Коментари - Тодор Батков: Показахме, че имаме отбор | Корнер.dir.bg
назад

Тодор Батков: Показахме, че имаме отбор

Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че отборът е добър и е убеден, че "сините" ще продължат след Нова Година в Лига Европа, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Батков: Показахме, че имаме отбор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 62

защо сме на тоя хал ? ЗАЩОТО МИШЕЛ ПЛАТИНИ СМЕНИ ПРАВИЛАТА АКО НЕБЕШЕ СМЕНИ Л СЕГА ЩЯХМЕ ДА ИГРАЕМ С АРСЕНАЛ И ДА ОТПАДНЕМ И ЩЯХМЕ ДА СМЕ ГОРДИ НАЛИ ТАКА МЛАДОЦИТЕ ОТ ДЕБРЕЦЕН БИХА БАТКОВЦИТЕ СИ ОТ ЛЕВСКИ И НЕ ГИ Е СРАМ СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ НА ДЕБРЕЦЕН Е 2ч-25Г АНА ЛЕВСКИ з0-з5

тоя е луд за връзване.не знаел дали и барселона имали 64процента владеене на топката и какъв невероятен треньор е достанич.халал да ти е бай ганьо този треньор.

няма кво да кажа ... батков не се излагаи !!! тихо !

Направете ме мене чорбаджия и ще видите къф отбор ши направя.

Стига сте плюли по Батков,бе наркоманчета!От многото "разбирачи" като вас отбора е на такъв хал!Плюхте Велев-махнаха го!Плюхте Вили-и него го махнаха.Ами оставете тези играчи малко на спокойствие бе.Стига Сираковщини.Навремето плюхте и Мъри,като отпаднахме от Беверен,но тогава Батков,бе човека,който го защити и му гласува доверие!Да не забравяме и загубата от Публикум,но след това направихме пробива в Европа!Плюхте и Гонзо,човека който е направил толкова много за този отбор.Не ме е яд на футболистите,защото снощи се постараха да играят,яд ме е на малоумници,като вас.Вие не сте никакви левскари!

Със "собственик" бивш комсомолски активист това е. С адвокат още малко по-зле, а двете едновременно .... Интересно Чорни докога ще търпи?

Пожелавам на Левски винаги да са така доволни след мачовете им в Европа и да постигат още по добри резултати! ЦСКА ВЕЧЕ ИДВА НА ВЛАСТ!

И ето г-н Батков, пардон БАЙ ГАНЬО отново се изказа неподготвен след поредния син сапунен сериал, звучи ми като "добро сме играли, али сме немали шанса", но човекът видя че с група младежи повечето все още не са се бръснали за първи път, се поставя добро начало 0:0 с "ДИНАМО" и констатира " ще се борим с 15 младежи" и т.н. само не разбрах това го каза преди да си похапне боб с чесън или след това.

Няма трагедия.Това е спортно състезание и единия отбор печели, другия губи. Традиционно е още от миналия век бългаският национален и клубни отбори да губят от унгарските. ЛЕВСКИ се класира в европейската лига. Неприятното е. че феновете са изгубили бнтката извън стадиона, а българите не са губили битка с маджарите.

Батков не може да каже, че няма отбор щото все едно да каже: ми аз съм изключително прост и се насрах (което всъщност е самата истина). Смешно е когато се дават пари за играчи, а те всъщност не могат да играят. Те не могат да спират топката (така стана и 1-вия гол)! Да не говориме за пасове - от 5 средно дълги паса 3 са грешни. Ето защо трябва да има елементарно правило за влизане в отбора: 1. Който не може да спира топката без да я гони после 5м - да си ходи 2. Който не може да направи 8 от 10 изтрела в очертанията на вратата извън наказателното - да си ходи 3. Който не може да подаде 8 от 10 точни паса - да си ходи. 4. Който ходи на чалга и пие до 5 сутринта - да си ходи 5. Който иска да получава заплата над 10 000лв без да му пука за тоя отбор - да си ходи.

Дали сме гледали един и същ мач?

