Сензацията Клаебо оповести шокиращо решение

Новата звезда на норвежкото ски бягане Йоханес Клаебо шокира феновете, като съобщи, че няма да бяга на 50-километровата дистанция на Олимпийските игри в Пьончан

Обратно в новината

Коментари - Сензацията Клаебо оповести шокиращо решение | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повече от ясно е - повече дни в олимпийското село, повече шанс за неприятни срещи с допинг полицията.

Прекалил е явно с лекарството за астма и затова се е отказал , иначе е щял да получи хипервентилация и да припадне :)))) Неее, не са назобени, ама въобще не са!

Какъв шок, спринтьор на къси разтояния както Клаебо, няма да участва в възможно най дългата дистанция на ски бягането. Некъф ужаст, некъф атт! Това ще да е най- голямата сензация, направо да не повярваш.Важното е, да се пишат глупости или най просто казано fake news.

Абе важното е на руснаците да им е отзад

Явно на теб ти е бил отзад руски та затова квичиш. :)))

що не ходиш ти вместо тех нашите са само на въздух и вода, щото а им открият вит.С или аспирин в лайната - а са изгорели доживотно - не като АСМАТИЦИТЕ от Норвегия тая работа с ЧИСТИЯ спорт е свършила още 50те години

нали трябва да се чисти от лекарствата за стма,за ишиас и за лумбаго и още едно за психична тревожност.

Този до него имал белодробни проблеми и затова му било разрешено да се зоба с някакъв забранен медикамент. "Великия" Бьорндален пък бил астматик завалията и той имал право спокойно да си се зоба с нещо. Абе жалка работа.

Стигат му 3 медала. За 50 км трябва яко да се дрогира, не иска да рискува да го хванат.

хитри са норвежците.. кой неназобан човек, може да се възстанови след теко натоварване за един два дни.. просто решиха да не са прекалено подозрителни..

Да им имам проблемите на норвежците - да се чудят от всички потенциални шампиони кой точно да изберат. Ние се чудим за нашите екскурзианти да се смеем ли или да плачем от срам, а те главобол има ли кой да пуснат на 50 километра.

Евала на пича!