БАТЕ Борисов унижи Литекс

Кошмарът БАТЕ Борисов за българските отбори продължава. След като миналата година беларусите отстраниха Левски, сега те сториха това и с Литекс. Ловчанлии бяха само на 3 минути от рая, но в крайна сметка се продъниха с гръм и трясък в ада. Гостите върнаха гола, който "оранжевите" бяха вкарали в Борисов секунди преди края, а за 4 минути през първото продължение Литекс загуби всичко, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - БАТЕ Борисов унижи Литекс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много ме е яд аз вярвах наи много в литех че ще направят нещо, вярваи и в черно море ама те нямат касмет сас жребииите, жаллко за мъри, той е добър треньор, но бате ще му съсипва живота във всеки отбор явно така ще става...

Кво се кефят чорбарите,бе!Какъв отбор са Динамо Москва,кой ги е чувал,какъв коефицент имат в Европа,кога са играли в евротурнирите за последно,какви успехи имат в Европа и т. н.?Ами нали ЦСКА им беше подставен отбор-демек те са си били фаворити и с по-висок коефицент.Ами Зенит-отпаднаха от Насионал Мадейра?!?!-явно е в голям подем руското първенство!Чорбата навремето като биха Леверкузен също "нацапаха"кълките от кеф,но после отнесоха " 4-ка от Славиа Прага и "духнаха супата"!!!

за литекс - грешка на треньора, че не направи смени да забави времето. Иначе отвсякъде беше спечелен мача!!! И тия тъпи бразилци, страхотни индивидуалисти, но да подават когато трябва. Ако Сандриньо беше вкарал - край за Батето. За ЦСКА - толкова им дадоха, толкова играха. Че били слаби Динамо - гледайте си работата! Левски беше надигран от Дебрецен в София, изненадата си е за тяхна сметка. По-добри бяха унгарците! Левски не знае да шутира към вратата, явно не умее и в момента няма реализатор - голаджия! Мърито си е треньор, но нещо проспа мача и смените, не ги нахъса както трябва!!! Не са ви виновни коментаторите!

Мега тактика "пази гола преднина па к,вот стане"

Моя коментар е за Мъри - мърляча. Провали Литекс. Незнам как всички виждат колко нещастен треньор е, а му дадоха и националния отбор. Не се очудвайте защо пак ще ни бият и пак ще обвиняваме някой играчи в грандомания или неподченение. Покажете ми един силен отбор да е победен с екип ръководен от Мърльо. В групите, преди години, постигна с Левси цял един гол. А ма били силни. И други отбори играят срещу силни но не падат у дома с 4 парцала. Вън от национала, ако искаме да отпаднем поне достойно.

няма в цялото насрано първенство отбор да бие трактористите.леле майко .ми освобождавайте ги от мачове да се не изморят милите.леко с коментарите футболистите да се не обидят.пълна излагация.

Напълно нормално е да получиш много голове при положение че трябва да рискуваш и да хвърлиш всичко в атака за да опиташ да вкараш нужните два гола! Проблема са пропуските при оголена защита на Бате :(

Mъри, защо не направи смените когато трябваше???????????????????

Литск са евроидиотите на България, да паднеш с 0:4 при положение че си спечелил първия мач с 0:1 е тотална идиотия.

много ме е яд за литех,ама тва е ..мача се играе докато свири краи садята....а пук стига сте плюли коментаторите ,да не би те да играят че да са виновни за загубата:)))аиде чао и успех на левски в лига европа.

d4

рибата мирише откъм главата. няма какво да добавя. великите отворковци от БФС да си посипят главата с пепел. и да се махат. начело със смешника с перуката.

батето сви сърмите на латекса :) направо много жалки бяха вчера ...

Добре дошли на ЦСКА в ЛИГА ЕВРОПА. Жалко, че и Литекс не можаха да пристигнат при нас.Но да се упрекват коментаторите е смешно.

Жалко за Литекс, но с малоумен треньор толкова. Имат едни от най-добрите футболисти в българското първенство, но за съжаление с това недоносче, което съсипа и националния нищо не става. За коментаторите нямам думи. Време е да направим нещо. Това е държавна телевизия и част от данъците ни отиват за заплатите на тия смешници.