Прочетох няколко писания за Черноморец... Та значи: от Бургас съм, привърженик съм на Черноморец, но ако си мислите че Черноморец е някаква супер класа и ще постигне нещо повече от 4-5то място се лъжете. Иначе уефскарите са трагедия. Чета по горе и суперлативи за Топузаков и Йовов? Е ОМГ! Бяха добри.. едно време. А "бижутера" по добре да вкарва положения дето им викат 100%ови дето ги изпуска по 2 на мач вместо онези дето стават гол на полусезона.. но са веднъж на полусезон, нали? А Борат да си извади бастуна от г..а, че гледа сякаш магаре му го е отпрало. И след това да вземе: а/ да продаде отбора, б/ да развърже кесията за читави футболисти (не псевдо звезди) и читав треньор и да престане да се меси. Еееех уефскари, защо сте такива мазохисти?

абе батков смешник такъв ела на себе си ,изтрезней малко, спри да се друсаш...доволен бил...не се гледат красивите пропуски а вкараните голове....дебрецен имаха доста повече...жалко за левски изтарваха голям шанс..аз съм от ЦСКА но преди всичко съм БЪЛГАРИН!

колкото по-скоро изгонят тоя ибрикчия, толкова по-добре за Левски

То и Стойчо викаше когато ни е.аха шведите с 5-1 , че сме нямали късмет (най-вероятно щото не са ни били 8-1) , ма и тоя колхозник не пада по-долу. Но по принцип Левски не е за шампионска лига откъдето и да го погледнеш , така че нема за кво да се вайка този клоун.

Батков верно се е утрепал за рекламно лице на лютеница...:)))

Патков,обичаш ли дебърцини?

ПОДБОР ИМА, ОТБОР НЯМА-ЩО Е ТО? \"ЛЕВСКИ\"

Всъщност това беше истински Отбор - по-точно представителния отбор на Син Сити. Не може да искаме повече от това...Изказванията след мача приличат на Станишевите след изборите - от сорта ние добре управлявахме а пък изгубихме. Човек отначало ще си помисли, че са слепи, глухи, от друга планета и т.н., но след секунда излиза очевадното - нагли гьонсурати, които с кротичка усмивка ти обясняват какъв си невежа и как бялото е черно а ти си некомпетентен да го разбереш. Ще видим резила в Лига Европа - там ще се набучат или на Тампере или на Олимпия..

Е на това му викам гьонсурат

обор имат за говеда

хм чесно казано дори калиакра на цонко щеше направи по-добър мач...борат да вземе да се скрие някъде и да не си покава повече картуната да си гледа другия мафиотски бизнес...стига е съсипвал левски

Бе иначе Дебрецен е хубав град, добра екскурзийка си спретнахме, а и оригинални дебарцини похапнахме - нищо общо с тея тука къде ги продават по суперите. Иначе за футбола...че то това футбол ли е?!

тоя май друса яко! смени дилъра бе ганьо!

какъв отбор беееееее.......

Отбор имате,но футболисти нямате!!!!

Чорбарите да не се радват много, че утре и на тях ще им гледаме сеира срещу "гранда" Динамо. Сигурно пак няма да имат удар към вратата а центъра ще го минат през второто полувреме. А Левски без добър централен нападател ще продължават да пропускат положения и да падат от слаби отборчета.

а бе пичове и кво като си тръгне Батков. кои ще дойде Титан 2 ли? не виждате ли че българския футбол е пълна пародия, а особено така наречените ни президенти на клубове. а кажете кои да дойде като си тръгне Батков? - аз предлагам Христолов!!!!!

Разликата между Батков и Томов, май е само в оперението! М...А им!!! Защо и как стигнахме до тук?

Освен, че Левски са жалки на чужд терен, върха на айсберга е, че тупана на снимката непрекъснато е пиян и не изтрезнява, само бълва някакви супералкохолни импресии, които и сам не може да си разбере!

Батков много си нагъл,но балонът ти е вече спукан.Показа ни,че имаш отбор,който освен да пада,друго не може.Продавай го бързо,че цената му пада драстично!

Какво са играли, леваци.

чета коментарите и ви се чудя защо не вземете вместо да пишете да се вдигнете и да смените Батков. То е ясно, че ще продължаваме да си чешем езиците пардон пръстите с такива коментари още много време.... има и следващ сезон все пак

Не може родните ни футболисти да тренират в чалга клубовете и после да играят европейски футбол !И първенство като нашето ,което е от уредени мачове и подкупно съдийство да се противопостави на истинския футбол !

