Хванаха с допинг рускиня в бобслея

Нов скандал с допинг удари по руския отбор в Пьончан, като този път съмнения и апели няма да има.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха с допинг рускиня в бобслея | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това мокаджиите са много смешни подлоги. Триметазидин (предуктал) в допинг листите?!??? Това е антистенокарден продукт, няма нищо общо с допинг!

Много хора го определиха като политически провокация но е ясно че в Русия се зоби яко. И да са спрели преди 6 месеца пак се хваща. Така беше едно време и в Б-я. Тренера им даде една шепа хапчета и гълташ.

Човек трябва да е ненормален да вземе допинг след всичко, което се случи през последните години. Целият свят следи и чака Руснаците да се издънят. Непонятно е как на това момиче му е хрумнало да се пробва. Невероятно! Иначе за спортиста по кърлинг съм почти убеден, че има някаква конспирация.

В бобслея забутването е половината от състезанието. За него трябва взривна мощ, не случайно в отборите на ямайка и сащ има бивши спринтьорки. Така че ползването на допинг си е резонно, но само заблуден руски трол може да се чуди , за какво бил нужен допинг в бобслея. За кърлинга - както знаем, мелдония помага за концетрацията, а точно в тази дисциплина той е важен !

Жалко, че такава светла и обравована личност като Вас трябва да хаби своето великолепие борейки се с руски тролове. Несправедливост е че, даже и най-задръстения селски колеж в Америка не оцени таланта за работа в Тор и не Ви покани да го облагородите с присъствието си, все пак разбирате от спорт, от допинг и от всичко друго.

Другарю Матросов, и да казвате на черното , бяло , то ще си е черно...руските спортисти ги зобят, напълно възможно е те да не знаят, това е държавна политика от комунизма, която се възроди с пълна сила, както и Вашата носталгия по бай Тошо...

А Путин кога!?

четейки коментарите, става ясно: дори и противниците на 'рашките' 'ватниците' и прочие - демек на руснаците - са пределно нясно: допинговата комисия изпълняват политпоръчки.

и кърлинга и бобслея са все едни ... тенисни спортове. МОК и комисията му за 'анти' допинг станаха за смях.

Е що така бе? Що все руснаци и рускини? Що все те искат да са шампиони? Ами и другите искат ,не е честно само комунисти да са шампиони! Те са все шампиони по крадене,по предателство,по наглост.....

Aлкашите дегенерати с ватенки не могат да вземат и медал без допинг.

да не могат, като с юнешеските и резервни отбори взеха до тук 18 медала.За тая на бобслея която била взела допинг -12-то място.За какво и е допинг?.

взели са 14 медала селски лъжец от които само един златен и са на 15-то място....КОГА СА БИЛИ ТОЛКОВА ЗЛЕ ДА ТЕ ПИТАМ???Няма допинг,няма и медали-понял??

Русия сгъна Чехия по хокей и отива на финал. От МОК не знаят как да ги спрат!

Нещо не намирам България в списъка с медалите???

пищене на русофилчета да се чува

тъй-тъй. на кой му пука дали е имало допинг, важно е рашките да плачат. Олимпийски игри, викаш, спорт и медали, а?

Всички зобят, то е ясно.

Не всички , а ПРЕДИМНО алкашите ватенки

задръж си Серина, дай ми Маша. пък си дудни кой е алкаш, и кой-на хормони :)

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Особено онова за кърлинга. Едва ли някой ще повявра ввече на МОК или на тяхното кученце антидопинговата комисия.

Кой ги знае какво слагат в лосионите за вана...

означава само едно: на самата олимпиада някой прави така че да им намерят допинг.Защото от ВАДА сами казаха вчера ,че откритият мелдонийй при при руснака в бадминтона -количеството е толкова пренебрежимо малко че просто не оказва никакво влияние.

Човече, даже и рубладжийските тролове трябва да си мълчат, когато самите руснаци си признават и девойчето се покрива и не обжалва!!! Какво Ви става - явно всички считате за абсолютни идиоти, щом, при липса на роптаене от самия състезател, пак се излагате, като си показвате тролското раболепничене...

троле, за какво и е допинг в бобслея и то за 12- то място в класирането.

Браво на МОКаджийте. Заработват хонорарчетата.