Мъри: Искам да водя отбора и в следващите квалификации

Националният селекционер Станимир Стоилов продължи да нахалства след позорната загуба от Кипър с 1:4. След прибирането на "трикольорите" в София Мъри заяви, че иска да води отбора и в следващия европейски квалификационен цикъл, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Мъри: Искам да водя отбора и в следващите квалификации | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъри се вижда че тоя резултат 4:1 ще да му е запазена марка. Защо толкова много некадърници се смениха като трениори а за Георги Василев човека който се е доказал като един от най добрите специалисти у нас ни ума ни дума. Както е тръгнало следващия избранник сигурно ще е Вили Вуцов.

И господ да стане трениор ,това е Кипър-България 4:1 ,Танев,Сираков и ко,Емила Данчев ,и "Н" на брой знайни и незнайни интереси ,за концесии на бази ,ниско платени некачествени трениори в детско юношеската школа .Децата играя на изкуствени терени ,които по принцип са за аматиорски футбол .Пропаста ,която зее между ръководство БФС и клубовете.Дирижирането на футболното ръководство от Гриша Ганчев,реденето на състава на сълфетка.Лечков с големите му интереси към спорта в Сливен уреждането на великят му племменник,и сие компания.Футболни босове ,като Галев,Динев и Н на брой други ,които са в А група за да продават и уреждат мачове.Лицето Батков,който става 3 сезона шампион с далавера с босове от ЦСКА ,или а не е истина в първенство с изравнени сили между водещи отбори 14 точки се стопяват за 2 месеца или 6 мача.Далавера има в цял свят но не толкова нагла ,като у нас.Корупция има в цял свят но не толкова явна ,като у нас. СКРЪБНА ВЕСТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ УМРЯ СЛЕД ДЪЛГО И МЪЧИТЕЛНО БОЛЕДУВАНЕ НА 10 10 2009. В Столицата на Кипър Ларнака БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ УМРЯ. Погребението ще се извърши на 14 10 2009 на стадион "В. Левски" .Поканени са футболистите на Грузия да присъстват на опелото. Дано и те се смилат над душата му.ПОЧИВАЙ В МИР. п.п. Моля Виновниците за неговото боледуване да не присъстват.

А ЗАЩО МЪРИ НЕ ВИКА ВАЛЬО ИЛИЕВ И ЖИВКО ЖЕЛЕВ - ТЕ ИГРАЯТ МНОГО УСПЕШНО НАВЪН, А НЕ В БЪЛГАРИЯ!!! СПОМНЯМ СИ ЕДНО ИНТЕРВЮ НА ВАЛЬО ИЛИЕВ ПРЕДИ ГОДИНИ В КОЕТО ПЛЮЕШЕ МЪРИ, ЧЕ ДЪРЖИ НА ПЕЙКАТА ТОПЧО, ГОНЗО,АНГЕЛОВ, КОПРИВАРОВ И ДРУГИ ОТ ЗВЕЗДИТЕ НА ЛЕВСКИ И СЕ ПОДИГРАВАТ СЪС СИРАКОВ С ОПИТНИТЕ ИГРАЧИ В ОТБОРА .МОЖЕ БИ ЗАТОВА НЕ ГО ВИКАТ ВАЛЬО.НО ДВАМАТА С ЖИВКО СА ЗАВЪРШЕНИ ЗАЩИТНИЦИ ОТВСЯКЪДЕ.

ако борислав михаилов не уволни трениорскя щаб веднага или като краен варянт в сряда, то само и единствено виновен ще е тои. какво повече трябва да се случи, как допускат експерименти в офицялни срещи, какво се правят на разсеяни - имаме футболисти и то добри, но некадарно са подбрани и наредени. стоилов е задалжително да напусне, както би станало вав всяка нормална дарява

махаиса от тука ве за ко си ни да падаме и от азербаидян ли искаш ве смешен махаи са!!! искаме оставка!!!

Тоя щял да учи играчите да си подават топка и да се подреждат в линия??? Абе Батков и Гришата не те ли научиха кво се прави след като се посереш бе смешник! И има наглоста да си прави постъпки за другите квалификации. Ами нали тия дет оте бутат зорлем да си там, и тях няма да ги има! На оня само перуката ще му остане като кипърски трофей, да другия обичката и лайняната дъвка, а на теб селското овчарче бенката, та да има къде да храчат феновете, ако недай Боже, доживеем случайно пак да си на това място, което трябва да е със министерска забрана за вас тримата!

Кво ще водиш бе каунь, бил искал да води....Видяхме колко можеш да водиш, щастливец и щастливо стечение на обстоятелства, нищо не можеш да водиш, дори и говеда...Махай се и докато не вкараш "Спиртист" Горно Надолнище в ШЛ, тогава може би вече ще си се научил на нещо.