На борис касабов и пепи "шутката" трябва да им се забрани да коментират спортни събития ! Левски и Литекс не паднаха заради тях , но псевдокоментаторите ги "погребаха" още от 50-55 минута на мача ! На тез гадни каръци да им се изтръгнад езиците !

Аз съм левскар, но казвам едно голямо ЕВАЛА на ЦСКА, наистина имат голям дух, а за Литекс искрено съжалявам, явно Мъри не става за треньор на който и да е отбор, та какво остава за националния !!!

много слаб треньор, а също и коментатор. нямали кои да ги смени???

Не плюйте срещу Литекс, бе диваци! Как можете да се радвате, когато губи БЪЛГАРСКИ отбор??? А левскарите да си замълчат, щото е тъпо да четем техните писания. Ама ха, по-добре собствениците на отборите добре да си помислят за селекцията си.

жалко радвам се на литекс, 4е го има и ме боли за футбола, като общо не ме кефи, 4е само цска продължава...а съм такъв

ти си дух... бе нещастно копеле

жалко за литех, но когато тръгнеш с мисълта да пазиш резултата така се получава че губиш и то лошо! поклон пред отбора на цска(софя) защото такова раздаване и тичане не сам виждал от години в бг отборите. благодаря ви за сърцатата игра.това е цска!

но моля ви, аз налагам своя собствена система която показва правилния фоотбалл.това че загубихме от такав класен отбор като бате борисов не трябва да ни притеснява много, все пак и левски не моя да се справи с него. до година пак.

алооооооо левскарите по добре замълчете видяхме какво можете.цска показа кои е наи класния отбор

Абе Севдо, какво се радваш, че БАТЕ "минали и през Ловеч"? Не ги ли гледа вашите "Левскарите", какви мишки неориентирани бяха срещу Дебрецен? Вместо да се вайкате колко ви е слаб отбора се радвате на чуждото нещастие. Ще ви видим в Лига Европа кой какво ще духа.

срам за българския футбол. стоилов отивай си!!!!

Трактор Беларус мина и през град Ловеч хаххахахахахахахаххаахаххахахахахахахахахаххахахаахахахахах :) Ние Левскарите поне ги мачкахме и 2-ата мача. Да се радват че си измъкнаха хиксовете че на елиминираха с 2-а гола на чужд терен ;) Кой сега е Евро идиота? Кой сега е Евро духача

Жалко, много жалко за Литекс. Но с такъв титан на мисълта за треньор, който има и комплекс от БАТЕ, жална му майка на националния отбор. Ама и там ще го държат още дълго - нали трябва да пробутва и клоуна Ники (наТати)...

Единственият отбор с характер и традиции е ЦСКА. Това е отбора на народа и много се надявам скоро БАТЕ да се срещне с червените и да изяде големия армейски х..й

Литекс - ББ 0:4 ! Е то бива бива, ама чак толкоз изтърван трактор не бива

КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОВЕРИ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА ТОЗИ ИЗКЛючИТЕЛНО ПРОСТ ТРЕНЬОР-МЪРИ.КАТО МУ ГЛЕДАМ СЪСТАВА ЗА ПОРЕДНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ-СЪщИТЕ ИГРАчИ,ЗАГУБИЛИ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ КВАЛИФИКАЦИИ.ИМА ТОЛКОВА ДОБРИ МЛАДИ ИГРАчИ,КОИТО БЕЛЕЖАТ ГОЛОВЕ,НО ТОЙ Е ЕДИН МРЪСЕН И НАГЪЛ КОН С КАПАЦИ И НЕ ГИ ВИЖДА

заради тоя василев сменям канала.Не мога да понасям тъпите му и некомпетентни коментари.Жалко, че и литекс губят от Бате

A little bit of update: Литекс - ББ 0:3 Емии...

ееееееееееееееееееее много кофти

не могат да вкарват литекс! специалният има още да се учи.....

коментаторите василев и симов ми приличат на нане и вуте с козите на поляната.просто пародия на комент. на футболен мач.

браво на литех