"Нормално е да ме е срам, търся вината изцяло в себе си. След като мине квалификацията с Грузия, ако трябва да се обявява нещо, от БФС ще го обявят. Ние трябва да мислим да запазим игровото поведение на отбора в следващите квалификации. Казах ви, аз не съм от хората, които иска да бягат или да се крият. Дойдох по средата на квалификациите и искам да водя тима и в следващия цикъл. Има си хора, които преценяват и ако съм ненужен, да кажат. От много време казвам, че българският футбол тотално изостава", каза Мъри Стоилов.
Бербо: Да натурализираме пияниците, които идват в България ли?
Иванов: Нося голямата вина и голямата отговорност
Кипър ни се смее: Четворката бе малко
Бербатов след резила с Кипър: Срам, унижение...
"Премислихме, играхме прекалено слабо и записахме тежка загуба. Допуснахме доста грешки и в защита, и в атака, отборът се представи доста под възможностите си. Съжалявам, че не играхме дисциплинирано, допуснахме елементарни грешки. Не мога да гадая на какво се дължат грешките. Основният проблем в този мач и тези квалификации бе, че доста играчи отсъстваха, а България не разполага с много футболисти, за да има замяна. Трябва значително да се повиши нивото но вътрешното първенство. Това беше потенциалът ни, доста наказани и контузени футболисти. Когато рискуваме – защо рискуваме, когато не го правим – пак същото. Живко Миланов, Манолев, Тунчев и Илиян Стоянов са контузени. Това бе следващата генерация, която всички държаха да я видят.
В следващите квалификации ще докажем, че националният отбор на България има потенциал и ще се класираме. Да не мислите, че Иван Иванов е искал да прави такива грешки. Стилиян Петров е контузен и наказан. Ще говоря с Иван Колев някои момчета да попълнят групата. Според мен не трябва да мислим дали ще има публика на мача с Грузия, или кой футболист ще се вземе, а да се мисли глобално. Плакатите са нещо нормално, всеки може да си мисли и пише каквото харесва", завърши Стоилов.