Ная тоя "калъф" май са му специалитет четворките първо Литекс - Бате а сега Кипър - България. Абсолютен мухал. ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА

ние сме виновни, че присъстваме по стадионите и подкрепяме хора, които явно не стават. не е вината във футболистите този пат и това е повече от видно, но също така ни правят на глупаци с арогантното си поведение. да окажем натиск докато някои си подаде оставката, да се съберем и стоим извън стадиона в сряда - трябва да знаят, че носят отговорност и този срам няма да им простим.

На тоя Мъри да се забрани всякакъв достъп до футбол освен по телевизора!

имаш го мурка и за по-следващата ако искаш може и да бием фарьорите накрая :)))

Неписано правило е футболисти, които не играят в клубните си отбори да не играят в националния отбор. Стоилов бе освободен от "Литекс" за лоши резултати. Ако зад гърба ми стои човек като Наско Сираков, и аз ще стана шампион на България с Левски. Явно Наско не е имал връзки в Кипър.

''Ние трябва да мислим да запазим игровото поведение на отбора в следващите квалификации'' Тези думи на тоя треньор са смешни и жалки! Какво игрово поведение ще запазва за следващите квалификации тоя!? Ако го запазаи не ни чака нищо добро в близко бъдеще! Да се маха веднага тоя идиот от поста треньор ба Българският национален отбор по футбол!Да се маха - ВЕДНАГА, ВЕДНАГА!!!

кипурци са много по добри от нас...те са 50 години напред...

Тия двамата да се хванат ръка за ръка със Станишев - и двамата са безгрешни, но как стана така, че ни направиха за резил.

"Ние трябва да мислим да запазим игровото поведение на отбора в следващите квалификации". Е, че тогава защо да ходим на квалификации бе Мъри? С това "игрово поведение"? Да си оправят головата разлика с нас ли? Имаше един отбор, от който не бяхме падали, сега, благодарение на такъв "професионалист" като тебе, и той ни отнесе.... не с един, а с цели четири гола... Шушумига си голяма....

Че кой не иска 30 хилки заплата? Особено при алтернативата да продава кауни, вместо да се прави на велик ...

кух каун...

АБЕ СБЪРКАНА МАРДА ,КАКВО ИСКАш ТИ БЕ.ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА БЕ ГОВЕДО МРЪСНО ,ТРЯБВА ДА СЕ ГРЪМНЕш БЕ ,НАХАЛНИК.ТА ТИ НЕ МОЖЕш ДА ПОДБЕРЕш ФУТБОЛИСТИТЕ ,НИТО ДА ГИ НАРЕДИш БЕ МАРДА СКАПАНА

няма треньор, който да класира тия балъци.

абе тоя мъри трябва да се гръмне на мига перуката трябва да вземе един класен трениор ,тогава може да стане нещо

ти луд ли си бе на нашият тим му трябва немски треньор

И аз бих искал да съм мафиот от БФС - що курви са там, пари, коли, жени. Ми пиенето - до припадък и то без да даваш и стотинка. После безплатни квалификацийки (оп простете - екскурзийки) по чужбина, ум да ти зайди. И все пак да си български национал изобщо не е лесна работа -демек само ние моеме я вършим: по цяла нощ да пиеш, да смъркаш, боцкаш, чукаш и на другата вечер (по тъмно - тренировка де) да се правиме, че правим нещо... . Абе само ние си го можем т'ва и държавният мениджър на националния - Лъчката Танев (да му ..................!......!). Други не мой издържа. Затуй ше ни гледате да го прайм още сто и двайс години. На здраве и честито. И по принцип ние друго си не моеме. За т'ва сме тука.

Човек без достойнство, без треньорски умения и без грам морал. Селяндур, захапал кокала. Жалко и тъжно. Но така ще е с тези ръководители на българския футбол.

как може след толкова слаби мачове да е толкова нагал.......това не е балгарскят шампионат кадето н.сураков да урежда мачове и да прави левски шампиони и после като доидат мачове в европа да едат дарвото. не може да са виновни един двама футболисти-виновен е този които ги вика. о.с.т.а.в.к.а

То като се замисля и аз искам...

наж добрят тренер за всички времена.

едно е да искаш,друго е да могеш.

СТОИЛОВ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ СЛЕД ТОЗИ СРАМ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗГОНИМ СКАПАНИТЕ ТРЕТОРАЗРАДНИ ЛЕГИОНЕРИ , ЧИИТО СТРАНИ ПО ВРЕМЕТО НА ГУНДИ И ЯКИМОВ РИТАХА С ПАРЗАЛЕНИ ТОПКИ , А БАЩИТЕ ИМ ГИ ГЛЕДАХА УВИСНАЛИ ПО ДЪРВЕТАТА\'

тоа нема ни срам ни сурат,еба ти нагля.

само на мен ли този ми е адски противен?

