Отнеха медала и на Хубавата Настя за допинг

МОК отне бронзовите медали на руската двойка в кърлинга Анастасия Бризгалова - Александър Крушелницкий заради положителната допинг проба на Александър.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха медала и на Хубавата Настя за допинг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че шахмата не е олимпийски спорт! Можеше някой руски шахматист да изгърми за употреба на анаболи!

бе за анаболи едва ли, ама и в шаха са моженици руснаците! всички помним когато Краминк игра с Топалов как ходеше по 30-40 пъти до тоалетната по време на всяка партия....много му се пикаело - така каза когато нашите протестираха и искаха разследване.

Как контролните органи проверяват за допинг?!!? Въпрос на проверяващия: Тази проба на състезател от коя страна е? Отговор: ами на еди кой си..от Русия е. Проверяващия: Опа-а допинг! А тези проби на кого са, гаранция пак на някой от тази страна ще да е. Отговор: Не не , тези са на спортисти от сащ. Проверяващия: А да, тези взимат еди какво си, но то за тях може, те не ги взимат да се допингират...а да се лекуват.

Дир,разкажете за старши сержант от ПОЛИЦИЯТА на Петербург Анна Начаевская. Аматьорка. Дори не е ходила не се е състезавала с тези "световни звезди",и спечели поредния медал за Русия. Бронзов ама за аматьор.....

Вероятно мелдоният беше обявен за допинг, защото ЦРУ-то го засече като удобна за политически удар съставка в употребяван предимно от руските спортисти медикамент. Пазете се от аспирина с витамин "Ц" ...

За да спасят задниците си, направили сокрална жертва от керлинг. Нито важен е спорта, нито някой ще се замисли къде е истина, щото ситуация изглежда абсурдна. Финита ля мельдония! Шерше ля кгбист...

Марсианци - русофоби.

Че цереуто да не са про-прости от ефесбето, дето в Сочи подменяше шишенца през дупка в стената, а? И дето даже и драскотинки не оставяше върху тез шишенца! За които титан-експерт криминолог установи, че и шишенцата без никакви драскотини също биха могли да са манипулирани, защото кагебето били много обиграни! ПП Има ли други, освен идиоти и паталогични злобари, които да вярват на тия тъпни?

Да бе, да не мислиш че всеки има достъп до спортистите. Много филми гледаш, как барманката сипва флакончето в уискито на жертвата.

Не, бе, дрържат ги в клетки с 24-часово наблюдение.

Ватенките без допинг - няма победи.

А бг потурите и с допинг пак са последни!

На Александър Крушелницкий и да му вземат медала, му е все тая. Той си има Хубавата Настя. Това му стига. А тези които му завиждат, нека си вземат медала. А на Настя природата и е дала златен медал. А тези от МОК да си правят провокации колкото искат.

Тогава по-добре да бяха станали инженери и да се наслаждават на природно дадените им златни медали.

Каква е провокацията на МОК?

Трябва някой да направи проверка на тумбаците от МОК. Елемантарен психотест или такъв за наркотици и половината са аут. После и една финансова проверка няма да е зле - какви парички са им постъпили по сметчиците напоследък и от къде.

Еми трябваше да я накажат разбира се! Може ли такава популярност безнаказано да има няква си там рускиня в някъв забутан спорт, който никой не гледа.

Популярността е част от комбинацията. Създадоха я, с активното участие на западните медии, за да бъде ударът по-болезнен. Спортът стана слуга на политиката, в политиката нищо не се случва случайно. Ако нещо се е случило, значи някой го е замислил. Цитат. Нон не мога да си спомня кой го е казал преди мен.

Като се нагълтам с хапове мога мисловно да управлявам камъните по леда! Ко знаете вие!!!

Аз руснаците не ги обичам, ама ми е много трудно да повярвам, че едно младо момче на тия години има нужда от допинг в спорт като този??? Ако бяха казали, че са го хванали с наркотици в кръвта бих повярвал, ама допинг .......... Спортът съвсем се политизира! Според мен решението е масов бойкот от страна за зрителите, защото в крайна сметка те са най-потърпевши. Ако една година никой не им ходи по стадионите и пистите, не ги гледа по телевизията, тия нещастни административни душици ще се усетят, че така повее не може.

Колкото повече такива абсурди направят МОК, толкова повече хора ще разберат, че мотивацията е политическа, и ще си отворят очите за световния ред и дали трябва нещата да бъдат такива каквито ни се налагат отгоре последните 30-на години

Кърлинг и допинг?.Това все едно на Баба Яга метлата, да и трябва А-98 за да литне :).

А, всеки знае, че баба Яга лети само на керосин :D Всъщност, всички добре знаем, че много от западните спортисти отдавна са на синтезиран допинг, специално за конкретния състезател.

Отдавна се оливат и продължават да се оливат... Спортът не е спорт, ами...

Това вече е ПЪЛНА тъпня. Този, конкретният спорт, няма нужда от усилие, и е може би един от малкото спортове, в който умението, а не физическата сила е многократно по-важно.

Звездите ни го говорят... Алтернативни организации в спорта виждаме в скоро време... Тези разделят на богати и бедни във футбола и политически удобни на неудобни в другите спортове... А спортът уж е за всеки...

Много несправедливо! Трябваше да и дадат два бронзови медала, а него да го мъмрят.

На следващата зимна МОК ще намери мелдоний в гранитния камък на руснаците, дето пързалят в кърлинга.

Вече не бива да се учудваме ако в пробите на Евгения Медведева открият уран 238,а в пробата на Алина Загитова -ракетно гориво!

не може руснаците да пратят на Олимпиадата юношите и резервните си отборите по зимни спортове и пак да вземат 15 медала до тук.Това е срам за МОК и за асоциацията на астматиците и болните от ишиас с лумбаго спортисти от другите нации.

Имат 12 медала - 4 ср., 8 ср. и са на 21. място.

МОК каза РУк за рашистките хибридни окупатори!

Не знам защо не са изпратили допинг контрола на целия им хокеин отбор след 4:0, загуба за САЩ.

Пратиха го - оказа се, че шайбата е с над 3 промила алкохол - по първоначалнио сведения - водка.

Няма ли кой да провери и норвежките спортисти за допиг - всички се изкараха асматици и така им и разрешино да ползват забранени препарати?

Срам = МОК Това не може да продължава вечно - всички трябва да се опълчат на тази мафия в спорта. Политиката няма място в спорта

Kalin

Заяждането няма край.Когато неможеш някой да го поледиш със спортни средства тогава......прибягваш до такива измисленни наказания.

Кога ще въведат допинг контрол и за шахматистите, за дартца, за билярда, за танцьори и балерини, за певци и артисти, за математици и т.н. Само за кърлинга е дискриминация.:))

Старо ти е инфото. В дартса отдавна (от 2002-ра) има допинг контрол - точка 5.20 от правилника на DRA (Darts Regulation Authority).

НА кърлинг и допинг ???ЗА КЪВ К-Р ИМ Е, ТУКА НЕЩО НЕ Е ЧИТАВО