Кой ще става треньор на ”сините”? От Стоилов до испанец...

Георги Иванов все пак е и.д. треньор на Левски и докато води отбора, ще търси свой наследник. Вчера Тодор Батков се срещна с Гонзо и обсъждаха безброй имена, пише "Труд", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Кой ще става треньор на ”сините”? От Стоилов до испанец... | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО за ГОРКИТЕ ЛЕВСКАРИ и такива с леко ЛЕВИ убеждения !!! Каква е тая "КРИЗА" бе джанъм ?!? = Въпрос с повишена трудност Цитирам 1 уместен коментар от някой много добре информиран BG-блогър: Мr. > Чисто и просто да не се сърдят синкавите човечета на така създалата се ситуация NB: No comments ... quote ... Според мен никаква криза няма, ами досегашните им резултати от десетилетия бяха фалшиви. Уговорени, купени и съдийски мачове. Това никак не правеше впечатление на безкритичната им публика, както и на масмедиите и пишещите в тях спортни журналисти и коментатори. Смятаха за нормално, съдията да ги подпре с дузпица, картонче, засада, изгонен играч, фал и тн. И за заговор, ако срещу тях пък някой посмее да даде нещо такова. Как веднъж не им просветна, че хич не е логично да биеш непрекъснато Локо СФ и Славия цели 20 години подред? Тия пък да не би да са от гората хванати? Явно уговорени мачове. Това Гонзо да скочи за глава, да свали двама защитника с лакти и да направи гол, също за имаха за нормално положение. Е, някога и с игра биеха. Когато провинциалните отбори идваха в СФ на екскурзия, отписали мача. Щото знаят, че от тичане файда няма. Една съдийска гавра и си тръгваш с обичайната очаквана загуба, я бройка от 8 картона поне с различен цвят, я като капак отгоре, че и 5-ка контузени играчи. Ако нямаше санкции за неявяване на мач, тия щяха да играят пет-шест мача в годинатa, докато в останалите нямаше да се яви противниковия отбор. ... Unquote No comments ... at all !!! Rgds, YORsVALs -:)))

10 Левски 8 3 1 4 13:9 10 Палячовци Гонзо,Кемит жабока и улица Сезам

Славолюб Муслин е класика - единственият тренъор в света, който държеше Зидан резерва (в Бордо).

Bakayoko днеска ми нещо много мекичък в изказването.Онзи ден звучеше просташки: оборчета говеда и т.н......Чуй ме, не определяй кой има място в отбора и кой не.Не си компетентен.Колкото до този който наричаш"обичката"не можеш да му сипеш вода в манерката.За Гонзьо и друг път съм ти обяснявал.По добре си гледай червената градина ....

наи-добре е танковете да доидат :))) баждеков е за уволнение, баждеков

До оператора-ЦЕНЗОР: Кой ти плаща и защо ? Какъв е смисъла да се цензурира писаното ? Нали има свобода на словото или тя е само АПРОПО ?! Спрете тази глупост - цензурата. Тя е творени на слабите. А те както е известно управляват със страх и заплахи, с ограничения и ЦЕНЗУРА ;-)

Как кой ? Тодорчето Баков, ва! Той най-става! Ей на изе... ви всички и си отива с много пари, а за вас един ръждив х... :):):) Ей туй ни е и футбола, и спорта - ТРАГЕДИЯ ! :(:(:(

Тъй тъй са се събрале да умуват за тренер, да вземат да хвърлят един боб кой ще е новичкия бушон.

Положението остава същото - разграденият двор в който сега се намира отбора продължава да тъпче в безизходица! За радикалните промени които толкова се говори, няма да дойдат от горе споменатите имена. За да има този отж=бор собствен облик и стил, нито Обичката, нито хасковлийчето, нито Гонзо имат място въобще в отбора. Даже и тренъорските рокади с Грозни, Муслин и Херо само биха допринесли за удължаване на агонията! Пак мустака ще си плаща за добр ирезултати, и пак ще се надяваме по този начин да се впишем в Европата. Нужно е съвсем ново и радикално мислене и нови имена - за да тръгне и клубният и националният отбор наново и най-накрая в правилната посока!

батков остави отбора да им види състоянието без негова помощ тоез без да подкупи някой съдия да ги види тия звезди какво ще направят за да не се резилим в европа пак да това е положението в българския футбол без помощ толкова можем няма значение от името на отбора и като се иде на запад се резилим нали? няма детско юношеска школа и да има кадърни момчета интересите на някои мениджъри които като докарат някой нов футболист от бразилия голяма реклама и хоп комисионите в джоба им а от нашите юноши може да излизне нещо но по лесно е лесната печалба а не да се чака както на запад

В България има 2-ма треньори по футбол Пенев , който оставя научените футболисти да си играят играта и Георги Василев, който може да изгради отбор с собствен облик и побеждаващ с игра, а не с пари.

Абе с две думи е.ахте му майката на отбора и явно пари няма защото футболисти се мотивират основно с пари, и с обещания за трансвер в добър отбор! Аз не вярвам ,че Батков ще извади пари за добър треньор, това вече ми прилича на някой който е имал хубава кола ама е започнала да се чупи и той вече няма пари и си купува части втора употреба и колата става каруца!

ами какво чакаме да го купи или чака да му падне цената ли

А с какво ще плаща бай Ганьо на новия треньор ???