Всички гнусни лЕВСКАРИ OUT от футбола. требе закон да ги забрани

още колко срамни загуби трябва да преживеем за да раберем че ни трябва треньор чужденец ?!?!?!!?!? разбрахме вече че нямаме треньори !!!!!!! погледнете волейбола ?!?!?!!?!?!?!?!? само така може да вървим напред засега !!!! не може некви сменшни държави с футболисти полупрофисиналисти да правят отбори и да ни бият като .......язък за мега звездите ни !!!!

То бива наглост, ама тоя Шут ми скри топката. Ако беше с мозък и добро треньорство, щях да съм много радостен, ама толкова нагъл боклук не бях виждал. Оня чорбар Стоичков ръси глупости на килограм, ама тоя с дебилските си мераци май ще го надмине. Както се изказа единюнак по-горе и тримата да ги махат от Националния / Мъри, Сиромахов и Михайлов /, че от тях и чеп за зеле не става.

Моля, да не бъдем груби и цинични! Всички видяхме, че и нашите футболисти имаха своите шансове, но за съжаление ги проиграха. Грешките в защитата бяха логични предвид възраста и опита на футболистите, но ще дойде време когато тези футболисти, които вчера бъркаха ще играят уверено и стабилно. Подкрепям и футболистите и Ръководството на БФС, както и Мъри Стоилов. Желая им Успех!

А да те ритат по ташаците не щеш ли?

когато отивах на воина тръбва стратегя, независимо от воиниците, винаги чте има слаби,високи,глупави а точно това липсва на мари и сие.напалеон захто е велик.иванов-ницолов,кои ви излага че сте ф-сти в-болисти да.

ега ти безочието!!!!еи каун-марш в хасково,селяндур туп.

Хората с морал правят ето така :"Веднага след отпадането от световните финали наставникът на Швеция Ларс Лагербак подаде оставката си."А в България какво става.Падаме от "футболното страшилище" Кипър с 4 : 1, проваля се в квалификациите,а в същото време се настройва за следващите квалификации и иска да води отбора.

Хем вижда , че за нищо не става хим се натиска! Да сте видяли комунист да си дава оставка? Влак да изгори, автобус да катострофира, държава да пропадне, отбор от супер футболисти да провали!

"Треньорът на Tурция подаде оставка след провала на тима за ЮАР"- Абе Мъриии, ти виждаш ли кво правят треньорите които се провалят в квалификацийте?!Иди на луната, ако можеш...а,забравих и Наско да вземеш:)))

Ако тоя продължи да води националния, аз НЯМА да гледам и един мач!!!

Не само за следващите ами до живот трябва да го водиш отбора,носамоако и мен ме вземеш в него и аз не мога да ритам......

Нов треньор? Кой? Следващата жертва? От вън специалист? Глупости. Такъв ни е футбола, калпав, с намахани футболистчета, дето си мислят само за пари, мадами и алкохол. На какво разчитат ли? Ами на мача с Лацио оплюваният от публика и кой ли не нападател на Левски - Георгиев получи една от най добрите оценки от треньора на съперника!? Това е. Човекът вижда потенциал, но ако глезльото плаче в Рим или където и да е няма кой да го съжали, там се бориш. Тука правим компромиси на пияните копелета. Е, така ще е и с Мъри и без Мъри.

само прост некадярен селянин доведен от пасището може да бяде толкова безочливо нагял мизерник - знае че е нищожен простак и се опитва на гярба на националня да закрепи някоя и друга заплата .....с номера от селски вечеринки

Те в селото не го пускат,той пита де е черквата. Нагло е ,драги ми Мърко,да искаш да си треньор до следващи квалификации!Няма какво повече да доказваш,ти и твоите командири доказахте колко струвате и какво можете,време е да ви кажем СТИГА,ДОСТАТЪЧНО ИЗЛОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ,ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКИ/АКО ИМАТЕ И КАПЧИЦА РАЗУМ,АМА КАТО ЧЕТА МАЙ,МАЙ ГО НЯМАТЕ ,ТАКА ЧЕ С ЕДНА ДУМА В Ъ Н !

ДА СИ ХОДЯТ МЪРИ И НАСКО !!! ВИЖДА СЕ, ЧЕ НЕ СТРУВАТ САМО НИ ПОЗОРЯТ !!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТРЕНЬОР ОТ ЧУЖБИНА !!!

нека да остане но като помощник на некои истински трениор.и за престоя си да не вземе и стотинка а само да се учи.а лаиното сираков да се маха не само от националня а и от самата ни родина.да отиде в израек например кадето му е мястото.

ти даже неги научи от коя страна се рита топката

как да не искаш и аз искам да взема 30000лв на месец и какво като паднем от кипър?бъди мъж и виж твоите колеги какво правят в такъв случай!ти и насо и боби вън!!!нека да говорят с Терим ако иска той да ни води догодина?така може и да се класираме ама с тия цървули до никъде няма да стигнеме!!!!