Арестуваха футболната легенда Георги Димитров - Джеки

Легендарният капитан на ЦСКА и националния отбор Георги Димитров-Джеки бе задържан от гранична полиция при прибирането си от Цюрих, пише вестник "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха футболната легенда Георги Димитров - Джеки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ви сера на личностите кудето сте :д

Да ви е.. маиката всички сте разбирачи смешници мрусни кои ви брои вас за живи бе паляци човека ако трябва ще иска да се срещне с господ.... бил е наи великия футболист за времената като са го виждали са им спирали часовниците а вие некву интернет ф...... коментари ще давате

Вие може да го познавате добре в личен план, но аз съм провинциалист и съм го виждал само един път от близо. "Възхищавам" му се много пиян, се би с трима милиционери, опитващи да го озаптят налитайки срещу Тенев и Кр.Димитрова. Беше в славнете времена. От тогава е така.

Да си голям футболист не рядко означава... да си малък човек.

Да наистина - кой обикновен човечец би могъл да иска среща с президента? А този, ако се махне от България на кого ще накриви шапката?

Джеки беше голям играч, но алкохолът го съсипа, както и други легенди като Джони Велинов, Начко Михайлов, Нако Дойчев и т.н.

Ако всеки задържан иска среща с Президента - до къде ще стигнем?

Какъв ужас. Искали да му проверят багажа на митницата. Защо българските футболисти все си мислят, че за тях не важат всички закони?