Невероятен Бербо със страхотен гол при равен за Юнайтед

В мач от осмия кръг на Висшата лига Манчестър Юнайтед едва не загуби при домакинството си на Съндърланд, завършвайки 2:2. "Червените дяволи" за пореден път демонстрираха своя несломим дух и реализираха изравнително попадение отново в даденото от съдията продължение на срещата, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Невероятен Бербо със страхотен гол при равен за Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе момче,кув хамбургер кава валенся бе. ти луд ли си. тук хората говорят за наи-големите. като искаш хамбургер,ходи в макдоналдс,да те....... хе хе хе,хамбургер, хе хе хе.... браво бе,разсмя всички сигурно. ха ха ха ха .......

Приятел,ти пипал ли си някога топка ,или си от тия разбирачи с бирените коремчета?Направи 1 спиране като него/поне се опитай,резултата ще е ясен/тогава коментирай игра,пасове ,отигравания!Аман от ламери!Браво Бербо!

до оги ; искам да ти кажа че бербатов може да не е от школата на цска ,но тои винаги е казвал че е цскар и обича цска ! за ваше съжаление той е червен и сърцето му е червено !!!

deep. purple66, кво значи недоразбран бе?!?! тва да не ти е литературен кръжок.тва е футбол- или играеш или не..или вкарваш или не.факт е че Бербатов направи слаб първи сезон и който не го признава или не разбира от тази игра или говори колкото да се намира на приказка. в момента, поне според мен, е в далеч по- добра форма и то си личи, така че искрено му пожелавам успех.ама да го възхваляваме едва ли не при всяко докосване на топката не върви..и за справка- тва не се нарича злобеене, а реализъм.

До ОГИ-БЕРБО бил от Пирин,ами на милиционерското отборче левски футболистите от кеде са? Гонзо, Г.ХристовТопчо,Мечо и целия зоопарк?!!!Ха Ха!

Тук пак има хора, които не знаят какво говорят. Трябва да не се дава гласност на всички от простолюдието да се изказват публично, защото картинката е жалка! Аз съм Левскар от както се помня, никога не съм ставал от този отбор, просто съм Левскар. Знам добре, че пове1ето фенове на Левски са малки наркоманчета и алкохолици - живея близо до стадиона от какво съм се родил и имам поглед над нещата, но познавам доста свестни хора от Левски, които се изказват ласкаво, но те не са с български манталитет..... И последно само да подчертая - чорбарчета - Бербатов е от школата на Пирин, не от вашата, така че за неговите успехи не се бийте в гърдните като за ваши, защото те са български - не на комунистическия отбор! Сега знам, че повечето от четящите този коментар няма да вникнат в думите ми, но това е защото толкова си могат - мозък не се продава наливен...

Абе простаци, вие знаете ли какво е задна ножица? Тоя некадърник тънкото коленце, без да иска скочи колкото легнало бръснарско ножче, удари топката ,и за своя голяма изнедана тя влезна. Задна ножица правеше Ван Бастен, тоя е някъв дървен манекен.

и\'м а барбие гирл ин а бабие ворлд :))

Голът на Бербатов брше хубав,но да се казва ,че е задна ножица просто е превъзхвалено.Беше нещо от рода на воле ножица.Ето на това му се казва задна ножица–http://www.youtube.com/watch?v=DPWXuJuTYQM&feature=PlayList&p=3F269EB4398A0AE1&playnext=1&playnext_from=PL&index=2

А бе защо посточнно ни занимавате с тоя измислен отбор Манчестер Юнайтед . Защо не пишете нищо например за "Хамбургер" или "Валенсия" ?

Оги е напълно прав, и на мен ми е писнало да чета неградивна и измислена критика към Бербатов. Най - малкото той е българин и трябва да се радваме, а не да го плуем.

Такива задни ножици не прави в националния, а подаването към него не беше невероятно... Шибаняк мръсен - само пари са му в главата на това момче, капка национален дух няма...

Страхотен гол!!!Прекрасен Бербатов!!!

супер бербо

голям късмет извадиха червените гадове трябваше да паднат...

винаги сам мислил че бербо остава неразбран в ман унт миналата година. но сега английските лумпени се увериха в неговите способности. иначе вече след като се махнаха ония лакомници и зависници роналдо и тевес. мачкай бербо

А ти съмняваш ли се че няма да има такива ? Тънем в злоба и завист. Това е истината!

Нещо не разбирам!! кой е вкарал изравнителния гол? в началото на статията е Бербатов в края - Евра!!

Не сам почитател на Бербатов ма как на хубавото може човек да каже лошо?!

Бербатов е супер играч и ще го доказва занапред с подобни голове. Трябва да уважаваме повече постиженията на нашата нация, подкрепяйте Българите и търсете положителното в тях, нека оставим завистта на заден план.

супер берба, само така!

Оги много се вълнуваш кретен, гола бе случаен и срещу посредствен тим като Съндарланд!

прав си, брато... няма по-малоумно животно от българина... то не бяха критики, не беше злоба към момчето - наистина съжалявам от дъното на душата си че съм се родил в това стадо - явно много минали грехове трябва да си имал за да те накажат да се родиш сред такава пасмина. после цска били "евробоици", левски "евроидиоти", а бербатов пълен боклук, барби и т.н. гледайте си "вечното дерби" с футболисти, които и във 2-ра дивизия на англия ще станат за смях и без много-много анализи моля, защото се излагате мъжката...

Оги, честно да ти кажа малко на късмет го вкара гола .. важното е че го вкара ;) останалото е пълнеж

кво да ти кая пич, отрепки, мижитурки, жалки човечета некви...........

Оги, не се и опитвай да проумееш , спомни си вица за казана ! Има доста свестни и обективни привърженици на Левски, но лумпените ,които плюят по адрес на всеки ,който не е имал нещо общо с мижавото им клубче само могат да се задавят в собствената си злоба и да пият по една чаша "бораткова" , ще им дойде освежаващо.

имам чувството, че това ще е неговия сезон......последните му мачове го показват, а днеска отново брилянтен гол, перфектни отигравания и контрол върху топката. израства с всеки мач и заиграва все по-свободно. уникален талант е! дано е жив и здрав!

Дай линк към клипчето.Бербатов е номер 1, страхотен гол!

Бербатов и манчестър са пълен провал :)тази година нямат никакъв шанс.

Браво Бербо! Давай все така и запушвай устата на критиците си с точно такива игри! Glory, glory Man United!

Хайде гледайте гола му и после пак да чуя критики! Скапаняци такива - това българина е ебати боклука! Гледам гласуването за клипчето с него и пак има над 30 души, които са гласували негативно простив него! Недоумявам!!!