Къде по света играчи са шефове на футбола?

Борислав Михайлов и Любослав Пенев ще си оспорват поста президент на БФС в петък. Интригата е ясна - две големи фигури от футбола ни, съотборници от 90-те.

Обратно в новината

Коментари - Къде по света играчи са шефове на футбола? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живей! Поне още 130 години!

Да взимат пример от нас, очевидно за последните 13 години футбола ни процъфтява! Перуката е мастър майнд, когато е трезвен.

Савичевич коя година е спечелил Златна топка, че нещо не помня такива работи... редакторчето четете повече, не само да драскате...

Бивш играч без никакви знания и умения на ръководен мениджърски пост е необходим за параван на далаверите с трансфери на футболисти и за изпиране на пари.

Защо няма и във футболното управление мандатност -Два пъти най-много последователно.В противен случай мирише на к.....я! Ето защо ще ни сочат с пръст от ЕС за недостатъчна борба с корупцията

само в бантустаните, Джордж Уеа дори стана президент на страната

Можеше да се издигне някой директор на клуб. На Любо Пенев не знам доколко биха му издържали нервите, след първите критики към съдии. А Борислав Михайлов с нищо не е заслужил да остане. Така че е най-нормално да му се търси алтернатива.

Iivanov84

не знам къде по света играчи стават шефове на футбола но е полезно особено тук,а къде по света собственици на отбори са нагли престъпници мафиоти и си перат парите чрез тях.