Левски тренира оттласкване от дъно, а ЦСКА потъване на гюле

Две нови спортни дисциплини измислиха родните ни грандове. И двете са разновидности на популярната тласкане на гюле. Левски направи първи неуспешен опит на "оттласкване от дъното". ЦСКА се пробва все по-успешно в "потъването на гюле". До този момент "сините" с небивала успеваемост дълбаеха пясъка.

Обратно в новината

Коментари - Левски тренира оттласкване от дъно, а ЦСКА потъване на гюле | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски в България е десети, но поне в Лига Европа е на четвърто място.

Не аз пък си мисля, че дори и там не им е мястото. Тези 2 "гранда" трябва да играят само в Перник, Пловдив,Своге и т.н. Леле колко са жалки само - срам - пък и имат наглоста да се наричат футболисти - ами така д то докато има все още сеирдвии по стадионите ще е така.

Браво, страшна статия... Най-сетне нещонаписано с вкус и оригинално... И същевременно много вярно и точно.... Поздравления и САМО ЦСКА!!!

Кога ще се раздерете бе българи че за нищо не сте способни?Само мафия и да си правите на интересни ,затова сте познати в Европа

Еми да се посмеем поне. Тя работата е ясна. Трябва да се купи цял един отбор,примерно Шефилд Уенсди,без стадиона. Само играчите и да се докарат като Цска или Левски у нас. Хората са във втора група в Англия и ги гледах скоро,убиват се от игра. И толкоз пари вземат,колкото и нашите звезди. И като ги и изкараме да играят из Европа,тея пичове няма да споменат за прибиране. И в Евро турнири ще играят,и от други клубове ще ги видят,а сега нищо. Ще струват вярно около 10/20 мил. ама ще си изкарат парите наЙ вероятно. А тези нашите коне какво ще изкарат? Ако изиграят един мач като хората след финала ще трябва да ги водят в "Пирогов"....

То пък все едно един трезво мислещ човек би се надявал Левски, който един Берое (нищо чудно и Своге) не може да бие, да се опълчи на европейски отбор, или пък ЦСКА дето със зор изкарва някакви победи с минимален резултат срещу същите гореспоменати отбори и направи може би единствения си и последен триумф за тази година срещу руски отбор преди време. Не може като цяло футбола ни да е изостанал с години назад от европейския и да чакаме да побеждаваме.

Там им е мястото! :)))

\"Светослав Табаков, Гонг\" Евала, по-точно не знам кой може да го каже :) Жалкото обаче е, че вече не ми е тъжно, а ме избива на смях покрай цялта тази ситуация с родния ни футбол ... и май не съм единствен.