Георги Василев: Геройството на Гонзо не е нужно на Левски

Не одобрявам първо смяната на Велев. Още тогава той не трябваше да бъде гонен. Факторите, които пречат на сините, са много - неумението на някои играчи, психологическият проблем, случаят с Рубин, постоянните смени на треньорския пост, коментира Георги Василев пред "7 дни спорт", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Георги Василев: Геройството на Гонзо не е нужно на Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Го4ето има акъл - даде най-добрата преценка. За съжаление нито един тренер не научи тези момчета как се вкарват голове, как се шутира от всекаде (ала Дебрецен). Н.Сираков да е научил някои на своята техника пред вратата? Трябва и да тренират като баскетболистите - шутове от всека точка на дьгата пред нак. поле до посиняване, да им стане инстинкт , не да мислят в момента на мача как да ритнат топката и после да се хващат за главата. Дано да поканят Гочето поне да ги извади от дъното...

всичката дандания идва от политиката на батков.защо ша питате.защото е много просто.не мое да чакаш от тез футболисти да играят след като след нова година ще ги гониш.батков наляво надясно траби че ще ги гони и резултатае налице.та тези футболисти са наъ добрите в бг .не е логично туъ което показват те.това е истината,сагласете се.

уважавах Гонзо като играч заради големия дух, който демонстрираше в играта... но е факт че лайната започнаха от щастливия момент да прескочи решението на треньора (Вуцов) и да изпълни една злощастна дузпа... оттогава насам, само дриска.

Абсолютната истина е това изказване! За да има една адекватна среда за развитие - е нужен професионалист който да обединява усилията на всички, а не да се назначава анонимник, и отстрани да има един себелюбец, който да се бие в гърдите и да показва преданост неземна, и да хвърля прах в очите на желаещите за промяна! Поинтересувайте се аджеба - къде е завършил Гонзо училище, по какъв начин и с колко, и ще разберете, че той най малко би вдъхнал вяра, сили, дух или каквото и да било - в колегите си! Май той е единственият човек който проявява геройство ненужно на никой, и използва ситуацията за да издигне себе си до позиции, които никой никога няма да му гласува! Мътната вода в Левски сега е идеален вариант на едно просто момче да стане велик пълководец!

не мога да повярвам!!!!! тук няма коментар от оня дебил "ред хунтер". какво става да не е болен?ха-ха!!!!

мн. отдавна са го казали,губим битката ,но не войната

левски стана училище за ръководители ако не ставаш вече за футболист правят те директор ако и там се провалиш ставаш треньор тоя борат е откачил тотално

проблемът е, че сега които и да назначат за треньор, ще пробута поне 3-4 играчи, за да вземе комисионна и толкова. не за друго, защото не трябват 3-4, а мин 7-8 нови играчи на отбора. тъжно е да гледам левски така, но дано това подейства и малко охлаждащо на фанатизма сред някои от феновете. все пак е само игра и не това решава живота и проблемите ни. но да падат и толкова много пак е неприемливо

Вижте Ван Гал! Не му хареса Лука Тони и хоп преотстъпен на аматьорския отбор на Байерн! Така че бойкот от футболистите лесно се оправя!

за съжаление си прав,сандокан...

незнам кои ще води Левски но знаите че губите дванаистия играч и загубите ли я вече вие не сте отбор . или се стегнете или се откажете .поне за сега името Левски не го заслужавате

още много мъка ги чака говедата, за тази подлост със лиценза 20 години срам ще берат ама това е нещо обичайно за фотболните идиоти на европа.

Прав е Гочето, ама много е прав. Същият проблем важи и за националния отбор. Един отбор не може да разчита само на нападение или само на защита,трябва хомогенен отбор със взаимозаменяеми футболисти. А той самият достатъчно се е доказал, че това го може. Да не забравяме с колко отбори стана шампион на България и колко други отбори изкачи на първо място. Така,че ако се търси треньор / на Левски или националният ни отбор/, то това е Гочето!!!

Прав е Гочето. Крайно време е в България хората да се разделят на инвеститори и професионалисти, а не на разбирачи по всичко.

А какво им трябва г-н Василев на тези играчи да се чувстват комфортно??? Увеличение на заплатите? Да не хванат херния от това?? Просто са презадоволени и не им се играе.. За всеки провал 80% от заплатата да видим дали ще продължават така.

гочето и тои много разбира от футбол :) не защитавам професионализма на достанич, но според мен играчите умишлено не се напрягат да играят за да изгонят треньора си! другото са алабалистика..