Фетел би с късмет, но благодарение на ”Мерцедес”

Себастиан Фетел удари първи и поведе на Люис Хамилтън в битката за титлата във Формула 1.

Обратно в новината

Коментари - Фетел би с късмет, но благодарение на ”Мерцедес” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От коментарите и анализите след състезанието по английските канали става ясно , че първо - Хамилтън влиза в режим Делта ( виртуална кола за сигурност ) 8 сек. преди Фетел , защото Фетел има още 480 м. докато достигне индикиращото табло за виртуалната кола. От там са и 5 сек . ( 12.9 до 17.8) разлика 480 м на пълна газ плюс мах в бокса докато Хамилтън си подгрява гумите - тотала е 10 -11 сек. Не е само Фетел , който профитира от това . Други пилоти също са стопили межди 5 и 10 сек. взависимост кой къде се е намирал в момента .

Защо не върнат зареждането с гориво по време на състезание? Ще стане супер интересно. Слагаш най-меките гуми, зареждаш за 10 обиколки, правиш по 2 секунди на обиколка преднина, пак сменяш.

Аха, а мерцовете благородно ще карат с най-твърдите гуми и пълен резервоар по същото време, така ли? :D

Като е толкова по-добър Хамилтън, защо не изпревари Фетел? Имаше толкова много обиколки до финала? Видя се, че може да го доближи само и толкова, даже излезе от пистата по едно време.

Като не разбираш, не коментирай. Изпреварванията на тази писта са невъзможни, дори и с доста по-бърз автомобил. За мен действията на Хаас барабар с пилота са подозрителни, като имаме предвид и че са васален отбор на Ферари.

Споко, за Хамилтън е петата световна титла. Некадърника Фетел се крепи само на това че Мерцедес е немски отбор, а некадърника по случайност се пада немец...