Батков: Ако трябва, ще лазя по земята, но те скункса ще си го изядат

Президентът на Левски Тодор Батков проговори за първи път след скандалната ситуация с измисления трансфер на Дарко Тасевски, Зе Соарес, Юсеф Рабех и Живко Миланов в Рубин Казан. Адвокатът бе хванат от Канал 3, след като кацна на летище София, след което даде дълго интервю. Батков разкри, че знае кои са заговорниците и заяви, че "ако трябва, ще лази по земята, но те скункса ще си го изядат", съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Батков: Ако трябва, ще лазя по земята, но те скункса ще си го изядат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ясна е работата - батков е слушал лекции в сашотомовата колиба на тема - как се унищоява голям отбор с традиции и безброи фенове. вапреки че сам варл цесекар от наи-яките, ми е ял за левски - не може да се случват такива работи в отбор, които не толкова отдавна стигна до четвартфинал в уефа. това е истинско безумие!

цялата клубна гордост на Левски не е Гунди, а майор Аспарухов (Гунди) и майор Котков. Когато ги погребваха така пишеше на некролозите и цялото МВР и ДС бяха там. Боли ги лефскарите, че милиционерите са също най-ревностните фенове на Лефски, затова са толкова злобни и агресивни. Хайде останете си с комплексарщината си и с рева си, че всички били против вас (и кой бе скудоумци от властимащите е бил срещу вас, винаги сте били глезените и галените), евроидиоти безнадеждни...И още информация за лефскарчетата пубертети, този епитет "евроидиоти" ви го дадоха западняците едно време, преди почти 30 години след едно безумно изпълнение в Белгия...И сега най-великото било участието в ШЛ ама не казват за идиотския си резултата 1:17, трудно "постижим" от който и да е друг отбор. За евроидиота е важно участието, дори и да се насере, а не победата.

И защо слагате чужди думи в неговата уста? Човекът ясно си каза и го повтори и потрети СНУКС...

в крайна сметка Чорбата сега се кефи, но загубите с по 7:1 и 7:2 не са купувани и ви боли все още! не забравяйте, че свинския отбор беше любимецът на партийната върхушка!

пише се "прокуратура", а не "прокоратура"! Абе вие завършено средно нямате ли, че постоянно в тази медия се допускат елементарни правописни, граматически и стилистични грешки! плачете си направо за златен скункс!

Цялата клубна гордост на Левски - Гунди. Това е единственото ви постижение за близо 100 години отбор. Смешници!!!!!!!!!!Евролююзъри

преди десет години бях дан.инспектор и ми възложиха ревизия на Станимир Стоилов. търсих го да адреса му по регистрация, но той просто изчезна, после изпратих покани до адреса на майка му и съпругата му в гр.Хасково, търсихме го чрез полицията - резултата никакъв! изтекоха три месеца и ми прибраха преписката, след две години разбирам, че този мушморок така се е бил изплашил, че е живял на \"пансион\" в бунгала на ст.Герена. същият този който се га се перчи с костюм за 4 бона.

Тоя дебил е за затвора! ЗНАЧКОНОСЕЦА-Пияница мръсен незнае на кой свят е!Да е гушнат с Гоце и да се махнат от държавата.

хахаха, голям смях, ел дебил, хахаха, няма такъв бай ганьо просто, няма

Леле голяма дрънканица стана с тоя проблем .Левски си е Левски с Батков и без Батков .Отново шампиони и всичко пак е синьо просто името на клуба и духа на Гунди е в основата и трябва да сме силни точно сега.Където и да играеем от нататък трябва да бием.

Е той и Лупи едно време даваше назаем пари на ЦСКА :))))) добра аналогия

В предаването по БТВ Батков каза, че негови фирми финансират Левски като му дават пари на заем. Кои са тези фирми - не каза! Пари на заем се дават с лихва. Каква е лихвата не каза! Как Левски връща заемите, от къде взема пари - не каза! Той давла лични пари - от къде ги има - не каза! Извод - навчрно смята зрителите на БТВ за глупаци? А може би Батков е глупакът или голям мошеник@

