Бербатов фаворит за гол на кръга

Зрелищната задна ножица на Димитър Бербатов срещу Съндърланд не остави никого безразличен, пише "7 дни спорт", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов фаворит за гол на кръга | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бербо е добър , от стоичков до сега няма по добар !!!

само така. сега остава да влезе в добра серя като дрогба например и ще ни взривява редовно на стадиона. а за културата на булгарина като цяло сум изписал трудове тук по форумите. за това сум се и махнал отдавна.......

Това не беше ножица, а класическа ала-Пиола. Само класиците могат да правят класически изпълнения. Браво момче. Ти си наша гордост. Все едно сме присъствали на спектакъла ти макар и не в Ковънт Гардън.

аз гледах само клипчето което бяха пуснали и там беше прекъснато, но въпреки това ми се струва неспортменско -за къде бърза-и резултата го доказа-вместо те да вкарат гол-на тях им вкараха - аз много харесвам Бербатов де и много се радвам на неговата форма напоследък- и точно за това ме е яд, че не успяха да победят

Ако си гледал мача - Бербатов тичаше към мрежата за да вземе топката и бързо да се върнат за да наваксат в резултата - те изравниха но искаше да бързат за да вкарат втори гол. Това е. Няма други причини. Само Бербо!!!

Брато - това е положението тука! Само се питам - защо си хабя нервите и времето да чета негативни коментари от злобни, малки душици?! Питам се и защо се опитвам да ги превъзпитавам тия деградирали палячовци - понякога като човек направи грешка и го поправят, би било добре да се замисли! Обаче тук положението е безнадежно - тръгнеш ли да казваш на някой, че не е прав - той ти се сърди! А той прост, ама просто - обаче се надценява и си мисли, че е по-умен от теб! Еххх трагични са повечето хорица - трагични! Малцина са тези, в които откривам нещо човешко и истиснко! Наистина не разбирам как може да не се радваш, на нещо като този гол на Бербатов!

на хубавото трябва да си ненормален за да кажеш лошо.браво, все пак става на вапрос за бялгарин,

Аз съм левскар, но страхотен фен на Бербатов!:-) Мисля, че е невероятен талант, последните три мача му бяха перфектни, особено срещу Волфсбург! Ножицата беше брилянтна! Пожелавам му поне 20 гола този сезон, но и повече да го търсят в нападение, защото другите или са егоисти, или не им е толкова ясна играта!

Прав си Оги, ама много!!! Кажи ми брато какво да искаме от поколение при което момчетата искат да станат мутри, а момичетата манекенки или фолкпевици?!Крушата непада по-далеч от дървото.В България, има в изобилие завист и излоба...

трябва да са много елементарни в мисленето си тя, които са допускали, че да даде фъргьосън толкова пари без да си заслужава е възможно. и миналия сезон имаше брилянтни изпълнения бербо, а ако имахме треньор кадърен и в националния отбор с матро, стилян и цо. щяха да направят много.

голът наистина беше невероятен, но ми направи малко неприятно впечатление как избяга от Руни след това-той така го гонеше за да се зарадват отборно, както се казва, ама митко не, та не.

браво митко все повече голове за манчестер и ако може и някои за националния да има :д продаляваи да опаваш мрежите!

Браво,Мите!!!

Некои коментират, че това не била задна ножица. Да разгледат снимката,може би е монтаж , а ?

Голът на Бербатов беше много красив ,евала.

Айде сега отново някой скапан българин да се появи и да каже, че гола на Бербатов не беше красив и не заслужава да спечели приза "гол на кръга" !!! Ей затова сме на тоя хал, тук няма да има оправия, защото и децата на тоя тип хора - и те са такива - злобни, гадни и с елементарно мислене! Хайде със здраве!