НА ШЛ 2. дОРИ ВАШИЯТ ИДОЛ БАРАК ОБАМА(ЗАЩО ВИ Е ИДОЛ ЗНАЕТЕ), ЗАЯВИ ЧЕ АКО ИМА МОМЧЕ НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ БИ ГО ПУСНАЛ ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ(АМЕРИКАНСКИ) И ВИЕ МОЖЕ БИ ЗНАЕТЕ , А МОЖЕ БИ НЕ .... 3. ВСЪЩНОСТ КВО ЛИ МОЕ ДА ЗНАЕ ЕДИН КАЛИНЧО ЕДВА ЗАВЪРШИЛ 11 КЛАС И СТАНАЛ НЕ КВО ДА Е А РЕДАКТОР. 4. ИНАЧЕ " ЕВАЛА" ИМ ЗА ТОВА , ЧЕ ТОВА Е ДЪРЖАВНА ПОЛТИКА, НА ВСЯКО СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ , НЕЗАВИСИМО ОТ КАКЪВ РАНГ Е СЕ ПЕЕ(СВИРИ) ДЪРЖАВНИЯТ ХИМН И ВСЕКИ СТАВА И СИ ДЪРЖИ ДЯСНАТА РЪКА НА СЪРЦЕТО(А СМЕЕШ ЛИ ДА НЕ ГО НАПРАВИШ) --- Е , ТЕ ТАКА ОТ ИМИГРАНТИ- ЕГОИСТИ СЕ ПРАВИ НАЦИЯ.

А така,плюй плюй...олекна ли ти

кАЛИНЧО, ТИ ЛИ СИ? ДА ТЕ ОТКРЕХНА , ЖИВЕЯ ТУК(В USA) ВЕЧЕ ДОСТА ГОДИНИ, И НЕ СЪМ ФЕН НА ОБАМА, НООО СПОДЕЛЯМ НЕГОВОТО МНЕНИЕ ЗА ФУТБОЛА(АМЕРИКАНСКИ), И ПОЛЗУВАМ(С БЛАГОДАРНОСТ) ОБАМАКЕЪР. НЕЩО ДА МИ КАЖЕШ ПАК?

абе калинчо, май само ти и аз влизаме тук , ама те слиожиха на ВТОРО МЯСТО, WAW...you're the worst.... PARDONE MOI ... "BEST"

Много се впрягаш нещо. Да не си я писал ти статийката? Горкия... и цяла нощ минуси реди. Не се разстройвай, ами изпей Звезди и райета и отивай за Биг Мак.

Long live USA - Да го ДУХА Русия и русофилите

Да го духат дебилите, дето цвилят срещу Русия в тема за американски спорт. И да вървят на лекар, щото неставането на малката буба не е заради руснаците.

Никой не се интересува от тая американска простотия...спрете да ни занимавате

Беднъж бях в Атланта на подобен мач. Основното занимание на зрителите - ядене!!! Цели печени пилета и всякакви бургери. Имаше 3 почивки - в тях няколко унаци предложиха венчален пръстен и това се излъчваше по екраните. Девойките бяха "тотално изненадани", но всички те казаха YES. И това се предаваше по големите екрани, а целият стадион къкопляскаше мляскайки. Американски идилии Ама наистина са много дебели от палмовото масло и сосовете с GMO

...а ти явно си "идилично" дебилен балкански субект

На какви вещества си?

Съдейки по заглавието значимото събитие на планетата е някакъв си измислен спорт. Не преминаването на астероид, а че в краваристан N брой играчи ще се блъскат на някакъв терен. А дебелогъзите американци ще ядат пуканки пред телевизорите и ще квичат от удоволствие.

Смотан спорт. Ръгбито е истинско майсторство, не тези бронирани дебелаци. И не мога да разбера защо настояват да го наричат "футбол" като няма нищо общо си истинската игра. Некви си ритни пъпеши.

Грандомания и възхваляване на вид спорт, както и голямо препиране на пари ! Това са днешните спортове-реклами, печалби за някои ,зрелища за останалите !

Заради играчите негри, които коленичат по време на химна, много бели се отдръпнаха от този спорт (т.е рейтингът на американския футбол спадна)

мога ли да попитам защо не правите таква реклама например на нашето първенство по футбол,а правите реклама на някакъв си спорт непознат у нас и копиран от други

Защото нашето първенство изглежда сякаш ни е ударил астероид, а не преминал, както се споменава по-горе !