МОК гласува за отмяна на наказанието на Русия

МОК гласува за отмяна на наказанието върху Русия след допинг скандала, който се вихри от 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - МОК гласува за отмяна на наказанието на Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велика Русия не заслужава и няма да приеме отношението към спортистите й, що в края на игрите, що игонорирахте техните спортисти, що се изгаврихте с честниете спортисти, що си помислихте,че целият свят ви е длъжен и виновен, що си помислихте че морето е до колене, що не си спомнихте че Велика Русия не е допуснала да бъде прегазена от Неполеон, от Хитлер, как тъй си помислихте,че може да е лигавите със спортистите й, след като паметта ви е къса, проблемът е ваш и само ваш, Русия не се продава, не допуска обаче лигавщини и не след дълго ще трябва да си сърбате сами попарата, честито руски подарък

БРАВО РУСИЯ ! ГЕРОЙСКИ ИЗТЪРПЯ РАЗНИТЕ МОКОВЦИ И ТЕХНИТЕ НАСТАВНИЦИ И ГОСПОД ПОЖЕЛА НАКРАЯ И МАЛКО КЪСМЕТ ДА ТИ ПРЕДОСТАВИ ! ГОСПОД Е СЛАВЯНИН!

Ще гласуват, я! Плюскат лекарството мелдоний като прасета да не пукнат.

Ватенките са в гъз. на географията, дори не са в първата десятка... Това е светът днес. "победените" във войната са отново на върха. Защото: 1. Не култивират омразния, безполезен и вреден като вирус КОМУНИЗЪМ. 2. Не са тъпи алкохолици като ватенките, а интелигентна техническа нация. 3. Не са мързеливи като мурзилките, а работят здраво. А "пАбедителите" затъват все повече в тинята, на бездънното руско блато на безхаберността, алкохолизма нищетата, агресията и омразата към целият останал свят.

Нещо не можах да намеря българия в списъка с медалистите???

Руските гладиатори две пари не чинат без мелдония.

Това е светът днес. "победените" във войната са отново на върха. Защото: 1. Не култивират омразния, безполезен и вреден като вирус КОМУНИЗЪМ. 2. Не са тъпи алкохолици като ватенките, а интелигентна техническа нация. 3. Не са мързеливи като мурзилките, а работят здраво. А "пАбедителите" затъват все повече в тинята, на бездънното руско блато на безхаберността, алкохолизма нищетата, агресията и омразата към целият останал свят.

на всички е ясно че всички спортисти зобят като за последно, когато някой бъде "хванат" си е чиста политика, "болните" от астма норвежци с 14 златни медала, хаха

90% от зобещите са ватенки. Те без допинг са нищо.

...крайно време е някой или всички рицари на перото да имат имена и адреси.... да им доставят хапчета или пък друго.. що така да радват/презират чужди успехи/неуспехи си за психодиспансер ...

Отменили наказанието на руснаците, защото "няма никакви доказателства за системен допинг - формулировката, използвана за наказанието от 5 декември 2017 г". Тия сега решенията по законите на правото ли ги взимат или по нареждане на някой. Или тоя демократичен принцип че "всеки е невинен до доказване на противното" важи, но само когато ни изнася? Двойни стандарти, външна намеса в работата, може би заплахи и подкупи. С една дума - СРАМ за МОК!

Тези игри показаха,че Олимпийският комитет ссъвсем правилно е изключил руснаците от игрите! Показват го резултатите - свършиха "изключителните шампиони" от Русия -явно допингирани от Великата со. революция досега. Оказва се ,че без стимуланти,руснаците са си съвсем обикновени хора, а не някакви супермени. Интересно защо ги няма в първите редице сега.

Уникален малоумник си.

Да, взеха 17 медала с резервите, дори това трябва да ви говори достатъчно и да ви затвори устата

На кое място са алкохолиците ватенки - на 13 . Без допинг те толкова си могат. Много по-малки по площ държави са много по-напред от голямата ватна държава-Норвегия, Германия, Холандия, Швеция, Южна Корея, Швейцария, Австрия, Франция, Япония , Италия - . Срамота е тези малки държави да изпреварят мурзилките. Но така е - без допинг, ватенките са ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА.

и световни първенства са НХЛ!!!! Другото е аматьорска работа за Сибир!

Страхотен финал!! Това е най- значимата победа в тази олимпиада. Другите спортове бледнеят пред хокея. Браво и на германците, но руснаците бяха велики!! Браво Русия! Велик народ, велика нация. Въпреки ужасната настройка срещу тях. Тъпа политика.

Ревеш като жадно магаре! Е, руснаците победиха, може да ходиш да се хвърлиш от моста! :)))

МОК е една от световните организации, които вече изгубиха смисъл да съществуват!

Пияните подлоги на ватенките не могат да определят НИЩО ЗА МОК. Нещастници.

Отивай да им миеш кенефите на германците , за друго няма да те ползват!

Всички видяха че това е възможно само ако се забрани участието на руснаци!!!

ДИР отново дезинформира! Няма подмяна на проби, има съмнения - недоказани и част от тях отменени от апелативен съд!!!

Май вместо тях на пързалката бяха отбора на САЩ! Ама всъщност не, тук шизофренията е само за невиждащите по-далече от носа си!

Олимпийският химн е добър. Но руският химн е още по-хубав. И руските хокеисти го изпяха, немците плачеха, а руснаци и българи се радваха

В интерес на истината - браво на немците! Все пак това е спорт и на състезанието трябва да има победител! А къде са янките и окапалите листа?!

Пияни бяха германците. И плачеха като магарета

Победа за Русия. Това е важното.

13-тото място е срам и позор. Каква пАбеда ?

Руснаците си пееха техния руски химн. А гернабците плачеха ...

Глупаци! Руснаците трябва да бъдат извадени завинаги от спортното двжение!

Кой победи в хокея?

както винаги е финансова. Решението е взето на база финансовия неуспех на олимпиадата. МОК много точно е оценил причината,което само по себе си е глупаво,ако наистина става дума за допинг.

Гузен, Негонен Бяга. Да им бяха казали на МОК тази нашенска Истина. Но Батко ми Иван Славков го няма, че да им я беше рекъл.

тези идиоти от мок-а трябва да си направят харакири, щото простащината граница не признава, видя се,че без братушките няма зрелище и класа олимпиадата, щатските бездопингови спортисти не бяха на нивото което искаха, въобще скука, но този мок в този му вариант е безпринципен, пристрастен и лъжлив интригант, трябва да се закрие и да се създаде нов с железни правила, браво на братушките, не се дадоха въпреки провокациите,молодцы

jingiby

Ала-бала, два-три портокала...