Сега най-после блесна истината за гениалния адвокат, ерудирания юрист, кавалерът на орден "Стара планина", Дон Базилио на адвокатурата. Господина ви Батков е преметнат, все едно е някаква блондинка от вицовете!ХАХА! Разбрахте ли най-после, че юридическата компетентност на Батков е зле скалъпен мит! Помним го още като беше юрисконсулт на БАЛКАНБАНК. Какво стана с тази банка, м? Помните ли?ХАХА! Добре, сгрешил си-сгрешил. На всеки може да се случи. Признай си поне! Поискай прошка, милост дори. Не-е-е-е, братя и сестри! Той ще ни боботи, че световната мафия, есенните слани и злокобното разположение на звездите са виновни! Не и той самият! Слушах го тази сутрин и онемях! Посрещнали ги били със скъпи коли и ги настанили в скъп хотел, ergo работата намирисвала на истина:) Това му е белегът за истинност, на наш бате Батков. Естет, като фолк-певачка. Като се разминат край нея две BMW и си вирне краката поне в едното, решава, че е звезда! Такива ми ти батковини...

..."Защо не ми се обади Мирчо Димитров, ако е знаел. Той ми има телефона. Между другото Мирчо е човекът, който доведе бразилците, които струват 2 милиона евро, от които Жеан Карлос струва един, а после с 300 зора го продадохме за половин милион"... И какво излиза?! Че на Батков, Мирчо Димитров от Вършец му е виновен. Егати тъпанарите са тия левскари!

А как се става от хрисим юристконсулт в партиен (червен)вестник крупен собственик и бизнесмен ???!!! Явно с много труд и предприемчивост :)

Прочетете какво е казал "нормален" Аз бих повторил всичко дума по дума,няма какво да се добави

За мен проблемите на Левски в игра не идват от заблудите на управата, а от играчите и треньора.През последните 2-3 месеца играта на отбора куца, а до сега всичко им беше наред.Така че да не се търси под вола теле, а да се стягат и да почват да играят като хората.

и защо променяте казаното - не скункс а снукс ще изядат

може ли да са такива идиот да натоварят футболистите като стока без дори да звъннат на рубин да видят за какво става дума...тва не го разбирам...добре са ги кръстили ел дебил в Испания :)))

Случайни ли са всичките тези проверки на НАП във футбола? Дават се данни от проверката а в Левски още не е приключила... Батков задейства всичките си връзки за да разсее атаката срещу себе си...но този път и Левски ще цъфне.

какви заплахи, какво чудо от този иначе толкова честен човек... обаче е напълно прав да си мисли, че нещата тръгват от бг (цска няма нищо общо). батков подигравателно се отнасяше към евентуални крими желаещи да купят левски и го заяви в прав текст, че на хора, които са с неясни пари и търсещи легитимация с отбора, тои няма да продаде левски. както и на наско сираков. а между другото нали никои не вярва, че в левски плащат данъци и осигуровки на реалните доходи (както във всички други отбори разбира се)

Колко пъти да пиша коментар, а да не се публикува? Батков ли ги редактира! Крайно време е на това адвокатче да се потърси сметка от прокоратурата за золумите които прави. Левски трябва да се освободи от всички далавераджии и некадърници, ако иска да е отбор на народа.

Аз съм левскар от дете. Но "Левски" на Патрата, Соколов, Гунди, Дервенски,Блаже Филипов,Кукуша и прочие и прочие бе наистина отбор на народа. Сега са просто жалки.

а в синьото стадо роди се предател, не ви ли е рам от товаааа :))) стига ревахте говеда мършави :) пасете си ливадата до герена кротко и чакайте някой да ви купи "звездите"

Абе, Батков нещастен! Това, че са ви излъгали не може да бъде оправдание за слабата ви игра. Първо трябваше да се замислиш, кой е луд да дава пари за куци и сакати футболисти. Щом си преценил, че можеш да продадеш тия четирима хубавци, значи останалите спокойно могат да играят сами и в родното ни първенство и за УЕФА. Видя се обаче, че от това отборче нищо не става. Най-доброто решение за Левски е да си смени собственика и събере кадърни футболисти! Дано прокоратурата стигне и до твоите големи далавери Бате!

...боже, боже!!!Слез и си прибери вересиите!..марсианци са виновни

левски, никога не са имали по слаб шеф, жалко и публиката им е слаба щом го търпят.

Зашо Батков ти си мислиш, че си невинен? Аз лично си мисля, че ти също играеш черно тото и си заложил голяма сума за загубата на Левски - и сега крадеца Батков вика "дръжте крадеца" - няма ли да се махнеш и да спреш да крадеш футбола.