На Левски им липсва подкрепата от съдиите. В момента тя не е достатъчна. Малко са дузпите в тяхна полза. Не се отменят достатъчно голове във вратата на Левски. Противниковите отбори често завършват в пълен състав, малко са изгонените играчи. Трябва противниците на Левски до 10 мин да са вече с 7 човека , ,четирима трябва да се гонят. Трябва да се възстанови статуквото от последните 20 години, тотална подкрепа на Левски по всички фронтове. И може би в началото на шампионата да се обявява от БФС(Б.Михайлпов) шампиона и той винаги да е Левски, защото понякога стават грешки и трябва да се отнемат лицензи на други отбори и разни там глупости.

Играли два отбора футбол, като мача завършил 10 : 1. След мача президента на падналия отбор възкликнал: Ама какъв гол вкарахме, а ….. кишелия. Може да е един, ама прави за десет……. Това трябва да е бил Батков………

Г-н Батков, вие май ще задминете по всички показатели г-н Томов. От един приличен отбор дори за Европа сега какво имаме? Боли ме много, но наистина докарахте нашия отбор дотам, че справедливо да ни наричат "евроидиоти"? А за плюещите и псуващите аз, левскаря, довечера ще викам за Литекс и ЦСКА.

Абе аман от тоя комсомолски боклук Батков. Вместо да си посипва главата с пепел за провала, тоя гнусник типично по комунистически извърта положението, едва ли не "всичко е ОК, нас Шампионската Лига не ни интересуваше чак толкова, ние сме големите фаворити в Лига Европа". И пак играли отлично, ама нямали шанс. Винаги на Батков са му виновни или съдията, или горещото време или високата трева или американските империалисти или Иван Костов и ония брадатите.

От футболистите не ме срам, те просто толкова си могат. Срам ме е, от наглия президент комуниста Тодор Батков. Защо изгони истинският левскар ЕМО ВЕЛЕВ? За да ни докара един истински паляч Ратко Достанич. Каква тактика имаше вчера Левски? Никаква. Дори децата разбраха, че за да победим Дебрецен в нападение трябваше да се подават ниски топки, а не високи. След тази поредна срамна загуба, крайно време е да сменим и президента.

Привърженик съм на ЦСКА, но виках за Левски, защото съм БЪЛГАРИН! А Батков вместо такива изказвания, да беше поднесъл поне извинения на феновете. Играта се печели от този който вкара повече голове, а не който направи по-красиви пропуски!

да ви кажа само, че батков като си сложи една китка зад ухото, един калпак и става за рекламно лице на всяка една лютеница най-вече народно хоро. Срамно е за всички нас, които обичаме левски можеха да покаят сърца, но те уви много отдавна ги нямат, имат ги само за кръчмите и фолк певиците

Какъв отбор, бе!!!!

Играхме добре, но ни липсваше по-голяма концентрация. Това е!

Ха-Ха! Това Борат, ама голям смешник бе! Като клуните си. "Насрани сме, ама хубаво мирише..."

навсякъде футбола е бизнес, но го правят хора с акъл и разбиране от футбол, нашите, големите, правят футбол за лична изгода, това което снощи показаха играчите, трябваше в софия да го играят, а колкото за петков, стоилов разбира от футбол. трите гола вкарани от халите, говорят кои трябва да е в национала. остава ни надеждата утре, дано...

"ГРАНДА" ДЕБРЕЦЕН РАЗБИ СИНЯТА ПРИКАЗКА!!!!!!!!!

Как може и нашия президент да ни закопава, както Сашо Томов закопа ЦСКА. Какъв отбор имаме - нисък (не играем за никакви центрирания), слаби физически (Сърмов, Топузаков, и Рабех са изключение) те унгарците направо ни прегазиха. Никакво нападение, какъв е този Ортега, как може да се дават пари на такъв некадърник, а Цачев да е в Пирин под наем. Нали и Домовчийски започна да играе на 21 години в първия отбор. Сега какво става - Лига Европа. Нека да се осъзнаят и да погледнат какви отбори влизат там. Дебрецен бе най-слабият от всички. Боже колко бой ни чака в лига Европа. Срам ме е че съм Левскар

те ни биха, но и ние лошо ги изгледахме де.

къв отбор имаш бе тъпанар 90 мин. не могат да ритнат топката във вратата. унгарците ти показаха за какво става въпрос. глупак.

Батков. Махни се най накрая от "Левски". И си вземи с теб надрусаните и пияни манекенчета които ти ги наричаш фитболисти. Кадърните и можещи ЛЕВСКАРИ ти ги изгони. Това не е вече ПФК "Левски".